Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry vecer,
Uz neco malo pres hodinu a pul si pisu casy, kdy mi „prijdou“ a „odejdou“ poslicci a je to 8-10minut, takze celkem pravidelne.. zkousela jsem teplejsi sprchu, po ktere mi to prijde stejne.. zadne vymizeni, a nebo zintenzivneni.. porodnici mam celkem daleko, tak jsem se chtela jen zeptat, zda jste to tak taky nektera mela
vsude se pise, ze je bud zazenu, a nebo se to zmeni v kontrakce. Jeste k tomu mi je na zvraceni, ale to bude nejspis jen z dokopaneho zaludku od maleho
. Diky za pripadne odpovedi
@Michalaa24 ahoj
Já jsem taky 39tt a dr mi říkala, že pokud budu mít bolesti tak po vaně musí být silnější, prý pokud je to porod tak to bude horší a nebude žádná světlá chvilka, jinak to jsou poslíčci
Já už to měla taky tak a po vaně to neodeznělo, ale bylo to stále stejné a nic, ale těžko říct no ![]()
Mě se to taky ve sprše nezměnilo…byly navíc naprosto nepravidelný, a porod to byl.
@Michalaa24 Přípravné kontrakce mohou trvat i třeba dva dny. Úplně bych se na vanu nespoléhala. Poslíčci se mohou plynule změnit na kontrakce - takto jsem to měla já. Ráno odchod hlenové zátky, celý den poslíčci, pokračovali i v noci, ale pokaždé jsem je zaspala. Ve čtyři ráno mě vzbudili, a po půl hodině bylo zřejmé, že jsou až příliš pravidelné na to, aby to nebyl rozbíhající se porod.
Rodila jsem 35+6tt a malý byl na světě o půl dvanácté ![]()
Prave
Clovek aby se v tom vyznal
sice to ma kazda jinak a nejlepsi je asi necist pokazde internet, jen se clovek vystrasi, ale uz bychom to mely rady za sebou, ze jo
.
Ja to same mela uz i vcera, ale taky jsem to nejak zaspala.. dnes se to opakuje a je to trochu pravidelnejsi. Hlenova zatka mi odesla pred dvema dny.. tak jeste chvili pockam ![]()
@Michalaa24 já se taky trochu bojím, abych se v tom vyznala
takže tě chápu ![]()
Tak jeste nic
vcera jsem si ty poslicky psala asi pres tri hodiny, ale uz jsem byla tak unavena, ze jsem usla
. Uz jsem si rikala, ze pro jistotu vzbudim pritele, ale nakonec jsem to zaspala. Dnes jsem poslicky sice mela, ale ne tak casto, tak uvidim co bude zase vecer ![]()
@Michalaa24 Tak zase nic
Některý ty poslíčci jsou takový, že fakt nevíš jestli je to ono nebo ne ![]()