3 letý syn nechce k otci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
25.1.23 13:32

3 letý syn nechce k otci

Dobrý den jdu si k vám pro radu, mám tříletého syna který nechci jezdit k otci.
2 roky žiji s přítelem který mě pomáhá s výchovou syna (syn mu říká tati ale my mu vysvětlujeme že tatínka má toho ke kterému jezdí )
Od té doby co nežiji s bývalým tak bojujeme se synem, nechce k němu jezdit, je začátku si syna moc brát nechtěl, synovi byl rok. Vždy když ho měl tak jezdil ke své máme a svému mladšímu bratrovi (v te době 6 let),nebo po kamarádech co mají dítě, aby sním nebyl sám. Vždy když k němu má jít tak nám brečí, říká že nechce k tátoj, musíme ho přemlouvat, vysvětlovat že si s tatínkem budou hrát a že ho má rád, syn nakonec jde ale musí si sebou brát našeho psa a tunu hraček, když se malý vrátí tak na mě visí jako klíště, v noci špatně spí, brečí, říká že se bojí, musím pak u něj být. kolikrát ráno nejde teď ani do školky protože je nevyspalý a je protivný, což nás mrzí protože do školky chodí rád když si ho třeba v týdnu nebere tak funguje úplně normálně.
Na duben čekáme další přírůstek a bojíme se že si zvykne na sourozence a nebude k tátoj chtít vůbec, a malou mu sebou fakt dávat nebudu.
Dalším důvodem proč syn k otce nechce je že bývalý měl přítelkyni cca půl roku, ta měla dceru a syn si na ní zvykl, teď pláče že k tátoj nechce že není Áďa a teta, v té době si ho bral častěji.
Poradí někdo jestli jít se synem k psychologovi? nebo se spojit se sociálkou aby nám poradili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
25.1.23 13:55

Jak casto a najak dlouho tam je…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
25.1.23 13:58

No a kdyby za nim otec jezdil jen tak během týdne, vyzvedl ho ze školky, vzal na hriste a do obchodu a pak přivedl domu? Aby se trochu rozmelnilo to zažité, ze setkat se s nim=pryc přes noc a pryc od mámy.

Nepises ale, jak často a na jak dlouho tam vlastně jezdi :nevim: na víkendy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.1.23 13:58

@Lucie_Sx bere si ho úterý, čtvrtek, neděle od 15-19 hodin. (když má ranní a noční směnu ) když má odpolední tak pouze neděle a někde ani to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.1.23 14:01

@Semtex on ani neví kam do školky chodí, nezajímá se o to, a převážně jezdí tak aby se synem nebyl sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.1.23 14:08
@Zdenkaamy píše:
2 roky žiji s přítelem který mě pomáhá s výchovou syna (syn mu říká tati ale my mu vysvětlujeme že tatínka má toho ke kterému jezdí )
Od té doby co nežiji s bývalým tak bojujeme se synem, nechce k němu jezdit, je začátku si syna moc brát nechtěl, synovi byl rok. Vždy když ho měl tak jezdil ke své máme a svému mladšímu bratrovi (v te době 6 let),nebo po kamarádech co mají dítě, aby sním nebyl sám. Vždy když k němu má jít tak nám brečí, říká že nechce k tátoj, musíme ho přemlouvat, vysvětlovat že si s tatínkem budou hrát a že ho má rád, syn nakonec jde ale musí si sebou brát našeho psa a tunu hraček, když se malý vrátí tak na mě visí jako klíště, v noci špatně spí, brečí, říká že se bojí, musím pak u něj být. kolikrát ráno nejde teď ani do školky protože je nevyspalý a je protivný, což nás mrzí protože do školky chodí rád když si ho třeba v týdnu nebere tak funguje úplně normálně.
Na duben čekáme další přírůstek a bojíme se že si zvykne na sourozence a nebude k tátoj chtít vůbec, a malou mu sebou fakt dávat nebudu.
Dalším důvodem proč syn k otce nechce je že bývalý měl přítelkyni cca půl roku, ta měla dceru a syn si na ní zvykl, teď pláče že k tátoj nechce že není Áďa a teta, v té době si ho bral častěji.
Poradí někdo jestli jít se synem k psychologovi? nebo se spojit se sociálkou aby nám poradili

No jo no, ty ses zbavila toxického vztahu, našla sis záhy, no hodně hodně záhy, nového partnera, čekáte vysněnou holčičku a jen ten jeden triletacek je z toho na psychiatra. Holt tady ta mantra šťastná máma, šťastný dítě moc nezafungovala. Chlapečka je mi líto, bude se dost trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
25.1.23 14:09
@Zdenkaamy píše:
@Semtex on ani neví kam do školky chodí, nezajímá se o to, a převážně jezdí tak aby se synem nebyl sám

Nojo ale tak to nesmis chlapci slibovat, ze si s nim tatinek bude hrát, když to tak potom není a hraje si s nim někdo jiný. Když si ho bere k babičce, reknes mu, ze pojedou k babičce. Pak muže byt zmatený, když je něco jinak, než jsi mu slíbila :think: chudinka malej. Podle mě byste se měli pokusit se domluvit, ať ho otec ma po školce v jeho prostředí, ať ho vyzvedne, zajdou někam spolu sami na chvilku a odvede domu. Čas na to má ideální 15-19, to můžou dat kolečko hriste, cukrárna a obchod a sup zpátky domu k mamince. Rozumíš - aby ho porad někam neodvážel, třeba to to dite stresuje, ze ho veze po školce “domu” k sobě a pak “domu” k mamce. Kdyby sli po školce jen něco obstarat, a pak až domu, bylo by to trochu jine podle mě. Aspoň třeba za pokus by to stalo.

Příspěvek upraven 25.01.23 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24627
25.1.23 14:10
@Zdenkaamy píše:
Na prvním místě je zájem dítěte, nechce, tak ho tam neposílej! A spoj se se socialkou a vysvětlí jim proč…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.1.23 14:11

Syn mu říká tati ale my mu vysvětlujeme že tatínka má toho ke kterému jezdí 8o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.1.23 14:11

@Bubla Bůčková nezlobte se na mě ale nejsem určitě ani první, ani poslední.
A nezlobte se na mě ale já pro svého syna dělám první poslední od jeho narození, jeho otec od narození neměl zájem, syna ani nepochoval, nakrmil, nevykoupal nic, otec ani neví kam syn chodí do školky, lékaři, zubaři nic, nejeví o tohle zájem, a xkrát mě řekl že si ho bere jen protože je to dané soudně
A ano odešla jsem z toxického vztahu jen proto že nebudu žít s někým kde si udělá dítě a nejeví o něj zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.1.23 14:15

@Semtex to jsem navrhovala aby si syna vyzvedával ze školky, ale bylo mi řečeno že to dělat nebude.
Já ale nevím kam on s ním jezdí já mu vždy třeba napíšu jestli je kluk v pohodě A co dělají a on mi teprve napíše že jsou tam a tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.1.23 14:15
@Zdenkaamy píše:
@Bubla Bůčková nezlobte se na mě ale nejsem určitě ani první, ani poslední.
A nezlobte se na mě ale já pro svého syna dělám první poslední od jeho narození, jeho otec od narození neměl zájem, syna ani nepochoval, nakrmil, nevykoupal nic, otec ani neví kam syn chodí do školky, lékaři, zubaři nic, nejeví o tohle zájem, a xkrát mě řekl že si ho bere jen protože je to dané soudně
A ano odešla jsem z toxického vztahu jen proto že nebudu žít s někým kde si udělá dítě a nejeví o něj zájem

A proč je to tak dané soudně prosimte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.1.23 14:17

@Bubla Bůčková že by sociálka uznala za vhodné že otec má být též v kontaktu se synem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.1.23 14:19

Mne prijde, ze ho strasne zmatete a rozhodite vy.
Z toho jak pises.
Mluvte s nim uplne na rovinu, nebude si hrat, pojedete k babicce. Ted se ti nechce, to je blby, ale proste musis, stejne jako do skolky, vratis se a dame si palacinky a prectem pohadku.
Jo, klidne Frantovi rikej tato, tak budes mit tatinky dva.

Proste co nejvic jednoduse a pravdive, zadna manipulace.

Mne az prijde, ze to, ze je syn rozhozeny, ti vlastne dela dobre - ze je to argument, ze jeho tata je spatny. Treba podvedome.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42182
25.1.23 14:21

@Zdenkaamy ty se nezlob na mě, ale já s Bublou plně souhlasím. Klukovi jsou tři a ty už v dubnu porodíš dítě jinýmu chlapovi 8o dost fofr, ne?
A to další nebudu komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect