33tt a poslíčci?

21091
23.9.18 08:45

@00verča00 To těžko říct Já třeba za celý porod neměla jedinou klasickou kontrakci do břicha a bolelo mě jen v kříži, taky jakoby MS bolest,která se stupňovlala, a PA mě uklidňovala, že to jsou poslíčci. I když mně přd tím praskla voda.

Takže po tomhle bych asi i jela, i když ti ta voda nepraskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
23.9.18 08:49

Já bych to viděla na poslíčky …měla jsem tohle týden před porodem…kamarádka 2mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.9.18 08:51

No takhle. Ja mam bolesti a tvrdnuti bricha od 30 tydne. Obas to byly az jakoby stahy uplne dole v podbrisku a vystrelovalo to az do pochvy. Parkrat jsem musela do vany jak moc to bolelo, to vzdy kapku pomohlo. Jedina poloha kdy to bylo jakz takz ok byla na boku. Ale vzdy se to zklidnilo a doktorka rikala, ze nic nenasvedcuje porodu. Dnes mam 9 dnu do terminu a porad nic nenasvedcuje porodu a bricho mi tvrdne skoro porad a bolesti mam taky skoro porad.
Tim ti nechci rict, ze se u tebe nic neděje, protoze ano klidne takto muze zacit porod. To ti reknou hen bud v nemocnici nebo te zkontroluje gynekolozka.

• Citovat
  • Upravit
23.9.18 19:23

Já jsem 35. týden, takže od tebe ne zas tak daleko, a tyhle bolesti mám poslední dobou každý den. Ale netrvají tak dlouho. Je to spíš, že to trvá v kuse hodinu a pak až zase další den. Bolí to jako menstruační bolest v podbřišku + takové menstruačně bolavé křeče v bedrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
23.9.18 20:00

Taky je mivam, jsou to nepravidelne bolesti, nekdy v podbrisku, nekdy vic na boku, nekdy v krizi. Proste to k tomu asi holt patri :roll: jsem 35tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí