Zkušenosti s domácí dopplerem?

Anonymní
22.8.24 06:51

Zkušenosti s domácí dopplerem?

Ahoj holky mate s tím někdo zkušenosti? Slyšela jsem od známe, že je to dobrá věc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.8.24 06:58

Mám doma a v těhotenství jsem používala a zkušenost dobrá. Jen je dobré si před koupí říct, že nevypovídá nic o tom, jak se miminku daří. Srdíčko není jediný ukazatel toho, že je tam miminko spokojené. Ale je to kouzelné si toho drobka před spaním poslechnout :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.24 07:06

A v jakem týdnu bych něco mohla slyšet? A jakou značku mas?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.24 07:18
@Anonymní píše: Více

Já mám značku angel sound a slyšela jsem ve 14.tt. Ten týden sjem ho dostala jako dárek, takže jestli by šlo slyšet dřív, to netuším :think: Ze začátku se musí hidně miminko nahánět.. je malinké a pokaždé jinde :D..každopádně doporučuju potřít bříško olejíčkem s ním se hezky po bříšku dopplerem pohybuje a to srdíčko jsem pak i lépe slyšela :srdce:

• Citovat
  • Upravit
497
22.8.24 07:28

Je to super věc. Já teda používám angel sounds a poslouchám od 10tt. Plus jsem si pořídila sono gel. :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 07:34

@Monis2022 dobře děkuji za názory. :) já jsem teprve na začátku ale asi si to pak pořídit. Jsem furt strašně ve stresu jestli je všechno ok. Tak třeba by mě tohle uklidnilo.

• Citovat
  • Upravit
61
22.8.24 08:07

Slysela jsem od 10+0. Hodne me to po predchozich potratech uklidnilo, nez jsem zacala citit pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.8.24 09:15

@einy
Měla jsem to stejně. Prodělala jsem ZT a ano toto není ukazatel, že miminko je zdravé a v pořádku, ale slyšet to srdíčko mi dodávalo neskutečný klid. Teď už sem tam cítím pohyby, ale stejně jednou za cca 3 dny poslechnu na pár vteřin a můžu fungovat dál. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 09:49
@Anonymní píše: Více

Můžeš si to i zapůjčit, u nás na gynekologii to bylo za pár korun a měla jsem to s sebou třeba na dovolenou s první…u druhé asi měsíc taky, ale pak jsem stejně byla často v nemocnici…

• Citovat
  • Upravit
23.8.24 02:05

Já měla Angel sounds, tento https://www.nejbaby.cz/…bila-ruzova/

A bylo moc fajn poslouchat miminko, poslouchala jsem pravidelně před spaním a vždy mě to dojimalo. Určitě doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí