35. týden těhotenství - jak vám je?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
11.5.13 10:59

@crazymisha záleží na tom v jaké poloze se ráno probouzis, jestliže je to v poloze na zádech, tak to nejspíš bude z toho důvodu, že mimčo svou vahou priskripne dutou zilu, která vede krev z dolní části těla do horní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
11.5.13 15:31
@ivana-domca píše:
@crazymisha záleží na tom v jaké poloze se ráno probouzis, jestliže je to v poloze na zádech, tak to nejspíš bude z toho důvodu, že mimčo svou vahou priskripne dutou zilu, která vede krev z dolní části těla do horní ;-)

Jo, tak to bude ono :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
11.5.13 15:46

Tak u mě ne, já se probouzím na boku. Na zádech spát nemůžu, malé to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmarketa04
11.5.13 23:35

Ahoj, chci se jenom ujistit jestli těhotenství trvá 40 týdnů.
Jsem prvorodička takže si nejsem na 100% jistá, někde jsem vyčetla že trvá jen 35 týdnů.
předem děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
47759
12.5.13 06:28

@mmarketa04 těhotenství trvá 38-42 týdnů, s tím, že od uk. 36. týdne a por. váhy nad 2500 gramů se bere mimčo jako donosene, u nás se bere 40 a víš jako přenášení, po 41. týdnů se porod vyvolává, pokud jsou zdravotní komplikace jako preklamsie, nebo cukrovka vyvolává se dřív, nejpozději 40+0, jinde ve světě počítají přenášení až od uk. 42. týdne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
12.5.13 08:22

Teda po předešlých 3 nocích mám fakt dost - v noci nemůžu spát, jak mě bolí nohy a kyčle. A včera večer jsem zvedla svojí 4letou dcerku a začali mi poslíčci. Po hodině to přešlo, pak mě dost bolelo břicho jak při silný MS. A pri řexu to zacalo bolet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
13.5.13 11:17

Ahoj, tak se přidávám, jsem 35+2tt a už počítám dny do porodu, ještě tento týden ke gyndaři a potom už na kontroly do porodnice, snad už to potom bude utíkat rychleji, zdá se mi, že od 30tt se zastavil čas. V noci nemůžu usnout, když zaberu, už musím na záchod a tak pořád dokola… samozřejmě pálení žáhy, slabost a chytají mě křeče do nohou. Nahoře mám 5kg. Zdravím všechny a držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.2.17 13:29

AHOJ tehule, tak kdo je 35tt plus minus? Nemate chut si povykladat a postezovat na posledni tydny? Budu rada :kytka: Miminum zdar :mrgreen:
P. S: jdu vyvencit synka, tak pripadne budu reagovat pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
23.2.17 13:52

@svycarka Tak já už sotva vstanu z postele, kdybych měla vyjmenovat, co vše mě trápí, tak o tom můžu napsat knihu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
23.2.17 14:00

Před porodama jsem byla jak kdybych čekala dvojčata, u prvního mě bolelo v tříslech, stva jsem ušla pár kroků (od 35tt) a u druhého těhu vše ok, mezi těhu jsem sportovala (rok) a svalstvo mě podrželo při každý činnosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.2.17 15:50

@Ketris no mam to taky tak. Vypadam presne jak tvoje profilovka :mrgreen: co cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
23.2.17 16:05

@svycarka Ani mi nemluv :lol: holcicku, pokud ji teda nic neprirostlo za tu dobu :nevim: co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.2.17 16:26

@Ketris taky holcicka. Jsem Rada, chlapaka zu mam tak budu mit neco noveho. Pokud to do porodu doklepu :mrgreen: ac jsem se neprezirala mam 20kilo nahore u prvniho 25. Zu se tesim na diety :jazyk: toto bude tvoje prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
23.2.17 20:49

@svycarka Hlavní je to zdraví.. Já přibrala 15 kg a jde to na mě pěkně poznat :lol: a nejhorší je, že se mi teďka ke konci udělaly strie, takže se sama sobě začínám hnusit, plus ještě bříško po porodu.. To ja snad budu běhat hnedka co porodím :D Ano, první, ještě pořádně nevím, do čeho to jdu.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.2.17 21:50

@Ketris tak ony ty Kila jdou rychle dolu..pri prvnim jsem ani necvicila, jen delena strava a do pul roku jsem mela 18kg dole.Ted chci i cvicit. Jooo strie, taky tak a to jsem minule tehu mazala poctive a stejne jsem rupla v 8m :roll: Kdy mas Termin? ja jsem na 27.3,ale tusim, ze to pujde driv. prvni mimino je skvely, zazijes vsechno nove, je to uplne jiny svet - takovy prostejsi a mily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí