Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ach joo to jsou ty vedra…bez urážky prosím. Jestli to nebyl kopanec do břicha tak buď v klidu. Mimino to ani nezaregistrovali. Si tam plave jak v oceánu. A s tou rukou to mohlo být cokoliv. Třeba se přítel jen pohnul a jak se vrtěl tak víc zatlačil se jako opíral. Z tohodle fakt nic nebude ![]()
Já si třeba na břicho sahat nenechám vůbec ,dělá mi to zle i lehký dotyk mě přijde jako stokilove závaží. Třeba to máš stejně.
Tak jestli jeste nemas pohyby,tak jsi tak 3-4mesic? To tam ma mimino tolik mista,ze fakt nejake zatlaceni vubec nemuze citit.
Mohla to být náhlá kontrakce, někdo je má od raného těhotenství. Některé jsou bolestivé.
nějaký bezvýznamný a nepříjemný tik. Možný je v těhle teplotách všechno.
Děkuji všem jsem trošku klidnější . Ale musím říct že to bylo strašně nepříjemné upřímě až se mi z tě bolesti a strachu zvedl žaludek doufám že to vážně nic nebylo . ![]()
Mohla to být kontrakce dělohy,když přišly poprvé,byla jsem taky vyplašená. Je to sval a pokud jsi 3-4 měsíc,pěkně se roztahuje,aby udělala místo miminku. Proto tě bříško občas bolí. ![]()
Dobré ránko holky potřebuji se možná jen vypsat nebo já nevím co se vlastně stalo. Včera večer ležím s přítelem v posteli a přítel mě hladí přes těhotenské bříško byla jsem uvolněná a v tu chvíli jsem ucitila tupou bolest a přítelovo ruku která jakoby náhle zatlačila poměrně dost na podbříšek hned jsem sebou škubla a řekla že to bolí přítel jen na mě Koukal jako co se stalo. Tak jsem mu řekla co sem cítila a proč to udělal? Ten na mě jen koukal zda jsem normální proč by to dělal že přece by mi netalčil na břicho. Holky vím co jsem cítila ale zase na druhou stranu si říkám proč by to dělal. Pohyby ještě nemám je brzo, a když mě tam píchne tak to poznám je to ostrá bolest. Achjo bříško mě trošku bolí i tetkon myslíte ze by to “ něco” nechci obviňovat přítele mohlo ublížit miminku?