Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky chci se zeptat, jestli je normální kdyz ma trileta dcera uplne zelený bobek je to až strašidelně křiklavá barva. Malá je uplne v pohodě nic ji nebolí poletuje…
Vcera a dnes jedla dort a tam byl BÍLÝ parcipán, tak jestli to nemohlo byt tím??? Ale ten marcipán nebyl zelený a hlavně nejedla nic zeleného jen okurek jako kazdy den a ten s ni nic nedělá…prosím poradte máme jet na pohotovost nebo je to z toho marcipánu ![]()
Příspěvek upraven 22.01.18 v 19:21
Pokud ji jinak nic neni - bolesti bricha, horecky - tak rizhodne ne pohotovost. Z ceho to ma ti nepovim… pokud bude stolice i nadale napadne barevna bez klinickych priznaku tak zajdi pro klid duse k vasemu deckarovi.
@Ga Briela
Syn měl takto zelenou stolici po potahovaném dortu. Převážně černá barva byla na dortu. Taky jsem z toho byla vyjevená. Ale na nic si nestěžoval. Tak jsem se jen zeptala kamarádky, co už s dětmi pár oslava prožila, jestli to nemůže být z toho.
Tohle dělají borůvky. Moje mela úplně zelené houvno jako by snad snedla barvu.
Maka to měla po houbách. Na pohotovost bych tedy rozhodně nejezdila.
Tak nakonec to bylo z černého potahu marcipánu na dortu…kdyby mel nekdo podobný problém tak třeba mu to pomůže ![]()
Dekuji, uklidnilo me to. Malý mel v patek narozky a vcera - pondeli zelené hovišo. Dort mel take potazeny marcipánem, ale jedl jen cerna kola od bagru????… Tož to bude tim. Nic mu neni..???? @Ga Briela
@jitkadv jooo cerny marcipán v tom vězí, my už to víme
takže žadný stres az bude po dortu tak bude vše ok ![]()