Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla poslíčky od 30tt, ve 34tt jsem se začala pomalu otvírat. syn se narodil 40+1 takže to nic znamenat nemusí
33TT není brzo na poslíčky, je to normální, znám případy co poslíčkovaly po 24tt, tak buď ráda za to! ![]()
Ja mela MS bolesti cely den, vecer jsem jela pro jistotu do porodky, aby me prohlidli a uz si me tam nechali - hranicni nalez na cipku, hrozici predcasny porod - byla jsem 32tt. Urcite bych o tom rekla dr. byt na tvem miste. Nechci te strasit, jen pisu svou zkusenost. Preju ti, at jsou to opravdu jen poslicci.
![]()
@neddo no ja byla na gynde vcera a nasla mi streptokoka, tak jestli treba i to tomu dava..jinak sem zavrena
@bara 1 píše:
@neddo no ja byla na gynde vcera a nasla mi streptokoka, tak jestli treba i to tomu dava..jinak sem zavrena
Tak to mozna opravdu bude k tomu ![]()
Já mám poslíčky od 30 týdne ale tak 5× až 10× denně. na gyndu jdu příští týden tak uvidim, ted jsem 33+3.snad to bude ok
Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat - jak jste měly nebo máte veliké miminka ve 32.tt? Díky moc za odpověď
@Twik Já jsem 31+6 dnes ale v 30+6 mě naměřilu 2100g takže já mám už podruhé obříka ![]()
Ahojte holky jsem 33 TT a mívám často bolení břicha jak kdyby jsem neměla menzes. Břicho mi tvrdne asi 10 × až 20 krát za den nevím jestli mám jít do porodnice nebo ne chodím casto na záchod
DIKI ZA ODPOVĚĎ
Ahoj, asi před týdnem jsem začala mít bolesti jako při MS ale horší…píchání dole jako by mi někdo protrhl penenskou blánu, nebo k čemu to přirovnat. No a zajímalo by mě, jestli můžu rodit dřív nebo je to normální že ty poslíčci jsou už takhle brzy?