3 potraty co dal?

Anonymní
28.1.18 23:48

3 potraty co dal?

Ahoj predem se omlouvam za moji gramatiku ziju v anglii uz 9 let. chodila sem tu i do skoly. urcite bych chtela radu :,( nevim co delat. Mam dve deticky chtely jsme treti povedlo se to skoro hnedka v 8tt na ultrazvuku zjistily ze nebije srdicko :,( DR mi doporucil pockat tyden ze do tydne potratim urcite sama ze je to setrnejsi k telu hned za dva dny sem potratila pockala na doporuceni dr na prvni MS a snazily jsme se dal povedlo se ale do dalsiho ultrazvuku sem zase potratila byla sem v 10tt jen chci rict ze tady v anglii je prvni ultrazvuk kolem 11tydne do te doby berou jen krev daji vytaminy atd.po treti se stalo to same :,( samovolny potrat :,( jak jsem uz psala dve deti uz mam nikdy sem nemela zadny problem :nevim: poslaly me na vysetreni delaly ultrazvuk braly krev na nic neprisly vsechno mam v naprostym poradku nemate nekdo zkusenost? uz jsem zoufala hrozne bych chtela miminko a nedari se prestaly sme se snazit uz je to cca pul roku bojim se ze to dopadne stejne :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.1.18 23:58

Příbuzná žije shodou okolností také v Anglii a má za sebou to samé, měla za sebou hodně potratů a nakonec když už to vzdala, tak neplánovaně otěhotněla ve 40 ti letech a dítě donosila. Takže neboj, není všem dnům konec. Hoď se do psychické pohody, je to hodně důležité. Spousta potratů se děje právě stresem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.18 00:00
@Anonymní píše:
Příbuzná žije shodou okolností také v Anglii a má za sebou to samé, měla za sebou hodně potratů a nakonec když už to vzdala, tak neplánovaně otěhotněla ve 40 ti letech a dítě donosila. Takže neboj, není všem dnům konec. Hoď se do psychické pohody, je to hodně důležité. Spousta potratů se děje právě stresem.

ano verim tomu naznacil mi to i doktor ale nevim jak na to porad na to myslim :zed: a nejak mi to nejde dat se do klidu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.18 00:16

Když jsme se začali snažit o druhé, potratila jsem 4× než se to povedlo. takže hlavu vzhůru

• Citovat
  • Upravit
854
29.1.18 00:18

To je právě ten problém, moc na to myslíš a tím stresem pak tělo potratí. Já vím, že je to těžké, ale zkusbýt co nejvíce v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 00:22
@Anonymní píše:
Když jsme se začali snažit o druhé, potratila jsem 4× než se to povedlo. takže hlavu vzhůru

ja uz to asi nechci zazit znova :,( je to hrozny ten potrat a tady v anglii na to kaslou zacnes krvacet a reknou ze nejsi tehotna vice jak 3 mesice ze je to normalni ze se to stava casto dej si vlozku kup si prasky proti bolesti a vec je vyrizena.

• Citovat
  • Upravit
678
29.1.18 01:25

Já jsem taky měla dvě těhotenství v pohodě a u třetího potratila. Naštěstí jsem měla tolik starostí s jinými věcmi a zařizování, zodpovědnosti a práce, že na ten hluboký smutek do kterého bych padla nebylo kdy. Prvně jsem si říkala, jak je to strašné, že se nemůžu v klidu vzpamatovat, nakonec mi to paradoxně pomohlo dostat se rychle z nejhoršího. Pak to chtělo dovolenou za sluníčkem k moři a měsíc nato už se to podařilo a vyšlo bez potíží. Opravdu - je těžké dostat myšlenky jinam, ale chce to soustředit se na jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 10:28

Asi mate pravdu dam tomu jeste cas a pak se uvidi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty