Na co se vymluvit v těhotenství

Anonymní
27.8.22 21:10

Na co se vymluvit v těhotenství

Ahojky, nemáte nějaké nápady na co se vymluvit na kamaradově svatbě? Jsem v 10tt na rizikovém těhotenství. Problém je, že jsem velký pařmen a na akcích normálně hodně piju a tančím celou noc. U alkoholu bych se klidně vymluvila na ATB, ale nevím jak ukecat, že nebudu tancovat. Napadla mě třeba kýla, nebo si obvázat kotnik, ale zase se mi nechce celý den pajdat :D, proto budu vděčná za lepší nápady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4545
27.8.22 21:15
@Anonymní píše:
Ahojky, nemáte nějaké nápady na co se vymluvit na kamaradově svatbě? Jsem v 10tt na rizikovém těhotenství. Problém je, že jsem velký pařmen a na akcích normálně hodně piju a tančím celou noc. U alkoholu bych se klidně vymluvila na ATB, ale nevím jak ukecat, že nebudu tancovat. Napadla mě třeba kýla, nebo si obvázat kotnik, ale zase se mi nechce celý den pajdat :D, proto budu vděčná za lepší nápady

Tak asi tak moc rizikový není, když můžeš trajdat po svatbach. Tak pokud se vymluvis na atb, tak je přeci jasný, ze nebudeš nějak skotacit, aby se ti nepřitížilo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
27.8.22 21:21

Nebude nejlepší říct, že jsi těhotná? 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
27.8.22 21:22
@Anonymní píše:
Ahojky, nemáte nějaké nápady na co se vymluvit na kamaradově svatbě? Jsem v 10tt na rizikovém těhotenství. Problém je, že jsem velký pařmen a na akcích normálně hodně piju a tančím celou noc. U alkoholu bych se klidně vymluvila na ATB, ale nevím jak ukecat, že nebudu tancovat. Napadla mě třeba kýla, nebo si obvázat kotnik, ale zase se mi nechce celý den pajdat :D, proto budu vděčná za lepší nápady

Na rizikovým máš snad neschopenku a omezený vycházky, takže to řeší tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
27.8.22 21:23

To bych na svatbu nejela s odůvodněním, že mám neschopenku. A těhotenské divadýlka postupem času považuji za zbytečné trapákování. Jak se mě vždycky někdo snaží informovat, že bere atb, není mu dobře, je po viroze, únava… :lol: nikdo tomu neuvěří. Zářivá plet, pár v euforii, přehnaně pečující muž … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.8.22 21:25

Řekla bych pravdu, ale předem, at na sebe zbytecne nestrhavas pozornost tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.8.22 21:35

Když jsem byla pár týdnů na neschopence se starší, padlo to zrovna na svatbu kamarádů. Byla jsem taky tak 9-10tt, šla jsem tam v době vycházek, kdo se divil že nepiju a brzy jedu domů se dozvěděl, že jsem těhotná, je to rizikový, nechci o tom moc mluvit a domů musim kvůli vycházkám. Nikdo to neřešil, max popřáli hodně štěstí. Mám příčetné kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
27.8.22 21:39
@Deni.Tr píše:
Nebude nejlepší říct, že jsi těhotná? 🙈

Taky bych nechtěla, aby to v 10tt vědělo široké pribuzenstvo a všichni svatební hosté :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.8.22 21:43

@Pears206 však to nemusí hlásit obecním rozhlasem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
27.8.22 21:54

Tak za 1. já bych to v 10tt taky neříkala celé svatbě
Za 2. má snad vycházky, tak může jít v době vycházek ne?

Jinak zakladatelko, řekla bych, že mi není prostě dobře a dál bych to nerozebírala. Ať si každý domyslí co chce. A v 18:00 hurá domů :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.22 21:58
@tulipán píše:
To bych na svatbu nejela s odůvodněním, že mám neschopenku. A těhotenské divadýlka postupem času považuji za zbytečné trapákování. Jak se mě vždycky někdo snaží informovat, že bere atb, není mu dobře, je po viroze, únava… :lol: nikdo tomu neuvěří. Zářivá plet, pár v euforii, přehnaně pečující muž … :D

Tak dokud opakovaně nemusíš oznamovat potrat po tom, co se okolí o těhotenství dozvědělo moc brzo, asi to může trapně vypadat…věř tomu že komu se to párkrát stalo, je vděčný i za to, že všichni třeba tuší ale neřeklo se to otevřeně, takže se na to otevřeně nikdo nezeptá a nepokracovani těhotenství není potřeba vysvětlovat.

• Citovat
  • Upravit
171
27.8.22 22:08

Nebude se kamarád divit, až tě za sedm měsíců potká s kočárkem?

Příspěvek upraven 27.08.22 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.22 22:11

Já se zakladatelce nedivím, že se chce vymlouvat. Čeká mě sestřina svatba, je možné, že budu těhotná, ale po ukončení předchozího těhotenství ve 14 týdnu nemám cokoliv v plánu říkat do prvního screeningu ani nejbližší rodině.
Pokud by to bylo aktuální, tak se vymluvím na to, že se musím postarat o syna. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16572
27.8.22 22:12
@Anonymní píše:
Tak dokud opakovaně nemusíš oznamovat potrat po tom, co se okolí o těhotenství dozvědělo moc brzo, asi to může trapně vypadat…věř tomu že komu se to párkrát stalo, je vděčný i za to, že všichni třeba tuší ale neřeklo se to otevřeně, takže se na to otevřeně nikdo nezeptá a nepokracovani těhotenství není potřeba vysvětlovat.

Pleteš hrušky s jabkama. Nikdo ji nenutí jít juchat na rizikáči na svatbu a vymýšlet si.

Já jsem nikomu netroubila, že jsem těhotná, s normálním okolí se nemusí vymýšlet scénáře, prostě se to přejde. Přesně jak píšeš, všichni tuší a nikdo se neptá.

Poslední dítě jsem tajila kvůli nekonečným testům do 24.tt. Sousedky se podivovaly, kde mám pas a proč jsem si zkazila postavu, jestli si nechci odpočinout a víc běhat, rodinu jsem od 15. tt neviděla. Takže ne každý má na růžích ustláno. ;)

Příspěvek upraven 27.08.22 v 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.8.22 22:16

Buď tam nechoď nebo řekni narovinu, že jsi těhotná. Všechno ostatní je trapný, zvlášť stupidní výmluvy, kterým stejně nikdo nevěří.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky