Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kata94 píše:
Přidávám se k nám. Podle MS bych měla mít termín 6. 4. Po potratu na konci května doufám, že tohle konečně vyjde. Na ultrazvuku už bylo srdíčko a na další kontrolu jdu 6. 9. a to budu 9+5Čekání je nekonečné
![]()
Jinak blbě mi neni, ale mám neustále pocit hladu a hrozně mi kručí v břiše. Nejhorší je ráno a dopoledne.
Vitej Kato a drzim palce, at je tentokrat vse v poradku!
Ja mam taky porad hlad, zaroven nekdy jim mensi porce, ale proste potrebuju jist casteji.
@Rurien píše:
Vitej Kato a drzim palce, at je tentokrat vse v poradku!Ja mam taky porad hlad, zaroven nekdy jim mensi porce, ale proste potrebuju jist casteji.
Mě už se smějou, ale to je regulérní hlad. Mě kručí v břiše i nahlas ![]()
@Rurien my máme taky 6-ti létě dítě, ale holku. Přála by si pejska nebo sourozence, tak snad nebude zklamaná ☺️️.
Anonym1
@Kata94 Ja zase porad zyvam! Uz od rana, co se probudim… Casto na me pred den pada unava… ja mela hlad hned na zacatku, ted je to o neco lepsi, ale staci mi dat si neco mensiho a je to ok. Takze tak pozobavam behem celyho dne.
Příspěvek upraven 26.08.22 v 16:56
@Anonymní píše:
@Rurien my máme taky 6-ti létě dítě, ale holku. Přála by si pejska nebo sourozence, tak snad nebude zklamaná ☺️️.
Anonym1
Sourozenec je urcite vic, nez pejsek, tak snad bude spokojena
Navic je to holka, to se ji bude miminko urcite libit. U nas by se taky urcite chytnul i pes, ale na to ted nebude prostor, miminko bude muset stacit. ![]()
Ahoj, tak se k vám přidávám
ještě to není potvrzené u lékaře ale test pozitivní. Termín vychází na 20.4. ale mám dlouhé cykly tak kdo vi. Kdyby to vyšlo, bylo by to naše druhé ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tak se k vám přidávámještě to není potvrzené u lékaře ale test pozitivní. Termín vychází na 20.4. ale mám dlouhé cykly tak kdo vi. Kdyby to vyšlo, bylo by to naše druhé
gratuluju a vitej mezi nami
Jak stare mas prvni?
„@Rurien“ tak už bez anonymu 😂
Dcera má 19 měsíců. Pokud to vyjde tak se těším a děsím zároveň 😀
@Housenka2021 Ceho presne se desis?
(jinak mam podobny pocity - tesim se na miminko, ale zaroven se desim, jak to budu vsechno zvladat a netesim se na porod a nocni vstavani)
@Rurien jak ty dvě děti zvládnu 😀 tohle bude tvé první?
První mi začala celkem brzo spát celou noc, tak jsem zvědavá, jestli budu mít štěstí i podruhé. Zítra jdu k lékaři, tak snad vše bude OK.
@Housenka2021 píše:
@Rurien jak ty dvě děti zvládnu 😀 tohle bude tvé první?
První mi začala celkem brzo spát celou noc, tak jsem zvědavá, jestli budu mít štěstí i podruhé. Zítra jdu k lékaři, tak snad vše bude OK.
praveze druhy, takze uz vim, do ceho jdu… prvni prave strasne spatne spal, prvni rok si skoro nepamatuju, bylo to strasny… dodneska se budi jednou za noc - je mu 6. To me asi desi nejvic, to nespani a totalni vycerpani, jinak se tesim ![]()
Přidávám se k nám. Podle MS bych měla mít termín 6. 4. Po potratu na konci května doufám, že tohle konečně vyjde. Na ultrazvuku už bylo srdíčko a na další kontrolu jdu 6. 9. a to budu 9+5
Čekání je nekonečné
Jinak blbě mi neni, ale mám neustále pocit hladu a hrozně mi kručí v břiše. Nejhorší je ráno a dopoledne.