Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám doma a v těhotenství jsem používala a zkušenost dobrá. Jen je dobré si před koupí říct, že nevypovídá nic o tom, jak se miminku daří. Srdíčko není jediný ukazatel toho, že je tam miminko spokojené. Ale je to kouzelné si toho drobka před spaním poslechnout ![]()
A v jakem týdnu bych něco mohla slyšet? A jakou značku mas?
@Anonymní píše: Více
Já mám značku angel sound a slyšela jsem ve 14.tt. Ten týden sjem ho dostala jako dárek, takže jestli by šlo slyšet dřív, to netuším
Ze začátku se musí hidně miminko nahánět.. je malinké a pokaždé jinde
..každopádně doporučuju potřít bříško olejíčkem s ním se hezky po bříšku dopplerem pohybuje a to srdíčko jsem pak i lépe slyšela ![]()
Je to super věc. Já teda používám angel sounds a poslouchám od 10tt. Plus jsem si pořídila sono gel.
![]()
@Monis2022 dobře děkuji za názory.
já jsem teprve na začátku ale asi si to pak pořídit. Jsem furt strašně ve stresu jestli je všechno ok. Tak třeba by mě tohle uklidnilo.
Slysela jsem od 10+0. Hodne me to po predchozich potratech uklidnilo, nez jsem zacala citit pohyby.
@einy
Měla jsem to stejně. Prodělala jsem ZT a ano toto není ukazatel, že miminko je zdravé a v pořádku, ale slyšet to srdíčko mi dodávalo neskutečný klid. Teď už sem tam cítím pohyby, ale stejně jednou za cca 3 dny poslechnu na pár vteřin a můžu fungovat dál.
![]()
@Anonymní píše: Více
Můžeš si to i zapůjčit, u nás na gynekologii to bylo za pár korun a měla jsem to s sebou třeba na dovolenou s první…u druhé asi měsíc taky, ale pak jsem stejně byla často v nemocnici…
Já měla Angel sounds, tento https://www.nejbaby.cz/…bila-ruzova/
A bylo moc fajn poslouchat miminko, poslouchala jsem pravidelně před spaním a vždy mě to dojimalo. Určitě doporučuji
Ahoj holky mate s tím někdo zkušenosti? Slyšela jsem od známe, že je to dobrá věc.