38tt - aneb čekání až bude venku :-)

178
11.1.08 22:06

38.tt - aneb čekání až bude venku .-)

Ahoj mamči, jste tu některá také v 38.tt a všichni kolem tebe už porodili a ty stále nic? Já jsem na tom stejně, to čekání je hrozné a navíc v noci nemůžu spát a je to nějaký dlouhý…už bych to chtěla mít za sebou. Také je mi jasné, že se mi bude v porodnici stýskat i po mém prvním synovi, kterému je 3,5 roku a je jasné, že za mnou do nemocnice nebude moct chodit…Jak jste na tom vy?Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
355
12.1.08 09:07

Ahoj Milo, já jsem teprve 31. týden, ale už jsem taky docela nedočkavá. Někdy si říkám, že by tu už mohla být Lucinka s námi, ale pak si uvědomím, jaký asi nastane kolotoč, tak se zase přesvědčuju, že je lepší, když je zatím v břiše.
Zarazilo mě, že u vás nemůžou děti na návštěvy. Víš to jistě? Mám taky 3,5 letého syna a u nás je běžné, že děti chodí za maminkou do porodnice. Dokonce jsme s ním byli za sestrou a to mu nebyl ani rok a žádný problém.
Tak ti přeju příjemné čekání a ať ti to rychle uteče. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.1.08 09:17

Ahoj, stejně jako Anel mě zarazilo to o dětských návštěvách v porodnici. Já to teda nezkoumala, ale u nás snad děti na návštěvy můžou… To by bylo hodně krutý, nedovolit dítěti třeba týden vidět vlastní mámu, ne?!
Jinak pocity před porodem chápu, já u prvního navíc přenášela dva týdny a pak jsem musela na vyvolání, jinak bych neporodila doteď.
Nejlepší jsou ty telefonáty a otázky typu: Tak co? UŹ :?: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
12.1.08 09:20

Ahoj holky, já teda mluvila s kolegyní z práce a za ní její 7-letý syn nesměl. Hned u výtahů je cedule, že do 10 let tam děti nesmí na návštěvy. Zeptám se na to hned při příjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.1.08 09:54

Ahojky,

tak já jsem na to podobně, už aby bylo mimčo venku a já zpátky doma, malej nemá ještě ani dva roky a tak víc než nad porodem přemýšlím, jak to ten týden bez sebe zvládneme.
A co se týče těch návštěv, ještě jsem to teda nezkoumala, ale když jsem byla v porodce s prvním, tak tam ostatní mamči normálně měli návštěvy i s dětma, moji „spolubydlící“ byla navštívit i švagrová s půl ročním holčičkou… Teda nedovedu si představit, jak bychom to s Karlíkem zvládli…
Já se víc bojím, že přijde chřipková epidemie a zakážou návštěvy všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
12.1.08 10:05

Ahoj,

tak nám už se to taky docela krátí, ale já zas tak nedočkavá nejsem. U syna už jsem se nemohla dočkat a hrozně se mi to táhlo. Teď už vím co mě tak asi čeká tím myslím porod i pak ten kolotoč doma tak na to zas až tak nepsěchám :roll: :lol: i když tohle těhu si zrovna neužívám a není mi moc dobře.

Jo a s těma návštěvama je to různé. U nás v jedné porodnici taky nesmí děti do deseti let a to mi opravdu přijde divné zvlášť pokud tam má maminku. Sice se chystám rodit do jiné porodnice, ale zase se obávám aby zrovna nebyl zákaz návštěv kvůli chřipce :(

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
12.1.08 15:38

S těma návštěvama je to asi fakt dost individuální. Já rodila v porodnici, kde se nesmí teda za maminkama na pokoje, aby měly ty ostatní mamči a miminka klid. Ale na chodbě jsou místa k sezení a maminku zavolají sestřičky že má návštěvu a může i s miminkem ve vozíčku přijet a může tam přijít kdokoliv. Za mnou chodil manžel i s první dcerou. Vyhovovalo mi že jsme na pokojích měli klid a na návštěvu vlastně taky. Samozřejmě pokud řádí chřipka, jsou návštěvy zakázané úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
20.1.08 15:19

Holky,

cítím s vámi!!!! Já rodila v červenci ve 40 týdnu a poslední 3 týdny se šíleně táhly… 8O …ale aspoň nemáte 40 stupňový vedra, jako jsem zažila já. Sotva jsem funěla, nohy jak Shrek…no hrůza :o :o :o

Přeji vám všem pohodové rychlé porody bez komplikací a zdravá krásná miminka… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.5.08 08:38

Taky jsem 38 plus 3 a uz nemuzu vydrzet, zacaly me otykat nohy i ruce, citim se jak Golem…pomoooc…taky uz chci videt maleho jak je roztomily…jinak mam 10ti letou dceru tak tu snad do porodnice pusti ne?No to by byl vrchol kdyby ne! :twisted: Mozna je nepousti na pokoje ale do budovy urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
28.5.08 21:59

Já jsem dnes taky 38+3 a už se nemůžu dočkat, až bude Mrňousek venku :D Pripadám si jako tučňák, ale co se dá dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.5.08 08:49

Ten konec se fakt šíleně táhne, taky jsem nemohla dospat. Ale dočkáš se…
Třeba v Ostravě Porubě mají napsáno, že taky nesmějí děti do deseti let, ale mohly… sestřičky neprotestovaly.
Pavloska

• Citovat
  • Upravit
31
31.5.08 06:53

Nikoniko ve ktere porodnici rodis?Taky mas datum 9.cervna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
31.5.08 20:44

Ahoj N A77,
datum mám 8.6. a budu rodit v Benešově, pokud nebudou mít stop stav:) Kdyby to neklaplo, tak budu snad raději rodit doma. To přeháním, ale nevím, kam bych jela jinam. A kde budeš rodit Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.6.08 06:02

Ja u Apolinare :P tak to se nepotkame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
1.6.08 09:58

Tak já se připojím. Dneska 38tt a čekání je příšerný, zvlášť v tomhle vedru. Už bych běhala do schodů a snažila se to urychlit, ale v Podolí se mi maluje a nechce se mi jet jinam, tak jen čekám a čekám :(
Pročpak nechodíte k nám do červňátkové diskuze? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí