Váha a poslíčci

Rodička95
26.8.22 08:20

Váha a poslíčci

Ahoj holky… Jsem ve 39tt a na konci měsíce mám termín a chtěla bych se zeptat.. jak moc před porodem může zhruba klesnout váha a co dělat když se dostaví poslíčci.. mám je 2× do týdne a jsou čím dál tím víc bolestivější a váha mi kladla už o více jak kilo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
531
26.8.22 08:23

Mně teda váha vůbec před porodem neklesla… Poslíčky jsem měla denně… Někdy i několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11850
26.8.22 08:26

Já jsem poslíčky neměla a váha mi klesla až když mi praskla voda :lol: to tak o 3.kila :lol: nikdy sem neslyšela že by měla klesnout váha…spíš že klesne bricho..ale ani to mi teda nekleslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rodička95
26.8.22 08:27

Já je měla ze včerejška na dnešek jak sem psala mám je 2× týdně a tentokrát mě vzbudili v 10 večer a dostali mě bolestí do kolen do 2 ráno sem byla s bolestmi vzhůru

• Citovat
  • Upravit
531
26.8.22 08:29

@Rodička95 to nezávidím, ale dočkáš se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rodička95
26.8.22 08:30

@Vladusxx ne každá to má, ale jinak v těhotenství před porodem může dojít k mírnému až viditelnému poklesu váhy.. já se to dozvěděla až minulý týden na kontrole

• Citovat
  • Upravit
Rodička95
26.8.22 08:45

@kakadel Upřímně, už aby to bylo… Těhotenství jsem měla poměrně klidně ale tenhle konec těhotenství mi dává poměrně zabrat

• Citovat
  • Upravit
37136
26.8.22 08:45

Váhu nevím, mě ke konci spíš lezla nahoru. Poslíčky nemusíš mít vůbec a můžeš je mít dost často, já je měla spíš při námaze, buď sem to rozdychala nebo na ně pomůže teplá sprcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rodička95
26.8.22 08:47

Ja si dala teplou vanu sice poměrně zabrala, ale teď se cítím, jako přejetá parním válcem…

• Citovat
  • Upravit
3038
26.8.22 08:58

Já třeba kolem termínu přibírala snad obden půl kila vody nebo kýho frasa. Poslíčky jsem měla víc než 20 dní před porodem ve dne v noci, často takové, že jsem se už pomalu chystala jet. Dělat moc nemůžeš-klasika teplá vana, přečkat je, a těšit se, až to přijde doopravdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11850
26.8.22 09:05

@Rodička95 aha no tak to jsem. nebedela…ja jsem žádný příznaky blížícího porodu neměla…jeden den sem.mela kontrakce…několik hodin celkem pravidelně co 20minut tak sme jeli protože malá byla zadkem a byl naplánován císař…v nemocnici to přešlo ale byla jsem teda otevřená na 1cm s tím že 2dny na kontrole u mého doktora jsem byla úplně zavřená..nechali si mě tam na pozorování jestli se to rozjede nebo ne a druhý den primář rozhodl že to byli poslíčci a ze mě pustí domu…tak mě pustili…no a den na to už sme tam zas přijeli..tentokrát ale s tím že mi praskla voda a ze teda už fakt rodím :lol: takže podle.me to žádný poslíčci nebyli jen tím příjezdem do nemocnice se to zastavilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
26.8.22 09:16

@Rodička95 to chápu, ja byla od 30tt věčně v nemocnici a stavěli mi předčasný porod. Tak vás chápu :) Nakonec jsem rodila tři dny před termínem. A na to jaké jsem si vybral těhotenství, jsem měla porod rychlý a bez komplikací. Za 5h byl prcek venku :) tak snad to budete mít taky rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.8.22 09:45
@Vladusxx píše:
Já jsem poslíčky neměla a váha mi klesla až když mi praskla voda :lol: to tak o 3.kila :lol: nikdy sem neslyšela že by měla klesnout váha…spíš že klesne bricho..ale ani to mi teda nekleslo

Bricho poklesne jen tem, ktere nemaji prilis pevne brisni svaly-info od me gynekolozky, kdyz jsem si „postezovala“ ze mi vsichni rikaji, ze budu prenaset, protoze mi neklesa bricho. Ta se jen usmala a sdelila mi, ze pri mych brisnich svalech mi ani nema co klesnout a asi 4 dny pote jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí