3D ultrazvuk v Podolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Holma
2.1.12 15:38

3D ultrazvuk v Podolí

Ahoj těhulky,

byly jste teď v nedávné době v Podolí na 3D UTZ? Objednávám se tam už 14 dní a vždycky si vzpomenu, že tam mám zavolat, až když už je po vymezené době na volání. Dneska jsem to netrefila o půl hodiny. Nevíte jak je to s vytížeností,aby na mě zbylo místo v rozmezí 26-32tt (nyní 25tt) Objednání prý nutné 2-3 týdny předem.

Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7887
2.1.12 16:17

Ahoj, oni te tam nekam vmacknou, ja treba jsem tam byla v 13ttplus1 a taky me hned objednali na 21ttplus 3 nebot 20tt meli plny, ale jinak objednavala jsem se ve 12tt a nebyl problem, pokud je ti sumak cas… ja jsem chtela neco normalniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
2.1.12 19:24

Ahoj, já jsem tam volala s předstihem jednoho týdne a myslela jsem si, že se jako objednám až na další termín, co uvádějí na netu a sestřička mi nabídla, že můžu přijít za dva dny. Nevím, jestli jim někdo vypadl nebo je to jen náhoda. Každopádně když jsem tam byla, žádnej nával tam nebyl, jen jedna mamina v čekárně a věnovali se mi asi hodinku. Tak si myslím, že je to tam teď volnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
3.1.12 19:29

Huráá, tak se mi to dneska povedlo. V pondělí v 15:45 jdu na 3D. Jupííí!!

• Citovat
  • Upravit
2493
20.3.12 22:13

K oživení tématu; holky, co jste se hlásily na 3D v Podolí a už nejspíš byly :-) Podělíte se, prosím, o zážitek? Zvažuji, že bych zašla, tak jen co se dá očekávat - jak dlouho tam je třeba být, jaký je „výstup“, co obrázky, může tam někdo z rodiny, nebo i dva (tatínek a budoucí bráška)?
Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
20.3.12 22:40

ahoj.. ja som tam bola sice uz pred pol rokom ale predsa :) inak zakladatelka pisala o rozmedzi 26-32tt co sa mi nepozdavalo tak som sa tam koukla a je to max do 30+0.. to si pamatuju pretoze ja som tam volala 30+0 sklamana ze uz ma nikam nevezmu ked sa treba tak vopred objednat ze som to presvihla a nakoniec ma vzali na druhy den 30+1.. zazitok super.. bol tam aj tatinek tak mu vyhrkli slzicky :oops: prdelka sa nechcela zo zaciatku ukazat tak sme cakali az sa rozhodla buducim rodicom ukazat a bolo to fakt krasne.. ako tam zyvala a usmievala sa v brisku :srdce: mozes si tam urcite vziat koho chces.. no aby si nemohla za tie prachy :cert: boli sme tam asi pol hodinky video ma asi 8min a obrazky sme dostali 2 .. kazdopadne pamiatka na cely zivot :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
20.3.12 23:09
Jardinera píše:
K oživení tématu; holky, co jste se hlásily na 3D v Podolí a už nejspíš byly :-) Podělíte se, prosím, o zážitek? Zvažuji, že bych zašla, tak jen co se dá očekávat - jak dlouho tam je třeba být, jaký je „výstup“, co obrázky, může tam někdo z rodiny, nebo i dva (tatínek a budoucí bráška)?
Děkuji moc!

Ahoj, my byli pred 2 tydny, manzel dcera. Mila mlada dr. delala utz cca 30min, z toho 15min video na dvd, pak nejaky premereni mimca, hledani ochotne pohlavi, a 5× foto. Pristup PA i dr. super. muzu doporucit ;)
p.s.:jedno foto mam v ikone 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
21.3.12 19:03

xlenushko i bellezo, děkuji moc! :-)
Huráhurá, určitě se objednám vbrzku, vycházelo by mi to nejdříve na ten 26 tt, to už bude brzy :-)
Ještě jednou děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
21.3.12 19:12
Jardinera píše:
xlenushko i bellezo, děkuji moc! :-)
Huráhurá, určitě se objednám vbrzku, vycházelo by mi to nejdříve na ten 26 tt, to už bude brzy :-)
Ještě jednou děkuji!

:hug: v pohode.. tak prijemne zazitky prajeme a nech sa prdolka ukaze v plnej krase :*
a mimochodom.. ked sme my isli uz tak pozde tak som mala malo vody pritom hrozne hubena tak preto to uz nebolo take jednoduche.. takze necakajte urcite az do 30tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.5.13 16:57

Špatná zkušenost v Podolí

Ahoj holky, my byli v Podolí na 3D s manželem a 7 letou dcerou a moc jsme těšili, ale bohužel nám ultrazvuk dělal mladý doktor, kterému jsem nedovolila, aby u toho byli i studenti, jelikož jsme si to chtěli užít v soukromí s rodinkou, když za to platíme. a musím říct, že nám to dal pěkně „vyžrat“. byl tak nepříjemný, že nám z toho udělal trauma. Oděšli jsme asi po 10-ti minutách a už bych ho nechtěla nikdy potkat. Šlo vidět, že i sestřičce bylo jeho chování nepříjemné. Byly jsme s manželem tak zaskončení, že jsme mu nestihli ani nic říct. Takže vám holky přeji, abyste nenarazily na tohoto ambiciózního dokturka.:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.6.14 21:44

Ahoj vsichni, mam jit zitra do podoli na ultrazvuk v 21.tydnu. Nevite? Kde lezi ultravuk v tom arealu? Diky, T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.6.14 21:52

@honeybee Já myslím, že to je třetí patro vlevo. Ale rozhodně to najdeš na roztřiďovací tabuli hned u vstupu kousek od recepce a pak v každém patře na schodech je rozpis, co kde je (dost dobrý důvod jít pěšky :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
10.6.14 22:03

3.p od výtahu doleva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
10.6.14 23:21

Hm tak my byli dneska na normalnim utz ve 3.trimestru. doktor prijemny jak prd… za necelych 5 minut jsme odchazeli. Nezkontroloval prutoky nic. Jen zmeril hlavicku brisko a steh.kost.byl tam i pritel s ditkem.oba tezce zklamani. v motole jsme s prvnim ditkem stravili asi 15-20minut a ted tohle. clovek se plahoci pres pul prahy a pak s nim jednaji pomalu jak s kusem hadru. Odchazela jsem neschopna slova a zitra volam svemu dr.na to jak je podoli vyhlasene tak u me dost klesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.6.14 23:25

Diky za odpovedi. Je to v te stejne budove jako kartoteka pri registraci k porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty