34tt přemáhám se?

Anonymní
23.8.24 10:54

34tt přemáhám se?

Ahoj, jsem 34+3 a vrátilo se mi zvracení.
Do 4 měsíce jsem zvracela každý den se dá říct, pak byl klid a teď se mě to vrátilo. Zvracím cca 2 týdny skoro každý den.
Máme dvoupatrový dům a 2 zvířata. Jsem tedy zvyklá uklízet každý den.. každý den alespoň vyluxovat.
Ale přijde mi, že mě nějak dochází sil nebo nevím. Snažím se to rozdělit na části, ale i přesto už nemůžu a i u toho poté zvracím.
Třeba dnes jsem vyluxovala vrchní patro a vytřela a šla si odpočinout, vyzvracela jsem se a bylo mě dobře.. šla jsem pokračovat dále, vyluxovala jsem spodní patro a zase mě vzalo zvracení :roll:
Nevím jestli to je tím, že něco dělám nebo prostě že se mě to vrátilo.. nebo jestli bych se na vše měla vyprdnout a jen odpočívat.
To mě ale nebavi.. musím furt něco dělat a mám rada čisto :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21646
23.8.24 11:01

Myslím, že bys měla přehodnotit svoje nároky na úklid. A současně zapojit i partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.24 11:05
@nozu píše: Více

Partner se nezapojí. Ten mě radši řekne ať se na to vyprdnu, že to není tolik potřeba a že to s tím uklizenim přeháním :oops:

• Citovat
  • Upravit
33844
23.8.24 11:09
@Anonymní píše: Více

Tak když víš že ti je pak špatně, tak proč to děláš? Nemá partner tak trochu pravdu? On se nezaojí nikdy v ničem, nebo mu jen přijde že ty to s úklidem přeháníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6871
23.8.24 11:10

No tak se na to vyprdni. Než zvracet každý den kvůli vysávání tak to nechám bejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35979
23.8.24 11:14

Robotický vysavač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.8.24 11:21

Partner má pravdu, vyprdni se na to. Pořiďte robotický vysavač a rovnou s ním hoď řeč na téma rozdělení domácích prací. Nebudeš zvládat vše ani s miminem a je zcela legitimní požadovat po něm zapojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
23.8.24 11:23

Má pravdu!!! Co proboha vysaváš denně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
23.8.24 11:25
@unuděná píše: Více

Já třeba s miminem zvládala vše.. chlap pracoval, časově náročnou práci.. jak došel kolem 17-18hodiny domu z práce tak mě nějak nenapadlo poslat ho vysávat a mýt nádobi.. spíše jsme čas trávili spolu.
Noo ale tedy rozhodně jsem nevysávala každý den :D. Prostě každý den něco… udržovala jsem byt tak nějak průběžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.8.24 11:29
@KKK85 píše: Více

A máme ti zatleskat nebo proč to píšeš? Ona může mít náročné dítě, do toho má dvoupatrový barák a zvířata a o tom, že chlap má náročnou práci nikde nepadlo ani slovo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
23.8.24 11:32
@unuděná píše: Více

Nee netleskej. Taky máme barák. A zvíře tedy záleží zda je to králik, pes nebo prase a slepice :). A já nevím prostě já byla na mateřské, rodičáku tak jsem se starala o domácnost..ale tady se to omývá pořád že musí chlap makat doma, že tam bydlí oba atd. atd… ale jasné neseděl chlap můj jen na zadku a nenosila jsem mu pivo pod nos.. jasné že o volnu makal a maká na zahradě, atd atd atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
23.8.24 11:33

@unuděná a zakladatelka si to dělá sama!!! K čemu je nutné vysávat barák denně ve kterém žiji dva lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.8.24 11:34

@KKK85 Rozdíl mezi tebou a zakladatelkou je ten, že ona to nezvládá a fakt není nic špatného na tom požádat chlapa o pomoc, když padám na ústa. A ne všichni muži pracují 12 hodin denně 6 dní v týdnu. Vidíme to tu v diskuzích dnes a denně, pán tvorstva se dovalí v pět domů, sní, co před něj zakladatelka položí, hodí nohy na stůl a čumí na bednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.8.24 11:34

No, měla jsi někdy doma kočky a plovoučku například? Tam když nevysaješ denně, je to jak na divokém západě :lol: :lol: Ale ano, robotický vysavač je samozřejmě jasné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
23.8.24 11:35

Mají zvířata. Takže vysávat klidně denně ano.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky