Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dnes jsem 35tt a ráno když jsem se vzbudila šla jsem na wc po vykonání male potřeby jsem našla na toaletnim papiru takový růžový hlen…pak cele dopoledne nic. odpoledne jsem si zdrimla a opět jsem šla na malou a zase jsem mela na toaletnim papiru růžový hlen..ne nijak extra..jeste chci podotknout ze mě ráno chytly 2× bolesti jako na ms od te doby taky mirny tlak v podbrusku.je možné ze by to byla hl. zatka? těhotná jsem poprvé tak nevím zda plasit a nebo spineni v tomto týdnu je normální jak se tělo chystá na porod. dekuji.
Byl ten hlen jakoby hustší? Už při čtení názvu mě napadlo, že by to mohla být hlenová zátka. Někomu odejde najednou, někomu odchází postupně několik dní. Hlenová zátka ještě nemusí nic znamenat ![]()
Těžko říct. Třeba se někdo podělí o zkušenosti. A na další kontrole se na to zeptej.
Já měla takovou hlenovou zátku, ale na porod jsem si ještě týden počkala. Odcházela postupně ![]()
@diiss dle mě zátka. Já to měla taky jako růžový chrchel, sliz (pardon za nechutnost). Žádný špunt jak někdo popisoval. Odcházelo to celé odpoledne. V noci začly kontrakce a další den o půlnoci jsem porodila
Tak uvidím.dnes to nechám tak nebudu plasit…pokud to bude pretrvavat zítra raci zajedu do nemocnice.
hlenova zatka muze odejit a jeste si i tak par tydnu muzes pockat. mne prdla voda ten samy den v noci.
Já měla něco podobného dnes ráno, ale ani to nebyl hlen, prostě růžovo na papíře, ale jen trošku. A v porodnici (měla jsem zrovna dneska CTG) mi porodní asistentka říkala, že je to před porodem normální, že ty cesty tam pracujou, ani k doktorce mě neposlala a už to i přešlo. Myslím, že to bude ok, dokud to vyloženě nekrvácí. Jinak já jsem 38tt.
Ráno mi odešla hlenová zátka a v noci jsem porodila. Že je to hlenová zátka mi došlo hned jak jsem to viděla. Opravdu to vypadalo jako hustý hlen ![]()
@Příšera nee nekrvacim jak pises mela jsem to na papíře úplně jako ty… ![]()
@hospodki píše:
@diiss dle mě zátka. Já to měla taky jako růžový chrchel, sliz (pardon za nechutnost). Žádný špunt jak někdo popisoval. Odcházelo to celé odpoledne. V noci začly kontrakce a další den o půlnoci jsem porodila
Taky jsem hlenovou zátku měla s takovou konzistencí a protože jsem se dočetla akorát to, že je to jako špunt a někomu to udělalo žbluňk do záchodu, tak jsem z toho byla nesvá. A odcházela postupně několik dní. Ale paní doktorka mě uklidnila, že to někomu může odcházet pomalu a stejně jsem rodila až za 2 týdny vyvolávaně
Tak žádné stresy ![]()
**Přijdu si jako blba chci se zeptát
Dneska sem byla ráno u doktorky jsem 35+4 dny bylo to ráno co sem u ni byla
Pak sem přijela kolem 2 hodin domů šla sem na Málou a mám na toletaku Ružovi.. tak se chci zeptát co to jé
*
@Sabina123456789 Možná jen reakce na vyšetření, jestli doktorka kontrolovala pohmatem čípek. Jestli to růžové je jako hustý sopel, tak hlenová zátka a taky se nic neděje.