Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi po roce jsme řešili i společné bydlení, abych nemusela vše táhnout sama, ale pak jsem se dozvěděla o tom psaní s jinýma+ má dítě v pubertě, který by i mě neměl zázemí a ze společného bydlení sešlo.
@Mimim3101 píše: Více
A tohle si fakt nechas libit?
To neni ani laskyplne, ani vtipne.
A co je jim do toho. Je to tvůj život, oni ho nežijí. Neřeknu kdybys měla 3 chlapy za rok, ale tři za celý zivit není žádná tragédie.
@Cirrus fibratus píše: Více
Tohle když jsem přesně řekla, tak se na mě urazil, že nerozumím srande
No tak to buď ráda. Když by sis nastěhovala takového vyzirku tak se ho pak budeš těžce zbavovat. Seber zbytek sebeucty a rozejdi se s ním.
Samozřejmě, že to hodí na tebe, přece nepřizná, že by se nechal dotovat hrozně rád. ![]()
Po tom, co jsi postupně dopsala, souhlasím, že je to vyžírka. ![]()
Tak nejdříve bych současného “přítele” kopla do zadku - opravdu máš za potřebí být s takovým???
fakt nechápu.
Dále, střídání chlapů opravdu vypadá jinak než to máš ty. Raději buď chvíli sama a raději si počkej na někoho normálního než na takového vych. aneho joudu. A hlavně, je to tvůj život, neřeš svoji rodinu, oni nechodí v tvých botech.
Holka, myslim, ze mas sebevedomi dost v haji. Snazis se, aby byli druzi spokojeni, das hodně na to, co si o tobe mysli a prisala se na tebe tahle pijavice, ktera te vyuziva a ma z tebe srandu.
Kde v tom jsi ty a tvoje stesti, spokojenost, laska, budoucnost?
Příspěvek upraven 07.06.26 v 13:25
To je ten, jak jsi vloni psala, že tě podvádí, lze a chlastá? Vyprdni se na něj. Na další dítě a domeček zapomeň. Věnuj se holce, která tě potřebuje.
@Mimim3101 píše: VíceVykašlala bych se na něj. Nesnáším tyhle lakotný počtáře a vychcánky. Takhle náhodou ošoupaný podrážky od bot když jde s tebou ven by uhradit nechtěl
@Mimim3101 píše: VíceA byla by tvoje rodina a ty šťastnější, kdybys byla 10 let s nějakým blbem? Asi ne. Nic si z toho nedělej. Možná naopak jsi je střídala málo a nepotkala nikoho pořádnýho. Určitě v tom ale nejsi sama. Má to tak hodně holek, co znám
Pan je vypocitavy..