Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mariko zde jsem:)
Ale po kontrole to vypadá,že bych měla do pátku porodit
I kdxyž doktoři nejsou neomylní, tak mi to vlilo takový optimismus do žil a do toho ještě to krásný počasí..prostě bájo ![]()
Úspěšně se hlásím. Tak a kde jste vy? Určitě někde rodíte, co? ![]()
rosslyn píše: Úspěšně se hlásím. Tak a kde jste vy? Určitě někde rodíte, co?
Poslušně hlásím, že já nerodím
včera termín, byla jsem na kontrole a dr. mi s usměvem oznámil, že to na porod nevypadá a v uterý mám přijít znova. Pak se uvidí, co dál, pokud neporodím sama, budou vyvolávat, což bych nerada a doufám, že mě to o víkendu už konečně chytne! ![]()
já jdu taky na kontrolu v úterý - to mám termín..ale vůbec to nevypadá. úterní optimistické předpovědi jsou ty tam…
Já se taky necítím, že by mělo něco přijít a to jdem den po termínu
Malá se mi tamvrtí snad čím dál tím víc! Prostě se tam má dobře. Ale co už bych za to dala, kdyby to přišlo!
no v uterý mi řeknou, to budu 5 dní po termínu a už to se jim moc nelíbí, tak tam mi řeknou, kdy bych měla nastoupit. Ale pořád doufám, že se to rozjede samo! ![]()
Tak já taky nerodím
Hlásím se
Termín mám v pondělí a jak už jsem psala, to i nastupuju do porodnice na vyvolání, přenášet mě nenechají (cukrovka)
Malej se tam taky vrtí jako by se nechumelilo:-) Je fakt, že mi víc tvrdne břicho, občas pobolívá v podbřišku, ale jinak nic samá voda…snad kromě skleslé nálady, to nevím proč mám.
Mějte se krásně.
Držím palce na rychlej pohodovej porod.
pa
Díky moc, já bych radši, aby to přišlo samo. Ale je fakt, že v pondělí je tutovka, že to začne ![]()
Dobré ránko, tak v noci nic nepřišlo
Hezky se nám spalo. ,A to jsem večer vyšla u nás v paneláku dvakrát schody do osmýho patra a dolů a zapila to červeným
Myslela jsem, že se mi kousne pumpa
a malýmu se to asi líbilo…potom kopal, ale jinak nic. Ráno jsme sexovali a odpo jdeme na procházku…uvidíme. Asi jsem vadná, ale na jednu stranu už bych to chěla mít za sebou na druhou stranu se mi líbí, že mám malýho ještě u sebe, že ho cejtím jak se tam vrtí a můžu si hladit břicho…Možná je to jen strach z porodu…
tak já se holky hlásím, že už to mám za sebou, 27.3 v 15.15 se mi narodila krásná holčička. ale porod byl mazec, radši nekomentovat ![]()
a jak jste na tom vy? Je tu nějak mrtvo, tak žeby jste taky byly v porodnici? ![]()
u mě nic, přesluhuju
pokud do úterý neporodím, tak si mě tam nechají ![]()
Gratuluju k malé!