Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Juchinko, to je na prd
U mě už je to uplně v pořádku, už jsem zahojená, jako kdybych nerodila
i kila už jsou dole, dokonce mám míň ![]()
My máme jiné problémy, malej zřejmě prochází růstovým spurtem, či co…hrozně zlobí u kojení, hystericky pláče a nechce prso, kojení je pro mě teď utrpení, trvá to třeba hodinu, než se pořádně napije a pořád jen řve a řve
jsem z toho pěkně vyčerpaná, ale mlíčka mám dost, tak to nechci vzdát
Trvá to ale už 14dní, takže pěkně na palici
![]()
To musí být teda pěkně vysilující a je to už dlouhá doba. Snaž se vydržet a snad to co nejdříve přejde. Měla jsem chvíli něco podobného, ale pak jsem přišla na to, že to jsou asi prdíky, nebo nedostatek mlíka, sama nevím. . .Ale už je to pryč. U nás je to teď horší s tím spaním. jakmile padne večer, malej nechce být v postýlce a chce mýt rožnuté světlo!!! To je spokojený, jinak řev. A to trvá třeba do půl 11
A já už bych třeba v 8 spala
No děs!! A to vždycky tak pěkně už v 7 spinkal. Tak doufám, že ho to rychle přejde. .Mě šla kila, ten první měsíc hned dolů, ale ještě mě zbývá 5kg. Do léta budou pryč ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám do diskuze jelikož já už se zkráceným čípkem ležím v nemocnici 2 týdny jsem 33 týden a ještě minimálně dva týdny ležet budu. Šetřete se at nemusíte taky do nemocnici musím jen ležet nohy mám nahoře a 3×denně 2tablety magnéska. je to tu na palici a já doufám že se aspon ještě podívám domů i kdyby jen na týden
Ahoj tak se drž, já jsem říkala, že jediné štěstí, že mužu být doma
tak to dáme. vydrželi jsme už tolik týdnů, tak teď už to bude hračka .-)
Ahojky,to už bych byla v klidu
já jsem rodila 30+3 udržela jsem to ještě v nemocnici 10 dnů ale pak už chtěl malý ven,měla jsem to taky moc nízko…dostala jsem 2 injekce na maturaci plic hned při převozu do nemocnice ,když se malý narodil vážil 1490g a 41cm,díky injekci si dýchal sám a stravu taky pěkně přijímal,ze začátku přes sondu,to ještě neměl vyvinutý sací reflex,ale vše šlo dobře a dnes má dítě rok a měsíc a trošku nám přerostl 13kg Dr.mi říkal že od 28tt už můžu být v klidu to už má prcek vše vyvinuté,až na ty plíce,ale to spraví injekce..tak držím všem maminkám palce hlavně toho strsu bylo dost,když člověk neví co se dějě a co vás čeká
lorýska píše:
Ahojky,to už bych byla v klidujá jsem rodila 30+3 udržela jsem to ještě v nemocnici 10 dnů ale pak už chtěl malý ven,měla jsem to taky moc nízko…dostala jsem 2 injekce na maturaci plic hned při převozu do nemocnice ,když se malý narodil vážil 1490g a 41cm,díky injekci si dýchal sám a stravu taky pěkně přijímal,ze začátku přes sondu,to ještě neměl vyvinutý sací reflex,ale vše šlo dobře a dnes má dítě rok a měsíc a trošku nám přerostl 13kg Dr.mi říkal že od 28tt už můžu být v klidu to už má prcek vše vyvinuté,až na ty plíce,ale to spraví injekce..tak držím všem maminkám palce hlavně toho strsu bylo dost,když člověk neví co se dějě a co vás čeká
diky za uklidneni
, ja jsem zacala 30tt tak doufam, ze tam mala jeste vydrzi ![]()
werunqa píše:lorýska píše:
Ahojky,to už bych byla v klidujá jsem rodila 30+3 udržela jsem to ještě v nemocnici 10 dnů ale pak už chtěl malý ven,měla jsem to taky moc nízko…dostala jsem 2 injekce na maturaci plic hned při převozu do nemocnice ,když se malý narodil vážil 1490g a 41cm,díky injekci si dýchal sám a stravu taky pěkně přijímal,ze začátku přes sondu,to ještě neměl vyvinutý sací reflex,ale vše šlo dobře a dnes má dítě rok a měsíc a trošku nám přerostl 13kg Dr.mi říkal že od 28tt už můžu být v klidu to už má prcek vše vyvinuté,až na ty plíce,ale to spraví injekce..tak držím všem maminkám palce hlavně toho strsu bylo dost,když člověk neví co se dějě a co vás čeká
Ty jo, tak hlavně, že to malý dohnal a taky se připojuji -dekujeme za uklidnění, řikám si, že už to musíme nejak doklepat
lorýska píše:
Ked som lezala s malym na novorodzeneckom, tak tam bola pani ktora bola uz mesiac, a uz len cakali kedy ich mimco dosahne 2kg, ale nakoniec ich propustili s vahou 1950.
Inac pekne ste si to dohnali
My v roku mali iba 10.5 kila ![]()
Ahoj holky tak jak vam to utika a jak na tom jste????Doufam, ze ti vasi uzlíčci jsou pořád v bříškách:-) my jsme dnes 35+0 tak už jsem trošku klidnější, že už je prcek velký a kdyby něco, tak by to snad dalo, tak ještě týden ležení do toho magického 36tt a pak ať už se malé dere na svět, kdy bude chtít
měj te se
Ahojky,
tak my jsme na tom podobně, po měsíci doma,tento tyden začínáme 34.tyden. Zítra nás čeká kontrola, tak doufám, že to bude dobrý. Já si říkám ještě alespon dva, tři tydny vydržet a pak už je to dobry, v 35. už by mrnousci meli sami dychat, takže už je to mimo riziko ![]()
Držim palečky, a věřim, že to všichni už zvládneme ![]()
Hoj maminky, vetru se k vam s otazkou. V pondeli nastupuji do nem na kapacky magnezka. To budu 32+6. Dr slibuje, ze udrzuji do 34.tydne kuli plicim. Mam cs6 a otevrena na prst. Chtela bych znat vasi zkusenost. vazne nechavaji v nem jen do 34?mam doma maleho broucka, tak se mi od nej bude tezko odchazet.diky
Devcata ja rodila ve 32+2 v ostrave porube.mala je porad v nemocnici.je tady nejaka maminka se stejnym pripadem? kdy vas pousteli domu? ![]()