Kyretáž ambulantně - zkušenosti

14.12.17 11:58

Kyretáž ambulantně

Holky musím na kyretaž, je to na jednodenní hospitalizace, ale já nemocnice Nesnáším, máte zkušenosti s ambulantní kyretaží? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
14.12.17 12:03

@Andrejkaaa28 Já ano, šla jsem domů ještě ten den. Asi záleží jak která nemocnice, někde to dělají ambulantně, jinde ne. Ale vždy jde podepsat reverz a jít domů, násilím tě v nemocnici nikdo držet nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.12.17 12:21

@Andrejkaaa28 dělaj to ambulantně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
14.12.17 12:25

Byla jsem 2×, vždy mě pustili ten samý den domů - v Motole 4 hodiny po probuzení z narkózy, ve Vinohradské rovnou po 2 hodinách od probuzení.
Vzhledem k té narkóze si tam ale prostě pár hodin poležet musíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
14.12.17 12:44

@Andrejkaaa28 u nás v Havířově to chodí tak že přijdeš hned ráno na ráno třeba na 8h, kde s tebou vypíšou papíry a zda chces ještě ten den odejít, dají ti podepsat reverz. V 18h si tě někdo může vyzvednout.

V 8 jsem šla do nemocnice, v 11 na sál, ve 14 mě převezli z dospavaku na pokoj, tam jsem se pořádně probrala v 16h. A v 18h pro mě přijel přítel. Byla jsem z narkózy úplně šáhlá ale hlavně že jsem byla doma.

Samozřejmě pokud by během noci nastaly komplikace, máš se vrátit zpět na oddělení, kde tě mají pořád vedenou mezi pacienty, ofiko z počítače atd propouští během dopoledne, ikdyz jsi vlastně doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
14.12.17 12:52

Já byla 1×, ani ne po 2 hodinách od probuzení jsem šla domů v doprovodu. Dělali to u mé gynekoložky, mají tam malý sálek a dělají tam běžně konizace čípku i ty revize. Prostě na drobné zákroky jsou tam vybaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.12.17 12:55

V Krči nástup ráno a propustka večer s doprovodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
14.12.17 18:11

V Ostravě jsem šla domů cca hodinu a půl po zákroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.17 19:14

Psala jsem ti zpravu :palec:

• Citovat
  • Upravit
14.12.17 19:35

Děkuji, zítra nastupuji, tak uvidím, jak se s nima domluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty