Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mikelaj Ještě důležitější než genetika je imunologie. Nejlepší vyšetření reprodukční imunologie dělá Mudr. Karin Maličková. Ostatní provádí pouze základní věci, ze kterých se toho moc nezjistí.
Taky bych doporucila imunologii
popripade hematologii, ale nam zaklad na hematologii delali na genetice…spis bych zkusila zajit na tu imunologii ![]()
Zakladatelko, chodíš v Olomouci na imunologii? Je tam výborná doktorka ve FN
@mikelaj píše:
@aiwwa
Bohužel Olomouc
no tak řekni svému gynekologovi, at te posle na oddelení reprodukcní imunologie a na hematologii
@Hanca40
@Kukacka123
Na tu imunologii a hematologii musím mít doporučení?
Koukám, že už to tady několikrát padlo s tou imunologií. Oni zkoumají, zda nemáš protilátky proti spermiím a proti embryu. Vezmou ti krev a partner odevzdá vzorek spermatu. Je to docela dobře léčitelné.
@aiwwa
Chodím do Spei ale klidně zkusím FN… Jake je její jméno?
@mikelaj píše:
@Hanca40
@Kukacka123
Na tu imunologii a hematologii musím mít doporučení?
já měla žádanku od svého gynekologa.
@mikelaj jj, mela bys mit doporuceni od sveho gynekologa
zkus to s nim probrat, ale pokud sis prosla timhle, nemel by to vubec byt problem
na genetiku jsem dostala doporuceni od sve dr taky…
@mikelaj měla jsem dost podobný problém. První holcicka v pohodě, žádné komplikace, pak druhé tehotenstvi ZT ve 28 tydnu, pak dva SP v 6 tydnu, další ZT v 11 tydnu.. za sebe mužu rict - všechno jsem měla v hlavě. Po posledním potratů jsem se zarekla, ze dite nechci. A asi po 4 letech kdy jsem sama v sobě vyřešila ztrátu druhé dcery jsem otěhotněla, naprosto přirozené, bez problému, nyní jsem ve 25 tydnu. Měli jsme na všech vyšetření jako genetika imunita a vše v poradku. Omlouvam se za anonym
Moc vám všem děkuji… Je to moc fajn vědět že v tom není člověk sám. I když je to za takových okolností
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.