Dubnatka 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kata94
26.8.22 14:10

Přidávám se k nám. Podle MS bych měla mít termín 6. 4. Po potratu na konci května doufám, že tohle konečně vyjde. Na ultrazvuku už bylo srdíčko a na další kontrolu jdu 6. 9. a to budu 9+5 :) Čekání je nekonečné :andel: :andel: Jinak blbě mi neni, ale mám neustále pocit hladu a hrozně mi kručí v břiše. Nejhorší je ráno a dopoledne.

• Citovat
  • Upravit
965
26.8.22 14:12

@Kata94 Přeju ať je všechno v pořádku, určitě bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.22 14:28

@Mayka15 vám selhala antikoncepce?

• Citovat
  • Upravit
479
26.8.22 14:50

Ahojky :kytka: ja mam mit termin 5.4., je to prvni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.8.22 15:13
@Kata94 píše:
Přidávám se k nám. Podle MS bych měla mít termín 6. 4. Po potratu na konci května doufám, že tohle konečně vyjde. Na ultrazvuku už bylo srdíčko a na další kontrolu jdu 6. 9. a to budu 9+5 :) Čekání je nekonečné :andel: :andel: Jinak blbě mi neni, ale mám neustále pocit hladu a hrozně mi kručí v břiše. Nejhorší je ráno a dopoledne.

Vitej Kato a drzim palce, at je tentokrat vse v poradku! :palec: Ja mam taky porad hlad, zaroven nekdy jim mensi porce, ale proste potrebuju jist casteji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kata94
26.8.22 15:44
@Rurien píše:
Vitej Kato a drzim palce, at je tentokrat vse v poradku! :palec: Ja mam taky porad hlad, zaroven nekdy jim mensi porce, ale proste potrebuju jist casteji.

Mě už se smějou, ale to je regulérní hlad. Mě kručí v břiše i nahlas :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.22 16:49

@Rurien my máme taky 6-ti létě dítě, ale holku. Přála by si pejska nebo sourozence, tak snad nebude zklamaná ☺️️.
Anonym1

• Citovat
  • Upravit
19
26.8.22 16:53

@Kata94 Ja zase porad zyvam! Uz od rana, co se probudim… Casto na me pred den pada unava… ja mela hlad hned na zacatku, ted je to o neco lepsi, ale staci mi dat si neco mensiho a je to ok. Takze tak pozobavam behem celyho dne.

Příspěvek upraven 26.08.22 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.8.22 16:54
@Anonymní píše:
@Rurien my máme taky 6-ti létě dítě, ale holku. Přála by si pejska nebo sourozence, tak snad nebude zklamaná ☺️️.
Anonym1

Sourozenec je urcite vic, nez pejsek, tak snad bude spokojena :lol: Navic je to holka, to se ji bude miminko urcite libit. U nas by se taky urcite chytnul i pes, ale na to ted nebude prostor, miminko bude muset stacit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.22 13:44

Ahoj, tak se k vám přidávám :) ještě to není potvrzené u lékaře ale test pozitivní. Termín vychází na 20.4. ale mám dlouhé cykly tak kdo vi. Kdyby to vyšlo, bylo by to naše druhé :)

• Citovat
  • Upravit
19
29.8.22 23:03
@Anonymní píše:
Ahoj, tak se k vám přidávám :) ještě to není potvrzené u lékaře ale test pozitivní. Termín vychází na 20.4. ale mám dlouhé cykly tak kdo vi. Kdyby to vyšlo, bylo by to naše druhé :)

gratuluju a vitej mezi nami :dance: Jak stare mas prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.8.22 07:51

„@Rurien“ tak už bez anonymu 😂
Dcera má 19 měsíců. Pokud to vyjde tak se těším a děsím zároveň 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.8.22 10:49

@Housenka2021 Ceho presne se desis? :) (jinak mam podobny pocity - tesim se na miminko, ale zaroven se desim, jak to budu vsechno zvladat a netesim se na porod a nocni vstavani)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.8.22 12:27

@Rurien jak ty dvě děti zvládnu 😀 tohle bude tvé první?
První mi začala celkem brzo spát celou noc, tak jsem zvědavá, jestli budu mít štěstí i podruhé. Zítra jdu k lékaři, tak snad vše bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.8.22 14:44
@Housenka2021 píše:
@Rurien jak ty dvě děti zvládnu 😀 tohle bude tvé první?
První mi začala celkem brzo spát celou noc, tak jsem zvědavá, jestli budu mít štěstí i podruhé. Zítra jdu k lékaři, tak snad vše bude OK.

praveze druhy, takze uz vim, do ceho jdu… prvni prave strasne spatne spal, prvni rok si skoro nepamatuju, bylo to strasny… dodneska se budi jednou za noc - je mu 6. To me asi desi nejvic, to nespani a totalni vycerpani, jinak se tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí