Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer, chtela jsem se zeptat, jsem tyden po revizi, dneska jsem jela na pohotovost, protože jsem hodne krvacela, pichli mi injekci MEM 1 amp im, aby se deloha stahla… Chtěla jsem se zeptat, jestli muzu pit alkohol, nějak jsem se zapomela zeptat a nevim jestli není blbý tam zitra zavolat a zeptat se, jestli muzu pit na silvestra. Děkuji za odpovědi
Joooo. To bude v pohodě
Proč bys nemohla. Předpokládám, že ne do němoty, ne? Ale jinak mě nenapadá, čemu by to mělo vadit. A k důvodu- uprimnou soustrast ![]()
@mau-mau píše:
Joooo. To bude v pohodě![]()
Proč bys nemohla. Předpokládám, že ne do němoty, ne? Ale jinak mě nenapadá, čemu by to mělo vadit. A k důvodu- uprimnou soustrast
Alkohol ředí krev = můžeš víc krvácet. Já bych se zeptala lékaře.
Určitě bych se zeptala dr. po alkoholu bývá krvácení větší. Cucnutí si šáňa bych neřešila, větší množství ano.
Dva dny po revizi jsem byla na oslavě a vubec jsem neřešila jestli pit můžu nebo ne… Brala jsem to tak, že těhotná nejsem, tak proč ne.. Navíc jsem potřebovala trochu zapít ten žal…
Já byla na dvou revizích po sobě o Vánocích a něco jsem si popila…tedy popravdě i na žal. Ale obecně asi mají pravdu holky, co píšou, že když alkohol ředí krev a jela jste kvůli většímu krvácení, tak na tom asi něco bude. Já volala kvůli větší „kravině“, telefon to snese
.
Taky jsem se musela po revizi napít alkoholu a všechno dobrý.
Dobry večer,
straší me v nemocnici revizi 😕, chtěla jsem se zeptat zda jste si někdo dal skleničku prosecca ještě ten den hned po revizi?
Ať aspoň něco😕 Dekuju moc
@Anonymní píše:
Dobry večer,
straší me v nemocnici revizi 😕, chtěla jsem se zeptat zda jste si někdo dal skleničku prosecca ještě ten den hned po revizi?
Ať aspoň něco😕 Dekuju moc
Ať aspoň něco co?
to nedáš den bez alkoholu?
Asi jsem to napsala blbě, aspoň něco opravdu nezní nejlíp. Jen z toho pochopitelně nebudu mít radost jestli to tak dopadne. Tak jsem si chtěla dat kdyztak na smutek 1 skleničku, ale nechci si samozřejmě způsobit nějaké komplikace.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.