39+3tt bolest

28.8.22 07:29

39+3tt bolest

Ahoj můžete mi prosím poradit od včerejška mi bolí pochva jakoby tupá bolest přes noc hrozný bolesti taky plus bolesti břicha :( teď ráno pořád tupá bolest na spodek měla bych ject na kontrolu do nemocnice nebo mám být doma vůbec nevím co mám dělat :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
np10021
28.8.22 07:31

Jela bych. Raději zbytečně, než něco podcenit.

• Citovat
  • Upravit
5940
28.8.22 07:39

To čekáš až ti to schválíme, aby jsi jela? Jsi v termínu, tak za kontrolu nic nedáš. Snad nejsi těhotná poprvé. Už jsi tam mohla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.22 07:49

Né jen jsem se chtěla zeptat
Né nejsem poprvé těhotná po druhé ale poprvé jsem měla hrozný problémy a musela jsem být 3mesice v Podolí v Praze a plod měl 50procent na přežití to mě bylo 20let teď je mi 31let a tohle co zažíváním jsem poprvé vůbec neměla tak proto rajedeji jsem se chtěla zeptat abych nebyla za hysterku v porodnici ale děkuji za radu @mamule42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
28.8.22 07:55

Tak budeš za hysterku a co. Myslet si můžou co chtějí a ty jsi v termínu, u prvního jsi měla problémy tak o to víc bys tam měla být. Tak mazej a když tak napiš jak jsi dopadla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
28.8.22 07:56
@Tetřevice píše:
Ahoj můžete mi prosím poradit od včerejška mi bolí pochva jakoby tupá bolest přes noc hrozný bolesti taky plus bolesti břicha :( teď ráno pořád tupá bolest na spodek měla bych ject na kontrolu do nemocnice nebo mám být doma vůbec nevím co mám dělat :? :,(

Tak nejspíš už se něco chystá a nic to neznamená, ale jestli tě to nervuje tak, že jsi sem šla napsat, tak bych si zajela, abys byla zase v pohodě. Třeba jsou to poslíčci, třeba už se něco děje :*. Dej vědět, jak jsi dopadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.8.22 08:17

@Tetřevice kontrolou nic nezkazís

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie