Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Klaris2095 píše:
Ahoj holčinysnad nevadí, ze se k vám přidám. Jelikož jsem také cekatelka a termín máme 10.4.2023, tak jsem si říkala, ze by bylo super najít skupinku holek, ktere jsou na stejně vlně.
Ahojky ![]()
10.4 je krásný datum, moje sestra má ten den narozeniny ![]()
Tak se vracím s moji záhadou. Včera další odběr hcg a bylo dvojnásobné. Takže těhotenství někde je. Jelikož jsme na dovče, tak mi jen známa v blízké nemocnici udělala ultrazvuk klasický a nic neviděla. Jen něco v levém vaječníku. V pondělí zase krev a ultrazvuk. Pořad doufám, že to je tak mladé a už to ale bude vidět v děloze. Ale prozatím se všichni přiklání k mimodeloznimu ![]()
@Housenka2021 ty jo, tak hlavně ať je vše v pořádku, v kolikatem týdnu jsi cca?
![]()
@Klaris2095 no podle poslední ms sedmý týden ale mám dlouhé cykly, tak se modlím ze to bude min a v pondělí to bude vidět
@Housenka2021 uvidíš, tezko říct, to uvidíš až na vyšetření. Budu držet palce! ![]()
Já začínám 9 TT a na puse se mi udělal pěkný opar, na opary jsem vždy trpěla, naposledy jsem ho měla 4 měsíce zpět, no a ke všemu mám střevní potíže, fakt pecka, naštěstí mě jinak břicho nebolí. Ještě před týdnem mě bolela prsa, teď už se mi jen zvětšují a jsou citlivé jen bradavky a když je mi zima, tak prsa cítím. No snad na příští kontrole bude vše v pořádku.
![]()
Tak jsem dneska byla na kontrole a je to tam
a i na správném místě. Takže pokud už vše bude OK tak termín mám až na květen ![]()
@Housenka2021 píše:
Tak jsem dneska byla na kontrole a je to tama i na správném místě. Takže pokud už vše bude OK tak termín mám až na květen
Moc gratuluji
Asi tě chtělo miminko jen trosku pozlobit
Ja mám prvního syna 17.5, tak jsem zvědavá jaký termín mi dají teď ![]()
@Vlastula.P @Klarys1 Moc dekuju
no nikdo hlavně nevěřil, že by to mohlo být tak mladé. Kontrola za 14 dni tak snad vše bude OK ![]()
Ahoj, přidávám se. Těhotenství potvrzené i u lékaře, termín porodu 20.4.2023. Vzhledem k tomu, že už mám doma dubňátko 2020 a já jsem dubňátko také, tak to bude asi slušná nálož, snad všichni nebudeme berani. 😁Musím anonymně, aby mě nikdo nepoznal. 😄
@Klaris2095 píše:
Ahoj holčinysnad nevadí, ze se k vám přidám. Jelikož jsem také cekatelka a termín máme 10.4.2023, tak jsem si říkala, ze by bylo super najít skupinku holek, ktere jsou na stejně vlně.
Krásný datum, 10.4.2020 se mi narodila dcera. 🙂A já mám hned den na to narozeniny. 😅
Ahoj holky, moc děkuji
každopádně mám na vás choulostivy dotaz.
Od včera mám tam dole opar a jelikož jsem v 10 TT, tak se bojím o prcka. Na opary trpím i tam dole, ale teď se bojím. Nemáte náhodou některá zkušenost co by mohlo pomoci? Normálně bych to neřešila, ale mám k tomu šílenou bolest hlavy, nemůžu až spát.
![]()
Ahoj
Ja mam sice termín až začátkem května, ve středu jsem byla na kontrole a podle uz 5+6 tt, 1.9 mm embryjko.
Od čtvrtka mi zaclo být špatne, ale nezvracim. Už před tou kontrolou jsem mela takovy cuckovity vytok, ale dle dr vše v poradku. Vcera opět takové bílé cucky/nitky. Jednorázově večer. Nevíte co to může být? Je to bílé, tak jestli to nemate některá taky.
Dejuji ![]()