30. tt dvojčata

202
14.4.13 15:23

30 tt dvojcata

Dobrý den, prosím o radu čekám jednovaj.dvojcata.Jsem 29+3 TT, v pátek jsem jela do porodnice pro 3 denní jakoby menstr. bolesti. Monitor krásný, když jsem se zeptala zda je normální že každou noc mám břicho hodně tuhé až tvrdé opravdu po celou noc a viditelné miminka jakoby boule pod žebry řekla my že je to tvrdnutí ale v pořádku to není,,Jaký na to máte názor? Mě přijde že nemají prostor a proto ty boule a to tuhnutí. Do papíru my napsala slabě dráždivá děloha, odeslala domů s týdenním klid. režimem a pak na kontrolu.Ted když ležím bříško je stále pevné jako v noci při chůzi spíše povolí a změkne,,mám 3*2 tbl. magnezia,,poslední dva dny po kontrole od té paní mě často pichá jakoby u čípku hodně mě ho prohmatala, když vstanu tak to Pícha občas i když ležím. Má to někdo taky tak???Já tomu nerozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
14.4.13 15:45

Tvrdnutí dělohy není od toho, že by tam bylo málo místa
je to příprava na porod-kontrakce
měla sjem od 25tt
nenamáhej se, lež, nikde necourej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.4.13 15:51

@jizvíková já jsem celé těhotenství doma a vážně nikam nechodím max.do obchodu k doktorovi..šlo my jen o to jestli to je v pořádku mít celou noc tak tuhé bříško… tvrdnutí je chvilkové to vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.4.13 15:53
@mysule87 píše:
@jizvíková já jsem celé těhotenství doma a vážně nikam nechodím max.do obchodu k doktorovi..šlo my jen o to jestli to je v pořádku mít celou noc tak tuhé bříško… tvrdnutí je chvilkové to vím…

no v pořádku to není, prostě hrozí předčasný porod, ale to je u dvojčat zcela normální :kytka: nic jiného než velké dávky magnesia ti dát nemůžou, ještě teda formou kapačky v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
14.4.13 15:59

Ahoj, já mám taky dvojčata a měla jsem to od 28týdne, byla jsem přerušovaně 4týdny v nemocnici a jen ležela, jak mě propustili domů byla jsem hned za pár dnů zpátky s odteklou vodou, rodila jsem 33, takže nedělej pokud možno vůbec nic, jen lež, 29je doopravdy ještě hodně brzo, at jsou v bříšku co nejdéle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.4.13 16:05

@R2 děkuji budu ležet budu říkala že uvidí jak ve středu kontrola a pokud by byly bolesti atd..tak si mě tam nechají…v žádném případě to nechcu podcenit jen ať tam SOU aspoň nám říkal dr.do toho 33-34 TT..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
14.4.13 16:08

@mysule87 přesně, ale za mě s vlastní zkušenosti co nejdýl ani těch 33není žádný zázrak, prostě čím dýl tím víc, držím palečky at tam jsou co nejdýle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.4.13 16:12

Tak jestli jsi byla u toho doktora, tak je to normální. Jinak je zbytečné zakládat naprosto stejné téma co 2-3 dny, stačí napasat do toho původního :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.4.13 16:50

@R2 děkuji.. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie