3 směny - kdy měřit bazální teplotu?

83
24.1.06 18:17

3 směny-kdy měřit baz. teplotu?

Prosím o radu,
pracuji na 3 směny a tak by mě zajímalo, kdy si mám měřit baz. teplotu :?
vím, mělo by se to ve stejnou dobu, ale když ve stejnou dobu nevstávám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6153
27.1.06 20:29

Ahojky!
Nevím, jestli to co ti napíšu není blbost, kdyžtak mě prosím někdo opravte. Moje kamarádka pracuje taky na 3 směny a dr. jí poradil, že i když to není ve stejnou dobu, zas až tak to nevadí, hlavně by se mělo měřit po několikahodinovém klidu - což je těsně po probuzení. Takže měřila každý týden v jinou dobu, ale vždy, než vylezla z postele. Doufám, že jsem to popsala aspoň trošku srozumitelně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
27.1.06 21:11

Presne tak jak pise Barbanek - neni dulezite v kolik meris, ale aby to bylo po tom nekolikahodinovem klidu - po spanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.1.06 21:40

Holky

nevim, ale me doktor rekl, ze kdyz delam denni a nocni, tak BT vubec nema smysl..........takze bych tomu moc velkou vahu nedavala

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
29.1.06 19:20

SINEAD - mám velké zkušenosti s měřením bazálních teplot a pokud pracuješ na 3 směny, tak je to zbytečné si je vůbec měřit.Teplota se celý den mění.Třeba když si měřím teplotu v 6 ráno a o víkendu v 7 ráno,tak si musím o víkendu odečíst z naměřené teploty 0,1 stupeň.Protože ta teplota je opravdu každou hodinu jiná.Přesně jak říkala Katka,je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
13.12.11 11:29

Ahoj holky, mam takovy dotaz. Ja teda nepracuju na 3 smeny, ale jen na 2. Rano vstavam 4:15, coz taky merim teplotu. Kdyz mam ranni tak pred merenim spim 7-8 hodin, ale kdyz mam odpoledni, tak pred merenim spim max. 4 hodky. Myslite, ze to muze teplotu ovlivnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí