Dubnatka 2023

19
25.8.22 20:49

Dubnatka 2023

Ahoj maminky, uz nektera vite, ze cekate miminko a termin vychazi na duben? Pridejte svoje pozitivni testy a zkusenosti z prvniho vysetreni u doktorky. Ja jsem tehotenstvi zjistila v sobotu, po tydnu zpozdene MS jsem si udelala test a byl pozitivni! Ve ctvrtek jsem mela uplne nahodou kontrolu na gynekologii, tak mi rovnou udelala ultrazvuk a uz tam bylo videt :srdce: :dance: Termin mam dle internetove kalkulacky 28/04 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1377
25.8.22 20:58

Termín mám stejný jako ty ale na kontrolu jdu až příští týden v úterý. Tak snad to bude taky ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.8.22 21:11
@Shen píše:
Termín mám stejný jako ty ale na kontrolu jdu až příští týden v úterý. Tak snad to bude taky ok :srdce:

Budu drzet palce, dej pak vedet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.8.22 21:48

Ahoj holky, já se přidávám, zatím tedy nemám potvrzené od Dr, tam jdu za tři týdny. TP bych měla mít 30.4. První syn se narodil 29.4., tak by to byla celkem sranda :D jen doufám, že to vyjde, mám za sebou pár biochemických a jedno ZT. Držím všem palce, ať se vám daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.22 06:10

Ahoj, já měla pozitivní test na začátku minulého týdne ☺️️ k doktorce jdu až na začátku září, nemůžu se už dočkat. Termín bych měla mít 19.4.

• Citovat
  • Upravit
965
26.8.22 06:35

Ahoj, mě čeká doktor 6.9. měla bych být 6+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.22 06:43

Ahoj holky,
já se z dovolením přidám ☺️️. Zatím mám pouze pozitivní test, na kontrolu jdu v pondělí ráno. Podle poslední MS termín vychází na 21.4.23.
Jsem po ZT ve 12tt, takže obavy jsou 🙈. Jak se cítíte, máte už nevolnosti? Mně je nějak moc dobře, trochu mě to děsí.
Anonym 1

• Citovat
  • Upravit
965
26.8.22 06:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
já se z dovolením přidám ☺️️. Zatím mám pouze pozitivní test, na kontrolu jdu v pondělí ráno. Podle poslední MS termín vychází na 21.4.23.
Jsem po ZT ve 12tt, takže obavy jsou 🙈. Jak se cítíte, máte už nevolnosti? Mně je nějak moc dobře, trochu mě to děsí.
Anonym píše: Více

Ahoj, tak to jsme nějak tak stejně ☺️️ přeju ať je vše v pořádku :). Hele mě je taky fajn :D kromě bolesti prsou, ale jen na omak a toho že jsem asi 4 dny měla fakt děsny střevní problémy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.22 07:01

@Klarys1 tak to jsem ráda, že je ti taky dobře. U mě se snad jen projevuje únava a sem tam nějaká změna chutí, jinak bych řekla, že fakt nic. Taky přeji, ať vše dobře dopadne.
Anonym1

• Citovat
  • Upravit
19
26.8.22 09:21

Ja jsem hodne unavena a hrozne se mi zlepsil cich - to byl snad uplne prvni
priznak. Obcas je mi trosku spatne, ale zatim nic hroznyho a prsa boli prubezne. A mam obecne o neco vic hlad, respektive casteji. Takze vlastne celkem dost typickych priznaku, ale nastesti neni nic uplne neprijemny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.22 10:47

Ahoj taky čekám na začátku dubna pravděpodobně, když vše dobře pujde. Jen pro info, už je tu jedna skupinka TP duben 2023 😊

• Citovat
  • Upravit
338
26.8.22 13:25

Ahoj, taky se l vám přidám. k Mudr.jsem objednaná 7.9.. Máte už nějaké děti 🙂?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.8.22 13:56
@Mayka15 píše:
Ahoj, taky se l vám přidám. k Mudr.jsem objednaná 7.9.. Máte už nějaké děti 🙂?

krasne pozitivni :)

Ja uz mam syna, 6 let. Moc si pral sourozence, tak se tesim, az mu to po screeningu ve 12tt oznamime. Konecne bude mit partaka :lol: Ty mas nejake deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
26.8.22 14:03

@Mayka15 Já čekám první :) A už se nemůžu dočkat. Já jdu k doktorce 6.9., to bych měla být 7+6, tak doufám, že vše bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.8.22 14:04

@Rurien ano dcera bude mít v listopadu 3 a syn v září 1 rok. tohleto těhotenství je neplánovaně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí