Hcg 40, bolest zad, 4t

27
27.8.22 22:05

Hcg 40, bolest zad, 4t

Ahoj holky,

dneškem mám 3 dny zpoždění menstruace. Těhotenské testy mám pozitivní - viditelné duchy, určitě né dálnice. V pátek jsem zakrvacela, jela jsem k doktorovi (můj měl dovolenou). Jsem 4+3, zjištěno z krve 40, 6 hcg. Takže potvrzené těhotenství, dostala jsem utrogestan, klidový režim. Hrozně mě ale bolí záda. Je to špatně znamení? K lékaři jdu v pondělí, mám celkem strach. Bylo by to první těhotenství, takže jsem celkem vystresovaná… :(

Zapomněla jsem napsat, na utz nebylo nic vidět, jen žluté tělísko. Výška sliznice 14mm. Doktor říkal, že je ještě brzy. Že tam žádné velké krvácení nevidí, jen trochu špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
27.8.22 22:15

Opravsu je brzy aby tam doktor něco viděl. A zakrvácení nebo zašpinění je na začátku normální, zatím bych se nestrachovala a hlavně, pokud opravdu nekrvácíš, tak nechoď pořád k lékaři. Budeš se akorát stresovat. K lékaři jdeš v pondělí proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.8.22 22:23

@Jessica4 Právě jsem zakrvacela tak skarede, lekla jsem se tak jsem volala svému lékaři ale měl dovolenou, tak jsem byla u jiného… V pondělí jen abych ho informovala a předala lékařskou zprávu (utrogestan jsem právě brala teď v srpnu 10 dní cyklu od mého lékaře na chybku v menstruaci). Já vím, že je právě brzy, ani nepočítám s tím, že by šlo něco vidět. Moje kamarádka mi právě včera ještě říkala, že ona ve 4t měla vacek i embryo, tak jsem ze všeho teď špatná… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
27.8.22 22:57

@Vendulaaaaa to asi kamarádka špatně počítala týdny…ve 4tt (3tt+…tedy cca týden od oplodnění) dochazi k zahnizdovani vajíčka tzn že opravdu nemohla mít vacek a embrio, leda by bylo těhotenství z předchozího cyklu ale pak by nebyla ve 4 ale v 6-7tt a pak už jo..pak už mohla mít vidět embrio a možná i srdíčko…ale to by ji zas lékař řekl že je těhotná už rozhodně dýl než 4 týdny…resp. vpodstate 4 týdny ano ale od oplodnění…těhotenství se ale pocita od poslední menstruace takže se tam přidávají cca 2 týdny navíc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.8.22 23:01

@Vladusxx taky si myslím, že je to blbost. 😃 Holky a co ta hodnota hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
28.8.22 06:53

4+3 je 5tyden těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.8.22 07:36

@karkarka Jasný, už to pomalu prokoukavam. Ale tak snad není pravidlem, aby na utz bylo něco vidět ne? 🤷‍♀️ Sam doktor mi říkal, že je nepravděpodobné, že něco uvidí… Tak jsem z toho jelen. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
28.8.22 10:21
@Vendulaaaaa píše:
@Jessica4 Právě jsem zakrvacela tak skarede, lekla jsem se tak jsem volala svému lékaři ale měl dovolenou, tak jsem byla u jiného… V pondělí jen abych ho informovala a předala lékařskou zprávu (utrogestan jsem právě brala teď v srpnu 10 dní cyklu od mého lékaře na chybku v menstruaci). Já vím, že je právě brzy, ani nepočítám s tím, že by šlo něco vidět. Moje kamarádka mi právě včera ještě říkala, že ona ve 4t měla vacek i embryo, tak jsem ze všeho teď špatná… :roll:

No tak měla v cyklu ale ovulaci třeba dříve, klidně i o týden. Já jsem taky taková byla a teď při druhém bych tohle už nedělala. Prostě buď a nebo, ale být neustále v nervech je hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí