Zpožděná menstruace 3 týdny

25.8.22 17:03

zpožděná menstruace 3 týdny

Ahoj všichni, včera jsem sem psala s tím, že dnes jdu na kontrolu ke gynekologovi. Menstruace má dneska 3 týdny zpoždění. Dva testy negativní (naposled včera a dnes ráno) V červnu jsem měla opravdu hodně stresu (státnice), jsem dost sportovně aktivní, minulý týden jsem se vrátila ze zahraničí. Myslela jsem si že mě dneska doktorka uklidní s tím, že těhotná nejsem. Miminko v momentální situaci učitě neplánuji. Po dnešní kontrole jsem na tom snad hůř a hledám uklidnění tady. Doktorka mi dělala běžné vyšetření a poté ultrazvuk. Říkala, že tam přímo nic nevidí, ale také že to nemůže vyloučit. Vyjela si dokonce fotku z ultrazvuku (To se dělá běžně?). Říkala, že než mi bude moct nasadit nějaké hormony na srovnání cyklu je potřeba vyloučit těhotenství. Dostala jsem tedy žádanku na zítřejší odběr krve. Celkově mi přišlo, že se chovala nějak zvláštně. Ten test by už snad po 3 týdnech něco ukázal ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12617
25.8.22 17:10

To už by test po 3 týdnech ukázal. Ale stát se může vše, můžeš mít nějakou chybnou šarži, že jsou falešně negativní. :nevim: ta krev bude jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12617
25.8.22 17:11

Jinak moje doktorka si běžně vyjíždí fotky z ultrazvuku, pokud se takhle něco řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.22 17:13

A běžně se tomu říká nález? Já už z toho byla fakt zblbá a myslela na nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12617
25.8.22 17:18

Jestli máš zpoždění 3 týdny, tak to bys byla 7tt, to už by tam něco vidět měla. Napadlo mě, jestli se nebojí, zda nemáš mimoděložní těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí