Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak Riky nám už porodila
To je super, gratuluji
Jsem si to myslela, ještě bych to tipla na Greib. Že ta to má taky už za sebou?? Tak to je teda pěkný kousek, to jsi si asi zobla u porodu co? Nebo to bylo rychlé?? Abbe, to jsme na tom skoro stejně, já dnes 37+2. Prý snad do ledna nevydržím, ale jsem se začala pohybovat a na porod to nějak nevidím ![]()
Dobré ránko,
juch, já teda dneska taky ne - po delší době jsem se fakt pěkně vyspala, bříško netvrdne (ťukťuk´), ale včera jsem vysadila mg, tak uvidíme, co to udělá. Jsme se dneska s manželem vsázeli, kdy porodím
Já řekla, že myslím, že mezi 28. - 30. prosincem a on, že mezi 31. 12. - 5. lednem - myslím, že vyhraje ![]()
Já vysadila mg minulou neděli a přijde mi že tvrdne méně
Včera jsem měla výšlap do 4 patra, dnes jsem dělala menší ůklid, teda až na vysávání a cítím se celkem dobře. No, ale když mě chytne poslíček, tak teda je už pěkně bolestivej
My zase z manželem plánujeme porod 1.1. minutu po půlnoci
Ale kdo ví jak to dopadne ![]()
juchinka píše:
Tak Riky nám už porodilaTo je super, gratuluji
Jsem si to myslela, ještě bych to tipla na Greib. Že ta to má taky už za sebou?? Tak to je teda pěkný kousek, to jsi si asi zobla u porodu co? Nebo to bylo rychlé?? Abbe, to jsme na tom skoro stejně, já dnes 37+2. Prý snad do ledna nevydržím, ale jsem se začala pohybovat a na porod to nějak nevidím
Dala jsem si, ale už je to v pohodě
. Držím palce zatím papa
Ahoj holky, máte pravdu!
18.12. odpoledne mi praskla voda a 19.12. v 8:27 se nám narodil Matýsek
My jsme teda trochu menší - 2980g/49cm. Bohužel jsme pořád v nemocnici, malýmu se zhoršila žloutenka, tak nás ještě nepustí. Manžel mi konečně dneska donesl notebook, tak vám hnedka píšu ![]()
Riky tak jsi nás těsně předběhla
Moc gratuluji!!!
Jinak holky, může to přijít fakt kdykoliv! Taky už jsem se cítila dobře a i gynekolog a v nemocnici si dělali srandu, že nakonec budu přenášet, že se u mě Matýskovi líbí
No a pak jsem se šla v neděli vyčůrat a šup, teče ze mě voda
Nic tomu nenasvědčovalo, žádný tvrdnutí ani poslíčky, žádný kontrakce…
Držim vám palce, ať to taky dobře dopadne! ![]()
Jo a ještě samozřejmě krásný štědrý den i celé svátky, snad si je užijete doma! Manžel nám sem přinesl dneska malý svítící stromeček na stůl a Matýskovi dáreček od Ježíška
a večer až přijde z práce, tak se holt budeme koukat na pohádky tady, naštěstí jsem na nadstandartu, takže to půjde.
Hezky si to užijte ![]()
greib, tak to moc gratuluju, to máte ten nejkrásnější dáreček ![]()
mně spadlo přes noc břicho, i když jsem myslela, že už to víc nejde. Ale necítím tvrdnutí, nic, tak asi prostě jen spadlo ![]()
Taky moc gratuluji
Jste mě navnadily, že bych na místě rodila
greib gratuluju
![]()
No holky já si neumím přestavit, že bych drobečka donosila, nebo ještě k tomu přenášela
.
Držím vám palce zatím papa
Nebojte holky, už se brzy dočkáte
Nás možná už zítra pustí domů, když bude mít Matýsek ráno lepší výsledky. Už se hrozně těšim, začíná mi tu z toho hrabat a navíc jsem lítostivá, jak pracujou hormony
Ještě, že mám tak skvělýho manžela.
Abbee to už určitě za chvíli bude, když máš bříško tak nízko ![]()
Tyjo,Riky, to by byl váš malej pěknej macek, kdybys ho donosila! Ještě, že šel dřív, sám poznal, kdy má přijít na svět ![]()
Tak jak se máte po Vánocích? Zítra ještě Silvestr a letošní svátky jsou zase v čudu
No, my jsme dostali nejlepší dárek a to našeho Matýska ![]()
Juchinko nebo Abbee jste ještě pohromadě?
IvčaL píše:
Já mám termín až 21.2.,ale snad to dotáhnem,myslím pozitivněČekáme taky chlapečka - Lukáška
My budeme rodit 25,2,2012..... Tak vám držíme moc moc s malým miminkem taky klukem palce
Ahoj greib, my jsme stále 2v1
zrovna jsem dneska s malou mluvila, že už můž vydržet, že 2012 je hezčí ![]()
Ahoj,já rodila dvojčata 31plus 6. Kluci p.v.1690 a 1960 a zvládli jsme to všichni dobře. ![]()