Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ten espumisan je prý to samé složení, jako sab simpl. Jen od jiného výrobce. Alespoň tak mě to doktorka vysvětlovala a později i lékarnice. Laktobacilky dávám taky už týden, ale účinek by to mělo mýt až za měsíc, tak jsem zvědavá. Je to děs s těma prdama ![]()
tyjo, abbee, ty se máš!
ta je fakt šikovná, že to takhle vydrží až do těch osmi! My to máme tak nějak podobně, ale i s tou šestou
ale bohužel Matýska probudí v noci i ty koliky a po nakojení kolem šestý ho už musim mít v posteli a šušnit ho, protože to se kroutí strašně a v postýlce pláče
takže to už moc nezaberu.
Ahojte
, tak jak zvládáte ?? U nás to jde lépe a lépe. Malej se budí už několik dnů jen 2krát v noci. Teda většinou v 7 večer už spí a pak se vzbudí na kojení ve 2 a v 5 a pak spíme většinou až do půl 8, to pak vypravuji holku do školky. Přez den je to teda horší. Když nespí, chce abych stále jen nosila, jinak křik. Ale i to se časem vychytá
Já se těším až bude jaro a budeme moct více procházkovat. Hned to bude všechno lepší. Tak ať pěkně rostete Pa
Ahoj ja se předčasného porodu bojim už od záčátku těhotenství protože jsem otěhotněla 5 tydnu po operaci děložního čípku . Doktorka mě proto řekla že budeme nejspíš na 90 procent rodit předčasně , takže do 25 tydne jsem žila ve strachu abych o maleho nepřišla . MALEJ už od 28 tydne ma hlavičku dole .ted jsem ve 32 tydnu a take chci ještě vydržet apon 4 tydny ale tomu neporučíme
doufam že to všechny zvladnem aspon do 37 tydne ![]()
NIkol, držím palce, ať vydržíte…my jsme taky měli na mále nakonec jsem rodila den po termínu ![]()
Juchinko, my nabíráme pěkně, už má 4,2kg, ale je hrozně dlouhá, každý nám to říká - holt tatínek má 199cm, tak má být po kom
a spíme hezky, dneska jsem kojila v půl 10. večer, pak v půl 4. ráno a pak až v osm, ale to už jsem stejně vzhůru, takže spokojenost.
a přes den taky hodně spinká - třeba teď ![]()
Ahoj niikoll. My jsme tu už všechny porodily
Mě hrozily od 32 tt, prý že možná do 35 tt nevydržím. Měla jsem klidový režim od toho 32tt až do 37tt. A vydržela jsem až do 38+6. A podobně na tom jsou i ostatní holky
Tak držím palce ať miminko co nejdéle vydrží.
To je hodná
Mě teď taky spinká, ale v náruči. Vsadím se, když ho odložím, bude hned vzhůru
A já bych tolik potřebovala doma něco udělat. Nic půjdu to risknout ![]()
Juchinko, mně spinká hezky v postýlce, je to zlatíčko…tak si půjdu udělat takový brzký oběd, ona se mi pravidelně budí kolem 12. a to už bych se nenajedla ![]()
abbee píše:
NIkol, držím palce, ať vydržíte…my jsme taky měli na mále nakonec jsem rodila den po termínu![]()
Děkuju moc . doufam že to malej ještě chvilku vydrží .
Ahojky holky ![]()
Tak mi už jsme se celkem zaběhli i s rodinou, ale pořád toho moc nenaspí, a asi mu to vydrží
.Jdeme spát kolem osmé do půlnoci a pak pravidelně po dvou hodinách se budí, a jdeme píšu záměrně, protože hned jak usne jdu spát i já abych se aspoň ty 3,5 hodiny vyspala v kuse
. No a jak to tak vypadá, tak už jsem si zvykla a ani mi to už nepřijde tak hrozné. ![]()
niikkooll22 Neboj, když budeš ležet, a v klidu tak to zvládneš, já rodila 37+4, ale taky jsem pořád neležela, mám doma ještě princeznu, tak jsem lítala pro ni do školy, ze školy, na kroužky atd… . Držím palce, ať to vydržíš.
Ahoj holky, vy se máte, že už máte „strachy“ za sebou a vše dobře dopadlo
Doufám, že to u nás taky tak dopadne jsem 30.tyden a od minulého týdne musíme jen ležet, od pondělí do pátka se to zhoršilo. Mám čípek 2,6, malá se nam taky dere nějak na svět, asi mě vzala za slovo, když jsem jí řikala, jak se už těším až si ji „pomuchlám“, ted jí vyhrožuju mrazama,aby nám ještě v bříšků pár týdnů vydržela. Každopádně Niky držim palečky at to dotahnete do konce ![]()
simirek89 píše:
Ahoj holky, vy se máte, že už máte „strachy“ za sebou a vše dobře dopadloDoufám, že to u nás taky tak dopadne jsem 30.tyden a od minulého týdne musíme jen ležet, od pondělí do pátka se to zhoršilo. Mám čípek 2,6, malá se nam taky dere nějak na svět, asi mě vzala za slovo, když jsem jí řikala, jak se už těším až si ji „pomuchlám“, ted jí vyhrožuju mrazama,aby nám ještě v bříšků pár týdnů vydržela. Každopádně Niky držim palečky at to dotahnete do konce
ahojky, ja musim taky lezet-od 25tt..takze lezim uz treti tyden..je to teda otrava,ale lepsi nez byt v nemocnici..
mala se mi tlaci taky pekne dolu a nozickama me tam porad kope az to nekdy prijemny neni..nalez mam zatim CS1..
Holky zdravím, ![]()
budu ván držet palce ať vám to dobře dopadne. Ještě přidám jen aby jste věděli, mě praskla plodovka , když jsem byla 37+2 a já to nepoznala. Bylo to jako kdybych si učurkla do kalhotek, no tak jsem hned nešla k doktorovi, protože mě stejně čekala kontrola druhý den v porodnici, tak si mě tam rovnou nechali a paní doktorka mě pěkně seřvala
. Tak kdyby se vám náhodou něco nezdálo, hned jeďtě k doktorovi a na nic nečekejte. Já jsem všude četla, že plodovka když teče tak teče pořád a ono taky ne
.
Jinak náš drobeček nám roste tak rychle, že budeme muset kupovat novou autosedačku, do toho vajíčka už se nám nevejde
.
Ewyg píše:
KDO DARUJE BUDOUCÍ SVOBODNÉ MAMINCE DVOJČÁTEK I MALOU FINANČNÍ POMOC Č.U.147 1302 093/0800 MOC A MOC VŠEM DĚKUJI EVA
Rozhodně bych nic nikomu neposílala, když tu osobu neznám a tady na e-miminu je nováček
![]()