Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že bys měla přehodnotit svoje nároky na úklid. A současně zapojit i partnera.
@nozu píše: Více
Partner se nezapojí. Ten mě radši řekne ať se na to vyprdnu, že to není tolik potřeba a že to s tím uklizenim přeháním ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak když víš že ti je pak špatně, tak proč to děláš? Nemá partner tak trochu pravdu? On se nezaojí nikdy v ničem, nebo mu jen přijde že ty to s úklidem přeháníš?
No tak se na to vyprdni. Než zvracet každý den kvůli vysávání tak to nechám bejt.
Partner má pravdu, vyprdni se na to. Pořiďte robotický vysavač a rovnou s ním hoď řeč na téma rozdělení domácích prací. Nebudeš zvládat vše ani s miminem a je zcela legitimní požadovat po něm zapojení.
Má pravdu!!! Co proboha vysaváš denně???
@unuděná píše: Více
Já třeba s miminem zvládala vše.. chlap pracoval, časově náročnou práci.. jak došel kolem 17-18hodiny domu z práce tak mě nějak nenapadlo poslat ho vysávat a mýt nádobi.. spíše jsme čas trávili spolu.
Noo ale tedy rozhodně jsem nevysávala každý den
. Prostě každý den něco… udržovala jsem byt tak nějak průběžně.
@KKK85 píše: Více
A máme ti zatleskat nebo proč to píšeš? Ona může mít náročné dítě, do toho má dvoupatrový barák a zvířata a o tom, že chlap má náročnou práci nikde nepadlo ani slovo ![]()
@unuděná píše: Více
Nee netleskej. Taky máme barák. A zvíře tedy záleží zda je to králik, pes nebo prase a slepice
. A já nevím prostě já byla na mateřské, rodičáku tak jsem se starala o domácnost..ale tady se to omývá pořád že musí chlap makat doma, že tam bydlí oba atd. atd… ale jasné neseděl chlap můj jen na zadku a nenosila jsem mu pivo pod nos.. jasné že o volnu makal a maká na zahradě, atd atd atd..
@unuděná a zakladatelka si to dělá sama!!! K čemu je nutné vysávat barák denně ve kterém žiji dva lidi?
@KKK85 Rozdíl mezi tebou a zakladatelkou je ten, že ona to nezvládá a fakt není nic špatného na tom požádat chlapa o pomoc, když padám na ústa. A ne všichni muži pracují 12 hodin denně 6 dní v týdnu. Vidíme to tu v diskuzích dnes a denně, pán tvorstva se dovalí v pět domů, sní, co před něj zakladatelka položí, hodí nohy na stůl a čumí na bednu.
@KKK85 píše: Více
No, měla jsi někdy doma kočky a plovoučku například? Tam když nevysaješ denně, je to jak na divokém západě
Ale ano, robotický vysavač je samozřejmě jasné řešení.
Ahoj, jsem 34+3 a vrátilo se mi zvracení.

Do 4 měsíce jsem zvracela každý den se dá říct, pak byl klid a teď se mě to vrátilo. Zvracím cca 2 týdny skoro každý den.
Máme dvoupatrový dům a 2 zvířata. Jsem tedy zvyklá uklízet každý den.. každý den alespoň vyluxovat.
Ale přijde mi, že mě nějak dochází sil nebo nevím. Snažím se to rozdělit na části, ale i přesto už nemůžu a i u toho poté zvracím.
Třeba dnes jsem vyluxovala vrchní patro a vytřela a šla si odpočinout, vyzvracela jsem se a bylo mě dobře.. šla jsem pokračovat dále, vyluxovala jsem spodní patro a zase mě vzalo zvracení
Nevím jestli to je tím, že něco dělám nebo prostě že se mě to vrátilo.. nebo jestli bych se na vše měla vyprdnout a jen odpočívat.
To mě ale nebavi.. musím furt něco dělat a mám rada čisto