Dubnatka 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
12.9.22 16:13

Ahoj, udělala jsem soukromou skupinku na facebooku, nechcete se přidat?
Těhotenství, pokec a kafíčko - termín porodu 2023
 https://www.facebook.com/…127514960805

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
13.9.22 12:43

Ahoj, tak podle pana doktora mi vychází termín porodu na 15.4. Klokan přiletí v dubnu! 😀
Dle poslední MS jsem 10+1, dle doktora podle UTZ jsem 9+3 😊
První dítě, je mi 21, po dvou letech lítání po doktorech a diagnózou neplodnosti. Po každé bouřce přijde duha!
Poboliva mě břicho, jsem dost unavená, zlepšil se mi čich, zvětšila prsa, ale při jakékoli fyzické aktivitě mě bolí u srdce a zadychavam se 🙄
První UTZ byl v CARu asi v pátém týdnu, teď minulý čtvrtek jsem dostala první obrázek 🌼 Holky, držme se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
13.9.22 17:21

Ahoj holky, tak mi už to máme také potvrzené. TP zatím počítá dle poslední MS na 29.4, prvnímu synovi tou dobou bude 23 měsíců :lol: Jsem na nás zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
13.9.22 18:21

@Larry148 ahojky, tak to jsi jenom o 5 dni později než já. :D Já mám termín 10.4.23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
14.9.22 08:36

Ahoj holky, tak jsem si říkala, ze by se mohla skupina oživit. :lol:
Jak se cítíte a prožívate tento “krásný” (pro někoho) stav? :D
Já nyní od neděle si přijdu jakoby bych měla těžkou kocovinu. :zed: :poblion:
Jsem teď 10+3 TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.9.22 10:55

Soukromá skupina

Ahoj holky, už je tady jedna soukromá skupina pro TP duben 2023, kde to žije. Tak pokud se vám chce, tak se určitě přidejte taky. :srdce:. Je to skupina s názvem
„Porod 04/2023 dubňátka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
18.9.22 15:53
@Klaris2095 píše:
Ahoj holky, tak jsem si říkala, ze by se mohla skupina oživit. :lol:
Jak se cítíte a prožívate tento “krásný” (pro někoho) stav? :D
Já nyní od neděle si přijdu jakoby bych měla těžkou kocovinu. :zed: :poblion:
Jsem teď 10+3 TT.

No já teda celkem děs, celodenně žaludek na vodě, nechutenství, u prvního jsem se cítila daleko líp, asi je to věkem :mrgreen: jsem terpve 8+1. Za tři týdny mám jet na kontrolu, v 7:40 a hned po kontrole odběry, takže nalačno. Už teď z toho mám hrůzu, mám to k Dr hodinu, část cesty autem, pak metrem, tak snad se mi tam neudělá někde blbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
18.9.22 18:15

@Kerstinn85 ahojky :lol: teda vůbec nezávidím, já začínám 11 TT a od včera jakoby se příznaky vytratily, prsa nijak nebolí, jen jsou citlivější, nevolnosti ustoupili, hlava už také nebolí ani břicho, tak jsem zvědavá, je to mé první těhotenství. :think: za celou dobu jsem neměla žádné krvácení ani spineni. Jsem zvědavá ve středu jak to bude vypadat, protože před týdnem v tom 10 TT doktor objevil i druhé mimi, pro které byl už od začátku gestacni vacek, ale až v 10 TT se to druhé objevilo, ale odpovídalo 7+2 TT, bez srdeční akce. :nevim: Tak jsem zvědavá druhé odpovídá ted už snad 11 TT a je v pořádku. ;) tak uvidíme, pokud druhé nežije, tak snad se ještě vstřebá no, jen aby nesejmulo zdrave mimco. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
18.9.22 18:57

@Klaris2095 tak to budu moc držet palce, ať ti to dopadne v rámci možností co nejlépe :hug: no já se upínám k tomu 11 tt, že by to mohlo s blížícím se koncem 1. trimestru odeznít :mrgreen: ale ty tři týdny do další kontroly budou nekonečný :) co si pamatuju, tak se synem bylo první úplně v pohodě, pár dní jsem měla nevolnosti, jinak nic…ale to bylo taky tím, že jsem vlastně neměla se o koho starat, mohla jsem ve volnu kdykoliv spát a byla jsem o dost mladší no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí