3D UZ - plete se v určení pohlaví???

461
3.2.08 15:52

3D UZ - plete se v určení pohlaví???

Holky, víte o případech, kdy se i 3D UZ sekl v určení pohlaví??? Je jich moc? Můj gynekolog mi na dvou normálních UZ řekl, že to vypadá na holku, byla jsem pak čistě z vlastního zájmu na 3D, PA mi řekla:" No jo, je tam kávové zrno" :-), tudíž prý na 95% holka. Ale teď se to kolem mě omylama jenom tak hemží, sice nevím, jestli ty maminy, co měly nakoupeno vše do růžova a narodil se jim klučík, nebo naopak, snímky z 3D UZ měly. Mám to mezi nožkama i vyfocené :-)))), tak kdyby někdo chtěl zaujmout odborný názor, tak mi dejte adresu, já vám to pošlu k „ohodnocení“ :-)
Máme synka, tak by bylo hezké mít páreček, ale samozřejmě, nepominu se z toho, když to tak nebude, spíše mě zajímalo, jak moc je 3D UZ spolehlivý.

DÍKY MOC!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5546
3.2.08 16:06

Ahoj Nat77 , já jsem měla z normálního UTZ v 18. týdnu řečeného chlapečka, s barevným oblečením a věcma na miminko jsem čekala asi do 25. týdne na 3D UTZ a tohle mi ukázali a prej, co si myslím, nejsem lékař, ale chlapečka jsem opravdu poznat musela, jestli to nevypadá nějak takhle :lol: :lol: :lol: , tak máš v bříšku určitě holčičku!!!

To je náš Mirda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.2.08 16:13

Mno jooo, to je hezký pytlík :-), u syna jsem to poznala i na obyč UZ, fakt měl pindíka jak svět, plaval si tam hezky, to nešlo nepoznat :-) Prosím, kde jsi si udělala ten link? Že bych to tam taky šoupla „k posouzení“ :-)

Díkas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
3.2.08 16:27

nad podle mě na 3D se spíš neseknou než na 2D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.2.08 16:35

Báro, taky v to tiše doufám :-) Jinak jak koukám na tvůj metřík, tak to vypadá, že rodíme možná i ve stejný den :-) Já bych ale chtěla dřííííív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
3.2.08 16:49

Nat, mám to ve fotogalerii v sekci ULTRAZVUKY…jestli jsi dávala někdy obrázek do galerky, tak víš…jinak nahoře je UPLOAD obrázek a musí to mít málo KB, tuším max. 1024 KB, jinak to nejde nahrát…tak šup sem s pipinkou, ať můžeme posoudit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.2.08 18:26

OK, tak zkouším nahodit :-)

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.2.08 18:28

a abychom pořád nekoukaly jenom mezi nohy, tak tady ještě jeden :-)

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
3.2.08 19:23

Nat, je to jasná holka!!

Gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
3.2.08 19:35

Ahoj,

taky jsme měli takový krásný „kávový zrno“, moc blahopřeju k princezně :D :wink:

http://www.baby-cafe.cz/….6.06_11.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
3.2.08 20:10

Nat, já myslím, že můžeš opravdu s naprostým klidem kupovat růžové věci :-), taková krásná princezna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.2.08 13:44

Tak to jste mě uklidnily :-) Díky!
A to vám ještě napíšu, že moje tchýňka, jinak ona je opravdu zlatá, mi nechala kdesi na Moravě vyvěštit od nějaký super významný věštice, že budu mít dva kluky, tak když jsme jí řekli, že to bude holka, trochu znejistela… Moje máma mi na to říká:" Víš, bůhvíco co ještě ta věštice vyvěštila jí a teď, když vidí, že to není na 100%, tak asi ani jí „něco“ nevyjde" :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.2.08 13:51

Ultrazvuk se neplete jen zobrazuje, záleží na oku, co to vyhodnocuje tj. na lékaři. Ale taky na tom, jak si echogenická (prostupná pro ultrazvukové záření), jak mimi leží atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.2.08 09:08
BaraF píše:
Ultrazvuk se neplete jen zobrazuje, záleží na oku, co to vyhodnocuje tj. na lékaři. Ale taky na tom, jak si echogenická (prostupná pro ultrazvukové záření), jak mimi leží atd.

Tak v tom pripade jsem echogenicka :lol: pac mi doktor rikal, ze u mne to je spatne videt, ja mu argumentovala, ze to je tim spekem na brise a on, ze pry to nema vliv. Na utz ve 20tt jdu ve ctvrtek tak jsem zvedava.

Ty 3D ultrazvuk nedelali Vam ho nekomu v Gennetu. Jsem tam objednana na brezen a ted mne jeden prispevek znejistil, ze pry ho tam delaj nic moc…Hanka

• Citovat
  • Upravit
4854
5.2.08 10:14

Hanko,v gennetu byla minulý rok v květnu moje švagrová a v prosince moje sestřenice.Ani jedna si nestěžovala,ba naopak.Zajímalo by mě,od koho jsi to slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí