Nateklý podbřišek

Anonymní
18.11.11 16:12

nateklý podbřišek

chci se zeptat zkušenějších uživatelek zda jste měli na počátku těhotenství bolesti podbřišku více vpravo,celkově všude nejvíce mě to bolí venku a při chůzi,ohybání mám ho v pravo mezi stydkou kostí a vaječníkem jakoby nateklý po ohmatu taková ne bulka ale víc vystouplý než vlevo, je to normální, zpraví se to?je to pichlavá bolest při sezení nebo ležení to pobolívá více při chůzi předem děkuji za odpovědi R.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
18.11.11 16:21

hmm… :think: A jak moc na začátku jsi? Už proběhla první prohlídka u Dr.? Já to taky měla i mám teď, ale mám nateklý podbříšek celý, ne jen část. To bych být tebou asi radši pořešila s doktorem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
18.11.11 16:25

ahojky a byla jsi už na gyndě.??? Já měla takhle nafouklou levou stranu a bolesti a bylo ztoho mimoděložní těhu.
Ale samozřejmě to nemusí být i tvůj případ.A může to být i z jiného důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 16:28

tipuju tak 4–6tt možná víc potvrzené to nemám, mám nateklý zvětšený podbřišek celý jen když přejedu pravou pulku tak to cítím víc vidět to skoro není,bolel tě taky víc při námaze nebo v chladu?já ho cítím téměř celý den jen tak mírně jako bych to měla dostat a sem tam to zapíchá víc když ležím delší dobu stejně nebo musím přesedávat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.11 16:30

z mimoděložní těhu se ale krvácí a sou velké křeče a bolesti nebo se pletu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.11 16:32

já měla MS normálně v termínu ale takto se cítím tak větších 14 dní proto tipuji, že jsem někde těsně na začátku :nevim: potřebovala bych uklidnit mám strach aby to bylo v pořádku, k dr.se týden nedostanu mám ranní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.11 16:44

to mi nikdo neodpovíte? :-(

• Citovat
  • Upravit
8283
18.11.11 17:06

tady ti asi nikdo neporadí, každý těhu je jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
18.11.11 17:07

být tebou tak jdu co nejdříve k dr jestli to nemůže být to mimoděložní nemusíš krvácet a velké bolesti jsou až když to rupne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
18.11.11 17:46

Mě když něco bolelo,kor v těhu,tak jsem to řešila s mudrem a né taky s holkama :wink: ,ty ti max.poradí,že máš zajit k mudrovi.Nemyslím to nijak zle.Jestli jsi těhu,tak na sebe musíš dávat pozor a jestli se ti něco nezdá,tak si raději dojdi na kontrolu,pokud tě nepustí z práce,tak třeba na pohotovost,tam ti nikdo hlavu neutrhne :wink:Držím palce,at je to ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 17:53

k mudr. pujdu v pondělí měla by tam být i odpoledne ale bez objednání mě nejspíš nevezme :-( tak sem chtěla být do té doby klidnější, že to tak má ty bolesti víc lidí ne jen já,ale jak říkáte u každé to probíhá jinak

• Citovat
  • Upravit
20662
18.11.11 17:57
Anonymní píše:
k mudr. pujdu v pondělí měla by tam být i odpoledne ale bez objednání mě nejspíš nevezme :-( tak sem chtěla být do té doby klidnější, že to tak má ty bolesti víc lidí ne jen já,ale jak říkáte u každé to probíhá jinak

Bolesti stejného charakteru tady může mít více lidí,ale každý to může mít z jiné příčiny.Určitě si tam zajdi,kdyby se to zhoršilo,tak bych o víkendu klíďo zajela na pohotovost,já tam byla v těhu vařená pečená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 18:02

myslíš klasickou pohotovost?ta je u nás jen do 21hod a gyn.pohotovost ta je 15km odtud to nevím jak tam sou vubec :-?

• Citovat
  • Upravit
20662
18.11.11 18:06
Anonymní píše:
myslíš klasickou pohotovost?ta je u nás jen do 21hod a gyn.pohotovost ta je 15km odtud to nevím jak tam sou vubec :-?

Tak my máme kousek nemocnici a tam je pohotovost mimo ordinační hodiny pořád,všechny oddělení.Zkus pohledat na netu ordinační hodiny té gyn.pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
18.11.11 18:10

Taky bych jela na pohotovost, kdby to bylo nedejbóže mimoděložní, není sranda si s tím zahrávat. Taky to může být ale růst dělohy, každopádně to chce lékařské vyšetření :-( hodně štěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí