3 vztahy, názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
600
7.6.26 21:26

Tady se každá ptá „proč s ním jsi“, přitom odpověď je prostě jednoduchá. Je zřejmě vychovaná tak, že musí s někým být, rodina, domeček apod. A pravděpodobně fronty na ni nestojí, buďme upřímné, tak si vybírá z toho, co má k dispozici a moc toho není.
Jiný důvod „proč s ním je“ tam nevidím. V jejím životě se zkrátka neobjevil normální chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
7.6.26 23:03

Zakladatelko…s nadhledem nezaujatého člověka ti řeknu asi tolik. Kdybych měla dceru, která má vlastní bydlení a dítě, která ten život zvládá a pracuje, měla bych důvod být spokojená máma. A kdybych o ní s někým mluvila, řekla bych, že jsem ráda, že to je takhle. Já svým způsobem nechápu, kam tě tvoje matka žene a kam se chceš posouvat. Myslíš, že šťastní jsou pouze ti, co žijí v trvalém svazku a v domě? Chybí ti v bytě něco? A co si pořídit zahrádku a chatku, když máš pocit, že se chceš hnout z místa? Umíš si představit, co obnáší stavba? Nemáš k tomu parťáka. Kde ho honem najdeš? Abys měla jistotu, že to vyjde. Buď ráda za to, co máš. S dcerou jste zdravé, žijete ve svém, netrpíte nedostatkem. Vždyť to je báječný. Jsou mladé mámy s mnohem horšími problémy. Jestli budeš pořád křečovitě hledat, nalepí se na tebe různé existence. Máš to zapotřebí? Myslím, že ne. Ty se v první řadě uklidni. Naplánuj si s dcerou hezké léto. A přestaň hledat známosti, nech, ať si někdo najde tebe. A taky přestaň dotovat toho pána, co se s ním vídáš. Máš snad na víc, než být takhle využívaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7477
8.6.26 07:51
@Mimim3101 píše: Více

prosímtě a proč s ním jsi? Já mám manžela, co má dvě děti z prvního manželství… ale věnuje se jim, platí jím…i dost navíc. Nebyla bych už z tohoto důvodu s chlapem co se.re na své děti.
Do toho u tebe bydlí.. nebo často pobývá a nic nedonese, nekoupí nezaplatí? A ty platíš benzín a on vůbec zmíní amortizaci auta?? K čemu ho máš? Je s ním dobrý sex nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
8.6.26 07:59

Zbav se ho, užij si s dcerou léto a zatím cíleně nikoho nehledej. Jen sama sebe. Spokojená můžeš být i bez chlapa a ten se navíc může objevit nečekaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
8.6.26 08:43

Děkuju všem za rady. Tohle jsem opravdu nějak nedala, vždy jsem byla sebevědomá ženská a ťukala jsem si na čelo, když ženská si chlapa vydržovala nebo se nechala nějak ovládat a po rozvodu, kdy jsem byla hromádka nestěstí, tak najednou se mi to stalo a nechala jsem se do toho zavléct.
Chlapa mám ráda a troufnu si říct, že i on nás. Ale má tyhle svoje neduhy a je mi líto představa, že ho opustím.
Samozřejmě má dcera je a vždycky bude na 1. místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14080
8.6.26 09:27

Maminka má vždycky pravdu - tvůj přítel je vyžírka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
8.6.26 10:33

Neduhy? Neduh je, když si někdo kouše nehty. Ne, když je pijavice a finančně tě zneužívá. Evidentně raději budeš s někým, jako je on, než sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.6.26 10:50

Tvoje matka by měla držet pusu :roll: Život je od toho aby se užíval :palec: Já ve svých 37 letech jsem s dítětem 7 letym sama a už jsem za svůj život měla cca 40 chlapů a užívám si svobody…No a co jako??? pro některé mohu být lehká děva ale to mi je u zadku :roll: Chlapi jsou stejně nevěrný a neexistuje žádný věrný, to mi věř :palec: Užívej si života a kašli na nějaké řeči starých lidí a na nějaké vztahy trapný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8598
8.6.26 12:34
@Ephemeral píše: Více

Jo, asi ty fronty nejsou, ale to bych raději byla sama než s takovým, který si mě evidentně neváží.
A ne zakladatelko, tohle není neduh, on je prostě vych.any a ty mu to vědomě trpíš a on si je toho dost dobře vědom. Pak je zbytečné ale tady psát a být z toho smutná/zoufala, když máš tu možnost to změnit, ale ty nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
8.6.26 12:49

Souhlasím s tvou matkou. Je to vyžírka a ty s ním jsi jen proto, abys nebyla sama. Hele, bylo by to tak zlé? Neplatí, jiné ženy, laxní, „na co mě pozveš“… Takového chlapa nepotřebuješ a nejsi tak stará, abys na toho pravého ještě nemohla narazit. jenže když budeš zablokovaná tímhle, nemáš na to posunutí a budování šanci. Nesouhlasím s tím, že střídáš chlapy. Tři za 18 let, z toho jeden opustil tebe? Blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
8.6.26 13:01

Tak jestli tohle jsou jen drobné neduhy a máte se rádi, proč nejsi šťastná? Za mě je to vyžírka s mizerným humorem. Kdybys mu řekla, ať přispívá na domácnost, jestlipak by se zasmál? Chlap, který by tě miloval, by se nenechal vydržovat. Krkoun je to. Přestaň ho dotovat a uvidíš tu lásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14080
8.6.26 13:11
@syslomil píše: Více

Píše třetí vztah, ne třetího chlapa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
8.6.26 13:13
@Josef_t píše: Více

U některých lidí je to totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
8.6.26 14:27

@Mimim3101, mě to tvé téma vlastně tak potěšilo, protože poslední dobou uvažuji nad podobným tématem. :) Mrzí mě, že ani do třetice to nevychází. :hug:

Nezaujatý názor? 3 chlapi není moc, to vůbec neřeš, ale tvá rodina má pravdu ohledně tvého současného přítele. Krom toho, že vyžírka pravděpodobně bude, vaše představy o životě se úplně rozcházejí, on chce cestovat, ty se chceš usadit a posouvat. To vám nebude fungovat. Přijde mi, že opravdu ztrácíš čas s tímhle chlapem. Zkus hledat někoho, kdo má podobné představy o budoucnosti a stejně jako ty chce plánovat a posouvat se. S takovým si budeš rozumět a s takovým se ta tvoje představa a sny ještě naplnit můžou :) :hug:.

Že tě mrzí názor tvé rodiny, to naprosto chápu, ale ber to tak, že patrně rodině na tobě záleží a vlastně si přeje totéž, co ty, chce ti pomoci zbavit se tohoto chlapa a najít někoho lepšího, s kým ten pevný bod budeš mít. Tak snad se ti nakonec zadaří. Hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.6.26 14:46

Na mě to působí, že jsi toho už dost prožila a spíš než třetí chlap je teď důležitý, jestli se v tom vztahu cítíš dobře a bezpečně ty. To, že stojíš na místě, není selhání, spíš signál, že něco dlouhodobě nenaplňuje tvoje potřeby. Držím palce, ať se ti podaří si v tom udělat jasno – hlavně kvůli sobě i dceři :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí