Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mau-mau píše:
Ježíš, nežer to tak.. tohle je odlehčená diskuse, bavíme se tu přece v legraci a přátelsky. Může si reagovat jak chce. Nenapsala jsem nic revolučního a není to diskuse o kapavce, rakovině, soudních sporech nebo nevěrách.. A opakuji, že to byla řečnická otázka a nečekám odpověď.
Ty to bereš jako odlehčené téma a dotyčná třeba ne - jinak by asi nebyla anonymní
Nežeru to, ale tvůj přístup se mi zdá dost nevyzrálý
Že ty to vnímáš jako srandu není směrodatné ![]()
Až tě někdo rozpozná v citlivém anonymním příspěvku a zeptá se tě, jsi - li to ty, snad ti to dojde ![]()
@pe-terka A neni to náhodou tak, že člověk, pokud sem o sobe napíše spoustu informaci, musi pocitat s tim, ze muze byt on nebi jeho rukopis poznat i v anonymním příspěvku?
A ze muze a nemusi reagovat a muze a nemusi rict pravdu? Nic ve zlým, mne na tom nic zavadnyho nepřijde… ![]()
A s tim brichem. Ja mela tak malý bricho, ze jsem se doktora těsně před porodem ptala, jestli je normalni, abych mela tak malý bricho oproti ostatnim, ze se bojim, ze neco neni ok. 😁 Byla jsem, jak vic napapana. A nevim, kdo to tu psal, ale presne, jsem stihla a se širokou panvi, tak se k tomu hlásím, ze to asi bude pravda ![]()
@pe-terka No Jo, jenže to nemuzes brát tak, že je někdo nevyzrálý, třeba jen je to pro něj tak “odlehčené” téma, že si to neuvědomi. Mně taky někdy nedochází konsekvence. Vím, že, když někdo píše anonymně, asi pro to mà svůj důvod, ale na druhou stranu, spousta anonymů se odtajňuje jakmile se dostane do urcite osobní roviny konverzace Apod… je to těžký. Souhlasím s tebou ve spoustě bodech, jen bych tohle nebrala jako něco nevyzráleho, spis to je v rámci zábavy, a proste internet je sam o sobe anonymni…
Každopádně, tvůj názor, samozřejmě respektuji. Zjistila jsem, ze to je tady největší problem (ted ne směrem k tobe, to jen vsuvka
), ale je tu tolik ženských, co maji zapotřebí někomu za každou cenu vnucovat svoje názory jako dogma… tak radši vzdy vsude pisu, ze respektuji nazor druhých, pac tady to skoro nikdo nedela ![]()
@Tiffany1 píše:
@pe-terka No Jo, jenže to nemuzes brát tak, že je někdo nevyzrálý, třeba jen je to pro něj tak “odlehčené” téma, že si to neuvědomi. Mně taky někdy nedochází konsekvence. Vím, že, když někdo píše anonymně, asi pro to mà svůj důvod, ale na druhou stranu, spousta anonymů se odtajňuje jakmile se dostane do urcite osobní roviny konverzace Apod… je to těžký. Souhlasím s tebou ve spoustě bodech, jen bych tohle nebrala jako něco nevyzráleho, spis to je v rámci zábavy, a proste internet je sam o sobe anonymni…
Každopádně, tvůj názor, samozřejmě respektuji. Zjistila jsem, ze to je tady největší problem (ted ne směrem k tobe, to jen vsuvka), ale je tu tolik ženských, co maji zapotřebí někomu za každou cenu vnucovat svoje názory jako dogma… tak radši vzdy vsude pisu, ze respektuji nazor druhých, pac tady to skoro nikdo nedela
já ti rozumím, v rámci jedné diskuse anonym uvede jeden citlivý příspěvek a pak už v anonymitě pokračuje i s tím, že dneska vařili krupičnou kaši
Ale tohle nebude ten případ
Sama jsem se přesvědčila o tom, že nemůžu ze svého hlediska vnímat citlivá témata druhých, už jsem v tomto směru udělala řadu přešlapů ![]()
Takže respektuju to, ža ač dané téma pro mě citlivé není, pro dotyčnou asi je a tím pádem je anonymní ![]()
Já kdybych anonymně řešila něco, co mě bolí nebo mrzí a někdo by napsal - jé Peterko, nejsi to náhodou ty? („sranda téma“), budu pěkně naštvaná
Tak se tím řídím (pokud dotyčný není troll a to je pak úkol adminů ![]()
Jinak pokud jsem přestřelila s termínem „nevyzrálost“, tak se omlouvám! Nahradím ho nevhodností ![]()
Nejlepší pro tu anonymní je to tu takhle rozpatlávat, to je opravdu vhodné
@pe-terka
Jo a já sem anonymně prakticky tak nějakých 8 let nepíšu. Takže mau, nejsi to ty, se nemůže stát.
Nežeru to tu tak
Ráda povzbudim jiné, pobavim se, ale své osobní starosti sem netahám. ![]()
@mau-mau píše:
Nejlepší pro tu anonymní je to tu takhle rozpatlávat, to je opravdu vhodné![]()
@pe-terka
Jo a já sem anonymně prakticky tak nějakých 8 let nepíšu. Takže mau, nejsi to ty, se nemůže stát.Nežeru to tu tak
Ráda povzbudim jiné, pobavim se, ale své osobní starosti sem netahám.
ještě to hod na mě, ty chytrolínko
Oslovila mě Tiffany, tak odpovídám, to už by mělo jít mimo tebe ![]()
@pe-terka píše:
ještě to hod na mě, ty chytrolínkoOslovila mě Tiffany, tak odpovídám, to už by mělo jít mimo tebe
Hele, uklidni se. Co to máš za výrazy??? Hrabeš se v tom ty. Poučuješ mě jak malou, přitom akorát rejpeš. Tiff se zastala mě.
Akorát prokazuješ té anonymce tímhle pitváním medvědí službu ![]()
@mau-mau píše:
Hele, uklidni se. Co to máš za výrazy??? Hrabeš se v tom ty. Poučuješ mě jak malou, přitom akorát rejpeš. Tiff se zastala mě.Akorát prokazuješ té anonymce tímhle pitváním medvědí službu
no já mám pocit, že Tiff mnohé pochopila, na rozdíl od tebe
Tys to nepobrala ani ode mě, ani od tulipánu v SZ ![]()
Takže - je to marný ![]()
@pe-terka píše:
no já mám pocit, že Tiff mnohé pochopila, na rozdíl od tebeTys to nepobrala ani ode mě, ani od tulipánu v SZ
Takže - je to marný
Vzhledem k tomu, co jsi teď napsala, si myslím, že jsi fakt docela hloupá. ![]()
Nebo jestli nejsi hloupá, tak jsi minimálně zlá a už trapná a osobní.
Posíláte si moje SZ?
výborně ![]()