Jak získat v práci neschopenku bez udání pravého důvodu

19.1.18 08:57

Miniinterupce x Konizace děložního čípku

Dobrý den, mám dotaz, a předně prosím neodsuzujte, a piště jen ti kteří mají zkušenosti prosím. Otěhotněla jsem ale bohužel si dítě nemohu nechat, plánuji proto miniinterupci. Mojí vedoucí už jsem informovala že půjdu na nějaký operační zákrok, a když se mě zeptala odpověděla jsem jí že jdu na konizaci čípku, protože spolu máme dobrý vztah, a ona už mi říkala, že doma budu muset být 14 dní, jen že na miniinterupci mi nenapíšou 14 dní neschopenku, myslíte že po požádání o neschopenku minimálně na týden mi vyhoví? asi jsem udělala hloupost že jsem jí lhala, nicméně až uvidí potvrzení z gynekologie, nechci aby věděla že jsem podstupovala přerušení těhotenství 8o :roll:, já nenašla žádný podobný jiný zákrok, prosím poraďte mi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
19.1.18 09:10

Tak zpravu z gynekologie ji samozrejme ukazovat nebudes, proc bys mela. A rekni, ze te proste do prace poslali, nezustavej doma, ostatne pristupy ke klidovemu rezimu se lisi pracoviste od pracoviste a take se razi trend casne aktivizace po chrirugickych zakrocich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.1.18 09:35

Nevyhoví. Normálně bez do práce, můžeš říct zes byla jen na biopsii nakonec. Nebo, ze byl dobrý průběh a nebyla nutná neschopenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
19.1.18 10:10

Konizace

Pokud nejde o nejaky rozsahlejsi nalez, tak zakrok dloho netrva a neschopenka ci hospotalizace neni vubec potreba. Jedna kamaradka byla na rychlem ambulantnim zakroku, trval asi 15 min a mohla jit zpet do prace. Druha nastoupila v 6 do nemocnice, mela anestezii, do 12 si polezela a pak sla domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty