Dubnatka 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
2.9.22 12:09

@Klaris2095 Gratuluji a vitej ve skupine!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
2.9.22 18:42
@Klaris2095 píše:
Ahoj holčiny :oops: snad nevadí, ze se k vám přidám. Jelikož jsem také cekatelka a termín máme 10.4.2023, tak jsem si říkala, ze by bylo super najít skupinku holek, ktere jsou na stejně vlně. :dance:

Ahojky :kytka:
10.4 je krásný datum, moje sestra má ten den narozeniny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
3.9.22 08:27

Tak se vracím s moji záhadou. Včera další odběr hcg a bylo dvojnásobné. Takže těhotenství někde je. Jelikož jsme na dovče, tak mi jen známa v blízké nemocnici udělala ultrazvuk klasický a nic neviděla. Jen něco v levém vaječníku. V pondělí zase krev a ultrazvuk. Pořad doufám, že to je tak mladé a už to ale bude vidět v děloze. Ale prozatím se všichni přiklání k mimodeloznimu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
3.9.22 08:56

@Housenka2021 ty jo, tak hlavně ať je vše v pořádku, v kolikatem týdnu jsi cca? :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
3.9.22 13:22

@Klaris2095 no podle poslední ms sedmý týden ale mám dlouhé cykly, tak se modlím ze to bude min a v pondělí to bude vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
4.9.22 15:37

@Housenka2021 uvidíš, tezko říct, to uvidíš až na vyšetření. Budu držet palce! ;)
Já začínám 9 TT a na puse se mi udělal pěkný opar, na opary jsem vždy trpěla, naposledy jsem ho měla 4 měsíce zpět, no a ke všemu mám střevní potíže, fakt pecka, naštěstí mě jinak břicho nebolí. Ještě před týdnem mě bolela prsa, teď už se mi jen zvětšují a jsou citlivé jen bradavky a když je mi zima, tak prsa cítím. No snad na příští kontrole bude vše v pořádku. :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
5.9.22 14:09

Tak jsem dneska byla na kontrole a je to tam :D a i na správném místě. Takže pokud už vše bude OK tak termín mám až na květen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.9.22 07:50
@Housenka2021 píše:
Tak jsem dneska byla na kontrole a je to tam :D a i na správném místě. Takže pokud už vše bude OK tak termín mám až na květen :)

Moc gratuluji :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Asi tě chtělo miminko jen trosku pozlobit :) Ja mám prvního syna 17.5, tak jsem zvědavá jaký termín mi dají teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
7.9.22 08:28

@Housenka2021 To je skvělý!! <3 Moc gratuluju! <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.9.22 22:31

@Vlastula.P @Klarys1 Moc dekuju :) no nikdo hlavně nevěřil, že by to mohlo být tak mladé. Kontrola za 14 dni tak snad vše bude OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.22 23:07

Ahoj, přidávám se. Těhotenství potvrzené i u lékaře, termín porodu 20.4.2023. Vzhledem k tomu, že už mám doma dubňátko 2020 a já jsem dubňátko také, tak to bude asi slušná nálož, snad všichni nebudeme berani. 😁Musím anonymně, aby mě nikdo nepoznal. 😄

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.22 23:09
@Klaris2095 píše:
Ahoj holčiny :oops: snad nevadí, ze se k vám přidám. Jelikož jsem také cekatelka a termín máme 10.4.2023, tak jsem si říkala, ze by bylo super najít skupinku holek, ktere jsou na stejně vlně. :dance:

Krásný datum, 10.4.2020 se mi narodila dcera. 🙂A já mám hned den na to narozeniny. 😅

• Citovat
  • Upravit
383
8.9.22 06:26

Ahoj holky, moc děkuji ;) každopádně mám na vás choulostivy dotaz.
Od včera mám tam dole opar a jelikož jsem v 10 TT, tak se bojím o prcka. Na opary trpím i tam dole, ale teď se bojím. Nemáte náhodou některá zkušenost co by mohlo pomoci? Normálně bych to neřešila, ale mám k tomu šílenou bolest hlavy, nemůžu až spát. :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.9.22 11:07

Ahoj
Ja mam sice termín až začátkem května, ve středu jsem byla na kontrole a podle uz 5+6 tt, 1.9 mm embryjko.
Od čtvrtka mi zaclo být špatne, ale nezvracim. Už před tou kontrolou jsem mela takovy cuckovity vytok, ale dle dr vše v poradku. Vcera opět takové bílé cucky/nitky. Jednorázově večer. Nevíte co to může být? Je to bílé, tak jestli to nemate některá taky.
Dejuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.9.22 15:04

Ahoj, taky se hlásím k dubňátkům. Termín mám 4.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí