3 potraty a co dál

39
9.1.18 14:27

3 potraty a co dál

Ahoj holky, mám za sebou 1 spontánní potrat a 2 zamlkle těhu… Genetika je na jedničku.. Máte někdo podobný problém? Začínám být zoufalá je mi 28 let a mám 6 letou dceru. A to vse s jedním partnerem. Omluvte anonymitu :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
568
9.1.18 14:29

@mikelaj nejsi anonymní. Nevím asi bych se od toho oprostila tolik, máš už jedno dítě, takže bych to neviděla jako takovou tragédii, horší je to, když se tohle děje páru a nemají ani jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
9.1.18 14:35

Chapu tve pocity, mam podobnou anamnezu.. Mne pomohlo paradoxne, ze jsem resila sve psychicke obtize zpusobene dlouhodobym stresem. odjeli jsme na dovolenou, vratili se a bylo :-) ted jsem ve 30 tt
Jinymi slovy, chce to zamestnat mozek necim jinym proste. U me to byly holt uzkosti, u tebe to muze byt treba neobjeveny konicek :-) drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@mikelaj Měla jsem za sebou 4× biochemické těhotenství a 2× zamlklé těhotenství. V té době doma již starší děti, partner stále stejný, takže jsem nechápala, v čem je problém. Pak mi bylo řečeno, že možná tvořím proti miminku protilátky, to se prý může začít tvořit kdykoliv, v jakémkoliv věku. Na vyšetření jsem nešla, ale začala jsem denně užívat Claritin. Za 3 měsíce jsem byla těhotná znovu a tentokrát až do zdárného konce. Claritin jsem užívala celou dobu. Možná to byla shoda náhod, možná zapracovala psychika, ale dom ami teď běhá nejmladší benjamínek naší rodiny a těžko říct, zda bychom se jej dočkali, kdybych tu babskou radu nezkusila.

• Citovat
  • Upravit
smurfka

@linda755 to je zase rada.. :roll: máš jedno, tak druhé tě nemusí trápit :roll: :zed:

@mikelaj pokud je genetika v pořádku tak je to těžké..snažit se vyzkoušet třeba činské bylinky nějaké, nebo mojžíšovku..
Případně se od všeho odprostit, zkusit na to nemyslet ( vím že to moc nejde ), třeba si najít lepší práci, pořídit psa, a najednou to půjde - kolikrát se to tak stalo.. ;)

• Citovat
  • Upravit
4535
9.1.18 14:37

@mikelaj byli jste na hematologii? Celkem dost dulezite, pokud se tohle stava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
9.1.18 14:38

@linda755 trapas tohle napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115857
9.1.18 14:40

Jestli jsi z Prahy, nechte se s partnerem vyšetřit v UPMD Podolí na reprodukční imunologii. A na hematologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12206
9.1.18 14:43
@linda755 píše:
@mikelaj nejsi anonymní. Nevím asi bych se od toho oprostila tolik, máš už jedno dítě, takže bych to neviděla jako takovou tragédii, horší je to, když se tohle děje páru a nemají ani jedno dítě.

Dej si facku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.1.18 14:43
@Anonymní píše:
@mikelaj Měla jsem za sebou 4× biochemické těhotenství a 2× zamlklé těhotenství. V té době doma již starší děti, partner stále stejný, takže jsem nechápala, v čem je problém. Pak mi bylo řečeno, že možná tvořím proti miminku protilátky, to se prý může začít tvořit kdykoliv, v jakémkoliv věku. Na vyšetření jsem nešla, ale začala jsem denně užívat Claritin. Za 3 měsíce jsem byla těhotná znovu a tentokrát až do zdárného konce. Claritin jsem užívala celou dobu. Možná to byla shoda náhod, možná zapracovala psychika, ale dom ami teď běhá nejmladší benjamínek naší rodiny a těžko říct, zda bychom se jej dočkali, kdybych tu babskou radu nezkusila.

Já beru už nějakou dobu isoprinosine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.1.18 14:44
@smurfka píše:
@linda755 to je zase rada.. :roll: máš jedno, tak druhé tě nemusí trápit :roll: :zed:@mikelaj pokud je genetika v pořádku tak je to těžké..snažit se vyzkoušet třeba činské bylinky nějaké, nebo mojžíšovku..
Případně se od všeho odprostit, zkusit na to nemyslet ( vím že to moc nejde ), třeba si najít lepší práci, pořídit psa, a najednou to půjde - kolikrát se to tak stalo.. ;)

Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.1.18 14:44

Nech si zkontrolovat NK buňky, mohou způsobovat potrat. Vím o dvou úspěšných těhotenstvích (dvou žen) po přeléčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.1.18 14:45
@Mallorka píše:
@mikelaj byli jste na hematologii? Celkem dost dulezite, pokud se tohle stava

Byli jsme jen na genetice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.1.18 14:45

@aiwwa
Bohužel Olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.1.18 14:46

@Algera
Co to prosím je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty