Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem 37tt a ještě se mi mimčo neotočilo! doktor říkal že uz se neotočí máte zkušenost?
Mně bylo řečeno, že otočit se může klidně i v den porodu
, ale ta pravděpodobnost je už menší. Mně se každopádně syn neotočil a šel císařem. Ale znám jednu paní, které se mimčo otočilo v den nástupu do nemocnice a rodila normálně.
Tak mě napadlo, jak to je když se např. spustí porod v 32tt například? To tedy není miminečko otočené?
![]()
@Mari-KusKus v tomhle případě se většinou přistupuje k císaři, protože je to pro dítě bezpečnější než porod a na poloze plodu v tu chvíli nezáleží.
@drenkova22 jak psaly holky, otočit se může nebo nemusí.
@Mari-KusKus píše:
Tak mě napadlo, jak to je když se např. spustí porod v 32tt například? To tedy není miminečko otočené?![]()
když se rozjede porod dřív, dělá se utz a hodnotí se, zda je mrně zralé a přichystané jít spodem ![]()
@drenkova22 ve 37.tt tam uz ma fakt malo mista pripadne na otoceni
to spise uz ne
@Mirka Dušínová jasny taky jsem to slyšela v pondělí jdu na kontrolu, ted chodím po týdnu jelikoz mam tak 20 dní do porodu prave
jeste bych chtela poradit kdyz mam 20dní do porodu jakto ze nechodím na ozvy?
@Mirka Dušínová jasny taky jsem to slyšela v pondělí jdu na kontrolu, ted chodím po týdnu jelikoz mam tak 20 dní do porodu prave
jeste bych chtela poradit kdyz mam 20dní do porodu jakto ze nechodím na ozvy?
@Mari-KusKus to se resi vetsinou cisarem, je bezpecnejsi pro miminko
Mě se první neotočilo, bylo KP, rodila jsem císařem a ted jsem se rozmýšlela, ale opět není otočená a nejspíš už se neotočí. Takže zas SC.Ale nechci strašit, třeba se ti ještě otočí!
@drenkova22 Já mám pocit, že ozvy se dělají od 36. týdne. Zeptej se na to dr., tady to nevykoumem…
Když se dr. polazdy zeptam na něco tak mě sjede jak dítě
že sam ví co ma dělat že se nemusím ptam!! bohuzel nemam asi moc dobreho doktora..
Když se dr. polazdy zeptam na něco tak mě sjede jak dítě
že sam ví co ma dělat že se nemusím ptam!! bohuzel nemam asi moc dobreho doktora..