36 tt s dvojčaty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
27.7.19 20:08
@mau-mau píše:
Po sekci 3 dny domů?? 8o A ještě s dvojčaty??? 8o hustoles. Já s jedním rodila v pondělí a domů jsme šli v sobotu. Ve čtvrtek jsem teda rozhodně na to nebyla 8o Šel by uprosit pátek, ale nejsem masochista, abych se hnala domů :mrgreen: Domů chtějí zpravidla prvorodičky ;) :mrgreen: Ostatní už vědí, co je tam čeká :mrgreen:

JJ, taky bych se nehnala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.7.19 20:14

@pe-terka
I ta váha mě celkem děsí..sice to jsou jen odhady, ale v 31tt jsme měli odhad u obou 1800g, což si myslím, že super na to, že se v bříšku mačkají dvě. Ale neustále slyším narážky na to, že na to, že čekám dvojky mám strašně malé břicho (což je pravda, připadám si, že nosím jedno miminko a né rovnou dvě), tak se děsím, že budou mít sotva 2 kg každá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
27.7.19 20:16

Vařej tam, uklízí, nosí věci, děcko lze odevzdat.. ideáloš :palec: Teď čekám třetí, zas sekce, pokud vyjde porod zas na pondělí, dřív než v sobotu domů nejdu :mrgreen:. To by musel být problém s nadstandardem, že bych byla třeba na 4-lůžáku se třema nepřizpůsobivýma :mrgreen: To bych ten pátek event. zvážila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11250
27.7.19 20:17
@Sabina1812 píše:
@pe-terka
I ta váha mě celkem děsí..sice to jsou jen odhady, ale v 31tt jsme měli odhad u obou 1800g, což si myslím, že super na to, že se v bříšku mačkají dvě. Ale neustále slyším narážky na to, že na to, že čekám dvojky mám strašně malé břicho (což je pravda, připadám si, že nosím jedno miminko a né rovnou dvě), tak se děsím, že budou mít sotva 2 kg každá. :(

Hele, klid, co bude neovlivnis, tak se nedes zbytecne predem. Vetsinou kdyz mas tisic ruznych scenaru co muze byt, je vsechno nakonec uplne jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
27.7.19 20:18

@Sabina1812 Ta moje měla 1710g, neboj. :palec: Důležitý je, že jsou docela starý. To že budou lehký, to až tak nevadí. Až budeš mít kontrolu, nech si je zas změřit. :palec: Velikost bříška vůbec nehraje roli. Určitě vyrostly hodně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.19 20:19

@mau-mau Ne, prvorodička jsem opravdu nebyla. Já jsem teda byla krajně nespokojená s porodnicí a i kdyby bylo vše v pořádku, hnala bych se domů takhle brzo ;) Já to prostě neberu jako odpočinek, jsem raději mez svými. Den po porodu mi dvojčata dávali na střídačku, další den oba dva pěkně ráno od 5hod. Já jsem si šla radši „odpočinout“ domů k dětem, kde mi byl alespoň nápomocen muž. Přiznávám, že já pobyt v porodnici nenesu zrovna dobře, rozhodně ne jako „dovolenou“ a jakmile je to možné, prchám domů :) Ale chápu, že to nemá každá stejně ;)

• Citovat
  • Upravit
294
27.7.19 20:19

@Tiffany1
Ano sekci, Ačko si od začátku doslova sedí na dupce a Bčko je příčnou polohou, takže na výběr bohužel nemám. Ale i tak bych asi dobrovolně s dvojčátky přirozenou cestou nešla (známa u toho dost trpěla a při porodu plodu B už prosila doktory, ať jí vezmou sekci). Jinak na to, že mi porod hrozil v podstatě už od 30 tt a doktoři říkali, že budu ráda, když je donosím dva až čtyři týdny, tak je to úplně super týden. Jsem ráda, že se jim u mě tak líbí :lol: mohly by ale ještě ten týden vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
27.7.19 20:21

Hele, tulipáne, že ty jsi fragola :mrgreen:?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.7.19 20:21

@kaiserin
Tak to je super, počítám, že určitě na ten jeden den půjdou..stejně je mít u sebe v den sekci nebudu mít, takže jen ať se jdou vyhřát sluníčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.7.19 20:23

@mau-mau
Tak týden to vydržím, myslím si, že budu i ráda za ten tyden :lol: po sekci budu nepoužitelná tak 3 dny předpokládám, takže si v podstatě i trochu odpočinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.7.19 20:26

@mau-mau
A ty jsi už tedy sekci rodila? A jakou anestezii sis dala, pokud si měla na výběr? A za jak dlouho si byla schopná vstát a “skákat” kolem miminka? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
27.7.19 20:27

Já mám za sebou dvě sekce, a řekla bych, že ten třetí den už celkem jde, jako den 2. Brutální je ten první, kdy tě nutí vstát, tj. den 1 (u operací je operační den den nula). :? Přitom dítě má svůj den 1 už ten, kdy se narodí. :D Ale fakt každý den po sekci je znát a je lépe a lépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.7.19 20:28

@P4ja
Je mi to jasné, takže bude nejlepší, když si tam nějakou dobu pobudu a nechám se “obskakovat” personálem :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.7.19 20:31

@mau-mau
Naštěstí, že bolest nějak tak snáším v pořádku, tak snad nebudu dělat žádnou histerku ze sebe :lol: motivaci budou nejvíc děti. Doufám taky, že budu sama na pokoji, že se ke mě a mým dvoum dětem nikdo nebude chtít dobrovolně přidat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
27.7.19 20:35
@Sabina1812 píše:
@mau-mau
A ty jsi už tedy sekci rodila? A jakou anestezii sis dala, pokud si měla na výběr? A za jak dlouho si byla schopná vstát a “skákat” kolem miminka? :oops:

Den 3 už jde. A den 5 se jde domů. Tedy u nás. Rodila jsem ve dvou různých porodnicích a v obou to tak bylo. Ten den 3, co měla anonymní tulipána, to muselo být snad na reverz :nevim: U nás se dá vykňourat pátek. Rodila jsem 2× v CA. První jsem neměla na výběr a u druhého jsem se začala bát, navíc anesteziolog mě do toho tlačil, protože ta předchozí maminka jim tam vyváděla, tak jsem taky kývla na CA a couvla ze spinálu :nevim: Teď už spinál mít musím, resp.je to záhodno, aby měli kluci více času to mimčo vykuchat :lol: Ale tam ti povím, jen co mám od ostatních, co se týče sekce ve spinálu, jsem panna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí