38tt - aneb čekání až bude venku :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5009
22.3.11 15:32

Mariko zde jsem:)

Ale po kontrole to vypadá,že bych měla do pátku porodit :dance: I kdxyž doktoři nejsou neomylní, tak mi to vlilo takový optimismus do žil a do toho ještě to krásný počasí..prostě bájo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
25.3.11 17:38

Úspěšně se hlásím. Tak a kde jste vy? Určitě někde rodíte, co? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
25.3.11 18:16
rosslyn píše: Úspěšně se hlásím. Tak a kde jste vy? Určitě někde rodíte, co? :cert:

Poslušně hlásím, že já nerodím :cert: včera termín, byla jsem na kontrole a dr. mi s usměvem oznámil, že to na porod nevypadá a v uterý mám přijít znova. Pak se uvidí, co dál, pokud neporodím sama, budou vyvolávat, což bych nerada a doufám, že mě to o víkendu už konečně chytne! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
25.3.11 18:52

vendy,

já jdu taky na kontrolu v úterý - to mám termín..ale vůbec to nevypadá. úterní optimistické předpovědi jsou ty tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
25.3.11 19:33

Já se taky necítím, že by mělo něco přijít a to jdem den po termínu :-( Malá se mi tamvrtí snad čím dál tím víc! Prostě se tam má dobře. Ale co už bych za to dala, kdyby to přišlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
25.3.11 20:38

vendy,

a říkali ti, jak dlouho tě nechají přenášet? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
25.3.11 20:48

no v uterý mi řeknou, to budu 5 dní po termínu a už to se jim moc nelíbí, tak tam mi řeknou, kdy bych měla nastoupit. Ale pořád doufám, že se to rozjede samo! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
25.3.11 21:36

vendy,

to já taky…no, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
26.3.11 18:08

Tak já taky nerodím :-? Hlásím se :-) Termín mám v pondělí a jak už jsem psala, to i nastupuju do porodnice na vyvolání, přenášet mě nenechají (cukrovka)
Malej se tam taky vrtí jako by se nechumelilo:-) Je fakt, že mi víc tvrdne břicho, občas pobolívá v podbřišku, ale jinak nic samá voda…snad kromě skleslé nálady, to nevím proč mám.
Mějte se krásně.
Držím palce na rychlej pohodovej porod.
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
26.3.11 19:35

Mariko,

tak hodně štěstí! Závidím, že víš, kdy to přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
26.3.11 19:43

Díky moc, já bych radši, aby to přišlo samo. Ale je fakt, že v pondělí je tutovka, že to začne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
26.3.11 19:48

Taky to může přijít dneska v noci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
27.3.11 09:53

Dobré ránko, tak v noci nic nepřišlo :-) Hezky se nám spalo. ,A to jsem večer vyšla u nás v paneláku dvakrát schody do osmýho patra a dolů a zapila to červeným :-) Myslela jsem, že se mi kousne pumpa :-D a malýmu se to asi líbilo…potom kopal, ale jinak nic. Ráno jsme sexovali a odpo jdeme na procházku…uvidíme. Asi jsem vadná, ale na jednu stranu už bych to chěla mít za sebou na druhou stranu se mi líbí, že mám malýho ještě u sebe, že ho cejtím jak se tam vrtí a můžu si hladit břicho…Možná je to jen strach z porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
30.3.11 08:41

tak já se holky hlásím, že už to mám za sebou, 27.3 v 15.15 se mi narodila krásná holčička. ale porod byl mazec, radši nekomentovat :-D
a jak jste na tom vy? Je tu nějak mrtvo, tak žeby jste taky byly v porodnici? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
31.3.11 20:32

vendy,

u mě nic, přesluhuju :cert: pokud do úterý neporodím, tak si mě tam nechají :-?

Gratuluju k malé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky