32. týden těhotenství a hrozí předčasný porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4982
22.12.11 15:31

Tak držím palce ať všechno dobře dopadne :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
22.12.11 19:31

Tak Riky nám už porodila :) To je super, gratuluji :palec: Jsem si to myslela, ještě bych to tipla na Greib. Že ta to má taky už za sebou?? Tak to je teda pěkný kousek, to jsi si asi zobla u porodu co? Nebo to bylo rychlé?? Abbe, to jsme na tom skoro stejně, já dnes 37+2. Prý snad do ledna nevydržím, ale jsem se začala pohybovat a na porod to nějak nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
23.12.11 09:08

Dobré ránko,
juch, já teda dneska taky ne - po delší době jsem se fakt pěkně vyspala, bříško netvrdne (ťukťuk´), ale včera jsem vysadila mg, tak uvidíme, co to udělá. Jsme se dneska s manželem vsázeli, kdy porodím :D Já řekla, že myslím, že mezi 28. - 30. prosincem a on, že mezi 31. 12. - 5. lednem - myslím, že vyhraje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
23.12.11 11:36

Já vysadila mg minulou neděli a přijde mi že tvrdne méně :) Včera jsem měla výšlap do 4 patra, dnes jsem dělala menší ůklid, teda až na vysávání a cítím se celkem dobře. No, ale když mě chytne poslíček, tak teda je už pěkně bolestivej :! My zase z manželem plánujeme porod 1.1. minutu po půlnoci :lol: Ale kdo ví jak to dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
23.12.11 14:45
juchinka píše:
Tak Riky nám už porodila :) To je super, gratuluji :palec: Jsem si to myslela, ještě bych to tipla na Greib. Že ta to má taky už za sebou?? Tak to je teda pěkný kousek, to jsi si asi zobla u porodu co? Nebo to bylo rychlé?? Abbe, to jsme na tom skoro stejně, já dnes 37+2. Prý snad do ledna nevydržím, ale jsem se začala pohybovat a na porod to nějak nevidím :(

Dala jsem si, ale už je to v pohodě :-). Držím palce zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
24.12.11 14:22

Ahoj holky, máte pravdu! :palec: 18.12. odpoledne mi praskla voda a 19.12. v 8:27 se nám narodil Matýsek :* My jsme teda trochu menší - 2980g/49cm. Bohužel jsme pořád v nemocnici, malýmu se zhoršila žloutenka, tak nás ještě nepustí. Manžel mi konečně dneska donesl notebook, tak vám hnedka píšu ;)
Riky tak jsi nás těsně předběhla :potlesk: :lol: Moc gratuluji!!!
Jinak holky, může to přijít fakt kdykoliv! Taky už jsem se cítila dobře a i gynekolog a v nemocnici si dělali srandu, že nakonec budu přenášet, že se u mě Matýskovi líbí :) No a pak jsem se šla v neděli vyčůrat a šup, teče ze mě voda :lol: Nic tomu nenasvědčovalo, žádný tvrdnutí ani poslíčky, žádný kontrakce…
Držim vám palce, ať to taky dobře dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
24.12.11 14:28

Jo a ještě samozřejmě krásný štědrý den i celé svátky, snad si je užijete doma! Manžel nám sem přinesl dneska malý svítící stromeček na stůl a Matýskovi dáreček od Ježíška :mrgreen: a večer až přijde z práce, tak se holt budeme koukat na pohádky tady, naštěstí jsem na nadstandartu, takže to půjde.
Hezky si to užijte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
25.12.11 09:23

greib, tak to moc gratuluju, to máte ten nejkrásnější dáreček :potlesk:
mně spadlo přes noc břicho, i když jsem myslela, že už to víc nejde. Ale necítím tvrdnutí, nic, tak asi prostě jen spadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
25.12.11 09:46

Taky moc gratuluji :kytka: :kytka: Jste mě navnadily, že bych na místě rodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
25.12.11 13:48

greib gratuluju :-) :potlesk: :potlesk: :potlesk:

No holky já si neumím přestavit, že bych drobečka donosila, nebo ještě k tomu přenášela :zed: :zed: .
Držím vám palce zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.12.11 20:15

Nebojte holky, už se brzy dočkáte ;) Nás možná už zítra pustí domů, když bude mít Matýsek ráno lepší výsledky. Už se hrozně těšim, začíná mi tu z toho hrabat a navíc jsem lítostivá, jak pracujou hormony :roll: Ještě, že mám tak skvělýho manžela.
Abbee to už určitě za chvíli bude, když máš bříško tak nízko :palec:
Tyjo,Riky, to by byl váš malej pěknej macek, kdybys ho donosila! Ještě, že šel dřív, sám poznal, kdy má přijít na svět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
30.12.11 18:47

Tak jak se máte po Vánocích? Zítra ještě Silvestr a letošní svátky jsou zase v čudu :P No, my jsme dostali nejlepší dárek a to našeho Matýska :hug:
Juchinko nebo Abbee jste ještě pohromadě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.12.11 21:49
IvčaL píše:
Já mám termín až 21.2.,ale snad to dotáhnem,myslím pozitivně :-) Čekáme taky chlapečka - Lukáška :wink:

My budeme rodit 25,2,2012..... Tak vám držíme moc moc s malým miminkem taky klukem palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
31.12.11 09:23

Ahoj greib, my jsme stále 2v1 :-) zrovna jsem dneska s malou mluvila, že už můž vydržet, že 2012 je hezčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
1.1.12 17:40

Ahoj,já rodila dvojčata 31plus 6. Kluci p.v.1690 a 1960 a zvládli jsme to všichni dobře. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí