Nateklý podbřišek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.11.11 18:17

děkuji vám za podporu :-) po neděli se ozvu jak sem dopadla

• Citovat
  • Upravit
20662
18.11.11 18:26
Anonymní píše:
děkuji vám za podporu :-) po neděli se ozvu jak sem dopadla

Budu držet palce,snad to nic nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 19:33

Katko prosim pomoc :-( na wc jsem si všimla že ze mě vyšlo takovej kousek průhlednej velikost na jeden prst hodně lepkavý a táhlý, výtok mám stále bílý hůstý ale tohle mě vyděsilo není něco špatně?😢 krev žádná jen průhledný to bylo nemohla sem o to přijít? :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.11 19:51

podle kalendáře bych to mohla být ovu souvisí to nějak s tím nebo je to špatně?

• Citovat
  • Upravit
20662
18.11.11 20:40

V životě jsem neslyšela,že by někdo potratil takovým způsobem.Já teda zažila potrat 2×,jednou v 5 tt a to jsem krvácela neskutečným způsobem.Podruhé miminku přestalo bít srdíčko ve 12 tt,náhodně se na to přišlo při utz.Já myslím,že to byl prostě jen nějaký hlen.A jestli tě ani nebolí břicho,tak buď v klidu :hug: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
18.11.11 20:42

A rada nad zlato,zbytečně se moc nepozoruj,vím,jde to těžko,ale tak se budeš jen stresovat a to ti na klidu nepřidá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
18.11.11 20:47

V těhotenství se utváří hlenová zátka,aby ochránila miminko,tímpádem se množství hlenu zvýší.Pokud nekrvácíš,nebolí tě břicho,tak buď v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 20:50

děkuju ti moc ted se mi teda ulevilo :-D sem se lekla a ne málo 8-o , pobolívá mě podbřišek nebo spíš ta dost u něj tak nějak obojí ale je to přijatelný ta bolest a krev žádná :-) akorát při chůzi mi to jde do pravý nohy tak pak trošku pajdám jinak je to dobrý všecko :-D ještě jednou díky moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.11 20:51

,,kost´´ jsem myslela ne dost :lol:

• Citovat
  • Upravit
20662
18.11.11 20:55
Anonymní píše:
děkuju ti moc ted se mi teda ulevilo :-D sem se lekla a ne málo 8-o , pobolívá mě podbřišek nebo spíš ta dost u něj tak nějak obojí ale je to přijatelný ta bolest a krev žádná :-) akorát při chůzi mi to jde do pravý nohy tak pak trošku pajdám jinak je to dobrý všecko :-D ještě jednou díky moc :palec:

Nemáš zač a pak dej vědět co u mudra,určitě to bude ok,takže hlavně klid,pěkně odpočívej a nemyslí na katastrofické scénaře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3083
15.10.17 10:45
@Anonymní píše:
chci se zeptat zkušenějších uživatelek zda jste měli na počátku těhotenství bolesti podbřišku více vpravo,celkově všude nejvíce mě to bolí venku a při chůzi,ohybání mám ho v pravo mezi stydkou kostí a vaječníkem jakoby nateklý po ohmatu taková ne bulka ale víc vystouplý než vlevo, je to normální, zpraví se to?je to pichlavá bolest při sezení nebo ležení to pobolívá více při chůzi předem děkuji za odpovědi R.

Jak ti to anonymni tenkrat dopadlo? Bylo vse v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí