Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj můžete mi prosím poradit od včerejška mi bolí pochva jakoby tupá bolest přes noc hrozný bolesti taky plus bolesti břicha
teď ráno pořád tupá bolest na spodek měla bych ject na kontrolu do nemocnice nebo mám být doma vůbec nevím co mám dělat
![]()
To čekáš až ti to schválíme, aby jsi jela? Jsi v termínu, tak za kontrolu nic nedáš. Snad nejsi těhotná poprvé. Už jsi tam mohla být.
Né jen jsem se chtěla zeptat
Né nejsem poprvé těhotná po druhé ale poprvé jsem měla hrozný problémy a musela jsem být 3mesice v Podolí v Praze a plod měl 50procent na přežití to mě bylo 20let teď je mi 31let a tohle co zažíváním jsem poprvé vůbec neměla tak proto rajedeji jsem se chtěla zeptat abych nebyla za hysterku v porodnici ale děkuji za radu @mamule42
Tak budeš za hysterku a co. Myslet si můžou co chtějí a ty jsi v termínu, u prvního jsi měla problémy tak o to víc bys tam měla být. Tak mazej a když tak napiš jak jsi dopadla ![]()
@Tetřevice píše:
Ahoj můžete mi prosím poradit od včerejška mi bolí pochva jakoby tupá bolest přes noc hrozný bolesti taky plus bolesti břichateď ráno pořád tupá bolest na spodek měla bych ject na kontrolu do nemocnice nebo mám být doma vůbec nevím co mám dělat
![]()
Tak nejspíš už se něco chystá a nic to neznamená, ale jestli tě to nervuje tak, že jsi sem šla napsat, tak bych si zajela, abys byla zase v pohodě. Třeba jsou to poslíčci, třeba už se něco děje
. Dej vědět, jak jsi dopadla ![]()