Příznak mimoděložního těhotenství?

459
27.8.22 19:29

Příznak mimoděložního těhotenství ?

Ahoj, dle testu jsme v 5 tt, takže kontrolu Dr mám naplánovanou až za tři týdny. Posledních pár dní mě ale při pohybu, hlavně když vstanu z postele, ze židle…bodne v oblasti levého vaječníku. Začíná mě to trochu děsit, mám endometriózu, před rokem a půl jsem byla na laparoskopii kvůli cystě na vaječníku, tak se bojím, zda to nemůže být mimoděložní. Vím, že tu holky píšou, ze u nich to bylo roztahování děložních svalů, ale já to mám už tři dny na stejném místě vždy při pohybu, tak nevím… myslíte, že by bylo lepší navštívit Dr už tento týden jen pro vyloučení mimoděložního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
27.8.22 19:38

Jal bych šla, stejne ti to bude vrtat v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
27.8.22 20:09

Raději jít “zbytečně” k doktorovi než něco zanedbat a vyčítat si to :)
Takže pro klid na duši bych šla.. :) 3 týdny se stresovat určitě za to nestojí.. a neprospěje to tobě ani miminku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
27.8.22 20:21

Nech si návrat krev na HCG obden aspoň třikrát a bude jasno… mimoděložní se projeví blbým stoupáním HCG nebo kompletní stagnací..těd se vše může jevit jak normální tak i mimoděložní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
27.8.22 21:10

Já bych asi šla, nechtěla bych se tak dlouho stresovat. Otázka je, zda takto brzo něco uvidí…
Já byla s první taky v 5tt, nic neviděl, právě strašil mimoděložním, došla jsem za týden a už byl váček. Byla prostě o týden mladší, teď už je jí 14 m :)
Tak spíš ať Tě to nevystresuje ještě víc, kdyby v děloze nic neviděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.22 21:46

Ahoj, já mimoděložní měla a přesně takhle mě pobodavalo jen na jedné straně. Při vstavani z postele a když jsem si třeba nedopatřením lehla na bok. Tím nechci strašit, protože u druhého mi dělalo to samé a je z toho zdravé miminko… nicméně já byla na první kontrole 6+6 a poznala to z krve a na ultrazvuku, ze nic v děloze nebylo… každopádně pro tvůj klid si nech odebrat HCG obden a hodně ti to napoví, ale neboj se určitě to všechno dobre dopadne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
29.8.22 08:31

Holky moc děkuji, mne chytla strašná bolest hlavy a až dneska je to dobrý, tak jsem neměla energii odepsat. Každopádně mě to přešlo :think: na krev se bohužel teď nedostanu, mám doma nemocného syna. Ale kdyby se to opět objevilo, tak si zajedu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí