Možné početí

Anonymní
25.7.18 16:28

Možné početí

Zdravím maminky. Ráda bych se na něco zeptala. Nemám absolutně žádné zkušenosti s těhotenstvím, ale mám už nějakých 14 dní zpoždění. Co se týče příznaků jako je nafouklost, únava, nevolnost, či chutě k jídlu, tak žádné nepozoruji. Možná větší chuť na sladké, halvně zrmzliny, ale to může být pouze i má domněnka. posledních těch několik dní mám občasné křece v podbříšku jako před MS. Min. víkend jsem už myslela, že to dostanu, protože jsem měla drobný výtok s krví.. to se stalo asi 2×, ale opět nic. Špinění málo a momentálně spíš zašpiněné prádlo takovým únikem moči. Mám noční a ne že by mi tlačilo na bříško nějak extrémně, ale chodím čůrat více než obvykle, ale to pozoruji jen v noci. Myslím, že nebýt zpožděných měsíčků, neřeším to, ale raěji jsem se objednala ke gynekologovi. Ještě dodám, že den po aktu jsem MS dostala, mám ho obvykle déle, ale teď jsem ho měla silný a jen nějaký 4 dny, což nebývá zvykem. A s možným budoucím tatínkem nevím, jak by se to mohlo stát, jelikož si dával pozor a stihl to. K početí muselo dojít 9.6.
Tak bych se ráda zeptala, zda je možné, že mohlo dojít k početí. Děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.7.18 16:29

Ještě dodám zhoršení pleti. Jako před MS, ale ta se stále nedostavuje. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.18 16:30

I min.týden jsem si dělala TT a výsledek negativní.

• Citovat
  • Upravit
14637
25.7.18 16:30

A proč si raději neuděláš těhotenský test než se hnát k Dr.? Stojí to dnes pár korun a výsledek máš asi za dvě minuty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
25.7.18 16:31

Klidne mohlo, ale proc si neudelas tehotensky test? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.7.18 16:31
@Anonymní píše:
I min.týden jsem si dělala TT a výsledek negativní.

Aha… No tak to nejspíš těhotná nebudeš. My tu ale do tebe nevidíme, takže musíš počkat na Dr., udělá ti UTZ a asi vezme krev na potvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
25.7.18 16:34
@Anonymní píše:
A s možným budoucím tatínkem nevím, jak by se to mohlo stát, jelikož si dával pozor a stihl to. K početí muselo dojít 9.6.

To samo o sobě nestačí, že to stihl :roll: :roll: :roll: . Jinak těhotná nejspíš nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.7.18 16:39

Pravděpodobnost, že otehotnis den před menstruací, je malá. A na testu už by to bylo vidět. Taky myslím, že těhotná nejsi. Spíš rozhašený cyklus. Já si ho moc nehlídám, ale taky mám pocit, že se mi trochu prodlužuje… Jindy jak hodinky :roll: asi tím vedrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.18 16:49

@Kamkam no ono je dneska asi všechno možný, taky si myslím (doufám) že nejsem :lol: ale kolegyně maminka otěhotněla den před MS, což bylo taky šokující :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3115
26.7.18 20:40
@Anonymní píše:
@Kamkam no ono je dneska asi všechno možný, taky si myslím (doufám) že nejsem :lol: ale kolegyně maminka otěhotněla den před MS, což bylo taky šokující :mrgreen:

Tož proto si nelajznu napsat, že to není možný… Ale zahrnoval by to dřívější ovulaci, teď „pokročilejší“ těhotenství a tím pádem už by byl pozitivní test. Jako jsou i ženský, co test dlouho nemají pozitivní. Ale to je tuplem nepravděpodobný, že bys byla úkaz, který má tohle všechno. :) ale určitě se ozvi, pokud jsi :mrgreen: néé, sranda, držím palce, ať tedy nejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí