Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat jak by mela byt velka 3D fotecka z UV, chtela bych dat do ramecku na Vanoce babickam, dedeckum, ale nevim jake ma rozmery, tak nevim jaky ramecek koupit ![]()
Jelikož u nás na 3D chtěli za každe foto tuším 100 kč udělala jsem fotky z videa a dala jsem si rozměr jaký jsem potřebovala
A vyšlo mě to levněji ![]()
Majka12 píše:
Jelikož u nás na 3D chtěli za každe foto tuším 100 kč udělala jsem fotky z videa a dala jsem si rozměr jaký jsem potřebovalaA vyšlo mě to levněji
A jak uděláš fotku z videa? Já mám taky video a fotku žádnou. Malýmu je teda už rok, ale tu fotku bych chtěla
ja myslela, ze si necham udelat 1 a tu si sama rozmnozim…kolik stoji to video?
Platila jsem za ultrazvuk 500 kč a v té ceně bylo i to video.
Stáhla jsem si program z netu, ale myslím že by to šlo udělat i přes PrintScren, ale to by se musela trošku ořezat pozadí
.....zkusím pohledat jestli ho tu ještě náhodou nemám a napíšu název ![]()
Já dostala dvě fotky A5, pak samozřejmě video a dalších pět mi poslali na email.
S tím rozmonožením je to taky dobrý nápad, to mě tehdy ani nenapadlo ![]()
no prave, kdybych mela pro kazdeho nechat udelat, to jsem tam hodinu na vic a zbankrotuju ![]()
holky, tak je to teda s temi rozmerami, kdo si to nechal vytisknout primo od doktora? ![]()
Záleží na přístroji
Já měla menší než A5… ale zkus si vzít flachsku a pokud bude UTZ lepší kvality (což by na 3D měl být) a záleží i na ochotě a zručnosti lékaře, měli by ti to na ni uložit… Jde to nenech se odbýt!!!
Scharlota píše:
Záleží na přístrojiJá měla menší než A5… ale zkus si vzít flachsku a pokud bude UTZ lepší kvality (což by na 3D měl být) a záleží i na ochotě a zručnosti lékaře, měli by ti to na ni uložit… Jde to nenech se odbýt!!!
Přesně tak, záleží na pracovišti, každé to dělá jinak.
tak si nejprve počkej na fotku a pak kup rameček…proc to dělás naopak?
ale i pokud by ti dal malou fotku na kopírce se dá udělat s malého formátu větší..
já budu taky dělat na vánoce fotku v rámečku, ale nejpve si na ni počkám a pak začnu kupovat rámečky..dneska je všude otevřeno až do 23.12..tak se nebojím že by se to nestihlo.. ![]()
ja jsem si nasla jeden pres internet, ktery jsem nikde jinde nevidela…a bojim se, ze by mi to pak nemuselo prijit…
alsem píše:
ja jsem si nasla jeden pres internet, ktery jsem nikde jinde nevidela…a bojim se, ze by mi to pak nemuselo prijit…
tak tam dáš fotečku a když bude malá podložíš jí bílým papírem a mužeš připsat i vzkazík..( jakože moje první fotečka pro dědu a babičku, nebo čekejte mě v dubnu..nebo tak )