3D ultrazvuk v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1393
11.6.14 00:29

Ano je ve stejné budově. Od kartotéky odbočíš vlevo a jdeš po schodech do 3.patra a tam opět vlevo. Neboj, vždycky v patře tam máš „rozcestník“, takže se neztratíš. Je to hned na začátku toho patra. Jsou tam dveře s označením Ultrazvuk a hned jak vejdeš je tam okénko, kde se nahlásíš. Já tam byla naposledy asi před měsícem ve 26tt na 4D ultrazvuku a na mě teda byli všichni moc milí a příjemní. Tak snad budeš mít taky štěstí ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.8.14 21:58

Ahoj holky, jsem ted 24+1 stihnu se jeste objednat na 3D ultrazvuk? Jake tam maji objednavaci lhuty? A to video budu mit dlouhóe jak budu chtit nebo se me ani nezepta a treba mi da 8min video jen? Kolik jste platily?" Atd? Dekujii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
19.8.14 22:11

@Rencounek ahoj, berou do 26tt, měla by jsi se objednat 2-3 týdny předem, ale já jsem se taky objednávala v 25tt a vzali mě i takhle na poslední chvíli..stojí to tuším 900,– nebo 1000,– mají to uvedené na stránkách UPMD. Video máme dlouhé 8 minut, začínají natáčet až když se mimčo rozhýbe. Na délku videa se neptají, prostě cca těch 8 minut, ale úplně to stačí. Fotky máme asi 4, nebo 5..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.8.14 22:13

@Ivulee14 dekujii :hug: zitra hned volam snad me vemou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
19.8.14 22:14

Teď koukám, že berou od 26tt do 30tt, takže to je úplně v pohodě. Posílám odkaz.. http://www.upmd.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
19.8.14 22:15

@Rencounek Nemáš zač :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.8.14 22:16
@Ivulee14 píše:
Teď koukám, že berou od 26tt do 30tt, takže to je úplně v pohodě. Posílám odkaz.. http://www.upmd.cz/?…

kujuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.8.14 10:37

Ahoj holky, chci se zeptat, když mně objednali na 3D utz do POdolí, budu 17+2 v ten den kdy tam jdu, tak bude to videjko stát za to? :) a i je možné prý vidět už pohalví, budu v pátém měsíci už, a probíhajícím 18 týdnu, to by šlo, ne? na prvotrimestriálním screeingu mi řekli, že tam na 80 procent vidí kluka, viděla pindíka mi řekla :)))) takže 80 procent je prý docela dost na to aby se sekla..to by se mohla seknout s holčičkou, kdy by fakt nevěděla že neví co to je za pohlaví. :) Nicméně holky, máte zkušenost některá z utz v 17+0 týdnu? uvidim tam něco? ne jen kostřičku potaženou kůží? :) díky za názory a zprávy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty