3D UZ - plete se v určení pohlaví???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
5.2.08 22:36

Hanko, taky jsem byla v Gennetu a byla jsem velice spokojená, sestřička byla moc milá, ležela jsem tam hodinu :-) a dobře jsem pokecaly a taky mi udělala moc hezké snímky i DVDčko. Kromě toho je to tam překvapivě levnější než třeba v Podolí, přitom je to soukromej podnik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
18.2.08 11:41

ve kerym tt je vhodny 3D UZ?

poradte prosim, diky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
18.2.08 12:00

Ahoj Dello, překvapivě to mají v různých zařízených různě - já se nejdřív ptala (v Praze) v Gennetu a tam to dělají ve 24-28tt (a v půlce ledna už měli termíny až na březen, což bylo pro nás pozdě), a nakonec jsem byla v GynCentru a tam to dělají až ve 27-29tt.

Když jsem se divila tomu rozdílu v týdnech, řekli mi, že prý v pozdější fázi těhotenství jsou miminka „hezčí“, doslova „už ne tak svraštělá a hubená“, tak proto. My tam byli ve 28tt a byli jsme spokojení, tedy v rámci možností - obě dvojčata byla na začátku jako naschvál přetočená zády, tak jsem musela na krátkou procházku, aby se děti aspoň na chvilku přetočily ;-)

Takže je asi nejlepší zeptat se v konkrétním zařízení, tam, kde to chceš absolovovat.

Přeju pohodové těhu a krásné fotečky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
18.2.08 12:26

dekuju moc. ja myslela, ze to jde mnohe drive. ted jsem jenom ve 14tt, tak to je asi moc brzo. Ale urcite si v Gennetu uz zarezervuju termin. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.2.08 20:38

holky objednali jsme se na 27.2 na 3D ultrazvuk myslíte může tam být vidět pohlaví nebo sipočkáme až do velkýho ultrazvuku? Diky moc …
Případně když to dobře dopadne neobjevi nic neobvyklýho na mimi tak velký ultrazvuk je tak na pul cesty?:)

• Citovat
  • Upravit
6597
18.2.08 20:45
Anonymni píše:
BaraF píše:
Ultrazvuk se neplete jen zobrazuje, záleží na oku, co to vyhodnocuje tj. na lékaři. Ale taky na tom, jak si echogenická (prostupná pro ultrazvukové záření), jak mimi leží atd.

Tak v tom pripade jsem echogenicka :lol: pac mi doktor rikal, ze u mne to je spatne videt, ja mu argumentovala, ze to je tim spekem na brise a on, ze pry to nema vliv. Na utz ve 20tt jdu ve ctvrtek tak jsem zvedava.

Ty 3D ultrazvuk nedelali Vam ho nekomu v Gennetu. Jsem tam objednana na brezen a ted mne jeden prispevek znejistil, ze pry ho tam delaj nic moc…Hanka

Mě ho dělali v Gennetu, viz. foto, co jsem sem házela :wink: a pěkný, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.2.08 22:35

Je to holka jako buk :-) - 16.2., 4180 g, 52 cm

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...