Týden po revizi a alkohol?

162
29.12.17 22:33

Tyden po revizi a alkohol?

Dobrý večer, chtela jsem se zeptat, jsem tyden po revizi, dneska jsem jela na pohotovost, protože jsem hodne krvacela, pichli mi injekci MEM 1 amp im, aby se deloha stahla… Chtěla jsem se zeptat, jestli muzu pit alkohol, nějak jsem se zapomela zeptat a nevim jestli není blbý tam zitra zavolat a zeptat se, jestli muzu pit na silvestra. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5487
29.12.17 22:39

Joooo. To bude v pohodě :hug: :palec: Proč bys nemohla. Předpokládám, že ne do němoty, ne? Ale jinak mě nenapadá, čemu by to mělo vadit. A k důvodu- uprimnou soustrast :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.12.17 22:41
@mau-mau píše:
Joooo. To bude v pohodě :hug: :palec: Proč bys nemohla. Předpokládám, že ne do němoty, ne? Ale jinak mě nenapadá, čemu by to mělo vadit. A k důvodu- uprimnou soustrast :hug:

Alkohol ředí krev = můžeš víc krvácet. Já bych se zeptala lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
29.12.17 22:46

Určitě bych se zeptala dr. po alkoholu bývá krvácení větší. Cucnutí si šáňa bych neřešila, větší množství ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
29.12.17 22:49

Dva dny po revizi jsem byla na oslavě a vubec jsem neřešila jestli pit můžu nebo ne… Brala jsem to tak, že těhotná nejsem, tak proč ne.. Navíc jsem potřebovala trochu zapít ten žal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
30.12.17 02:17

Já byla na dvou revizích po sobě o Vánocích a něco jsem si popila…tedy popravdě i na žal. Ale obecně asi mají pravdu holky, co píšou, že když alkohol ředí krev a jela jste kvůli většímu krvácení, tak na tom asi něco bude. Já volala kvůli větší „kravině“, telefon to snese :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
30.12.17 16:03

Taky jsem se musela po revizi napít alkoholu a všechno dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 19:35

Dobry večer,
straší me v nemocnici revizi 😕, chtěla jsem se zeptat zda jste si někdo dal skleničku prosecca ještě ten den hned po revizi?
Ať aspoň něco😕 Dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
35829
21.3.23 20:26
@Anonymní píše:
Dobry večer,
straší me v nemocnici revizi 😕, chtěla jsem se zeptat zda jste si někdo dal skleničku prosecca ještě ten den hned po revizi?
Ať aspoň něco😕 Dekuju moc

Ať aspoň něco co? 8o to nedáš den bez alkoholu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.23 20:34

Asi jsem to napsala blbě, aspoň něco opravdu nezní nejlíp. Jen z toho pochopitelně nebudu mít radost jestli to tak dopadne. Tak jsem si chtěla dat kdyztak na smutek 1 skleničku, ale nechci si samozřejmě způsobit nějaké komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty