3m - zoubky?

737
12.10.11 16:15

3m zoubky?

Zdravím.. :-D příští týden nám budou 3měsíce. Malá začala strašně slintat a pořád má ručičky v pusince je ukňouraná.. :roll: nechce moc papat, vždy se jen na chvilku přisaje.. dudlíka nechce vůbec, to začne brečet. Můžou to být zoubky nebo nějaká příprava na ně? Jsem vykulená, všichni v okolí měli zoubky až tak v půl roce. do pusinky jsem koukala, nic vidět neni a sahnout si tam moc nenechá, pláče.
Jak jste to měly vy u dětiček? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
12.10.11 16:19

No, možné ti určitě je, malej měl taky první zuby ce tčech měsících, teď je mu 10m a má jich 8 :wink:
Al slintání a strkání rukou do pusinky je v tomhle věku normální, chtělo by se to podívat, jestli má nateklý a zarudlý dásně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
12.10.11 16:20

Mužou se prořezávat. ale pochybuju že už vylezou. I když možne je všechno. I to se stava :) To prořezávani muže trvat tyden ale muže trvat i 3-4 měsice. Je to naprosto idividualní. Ja taky plasila ve 3 mesicich že uz rostou zuby ale vylezli nám teprve az v sesti.

• Citovat
  • Upravit
737
12.10.11 16:21

Trošku zarudlý je má.. ale neni divu.. narve si tam skoro celou tlapku a jakoby si přez ně přejíždí..
Vy už máte 8 zoubků, ju? Hezky.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
12.10.11 16:28

Můj syn měl ve 3měs 2 zoubky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
12.10.11 16:30

No, uvidíš, stejně s tím nemůžeš nic moc dělat, leda zkusit něčim potřít (nevim, jak se ten gel jmenuje, malej to nepotřeboval) a uvidíš jestli se to zlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
12.10.11 16:30
Jiiriinka1 píše:
Zdravím.. :-D příští týden nám budou 3měsíce. Malá začala strašně slintat a pořád má ručičky v pusince je ukňouraná.. :roll: nechce moc papat, vždy se jen na chvilku přisaje.. dudlíka nechce vůbec, to začne brečet. Můžou to být zoubky nebo nějaká příprava na ně? Jsem vykulená, všichni v okolí měli zoubky až tak v půl roce. do pusinky jsem koukala, nic vidět neni a sahnout si tam moc nenechá, pláče.
Jak jste to měly vy u dětiček? :nevim:

moji první dceři začali ve 4 měsících… druhé až v deseti ;) je to strašně individuální… Napoleon se prý se zubem už narodil ;)

• Citovat
  • Upravit
737
12.10.11 16:31

Fakt? no já čumim :mrgreen: a měli jste třeba teplotky, plakal, nebo tak něco ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
12.10.11 16:32
Jiiriinka1 píše:
Fakt? no já čumim :mrgreen: a měli jste třeba teplotky, plakal, nebo tak něco ?

No třeba u nás se to obešlo bez veškerejch příznaků, prostě jednou za čas objevim zub :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
12.10.11 16:33

Navíc ty první zuby šly zároveň s prdama, takže už jsem fakt nevěděla proč brečí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
12.10.11 16:34
Temaho píše:
Jiiriinka1 píše:
Fakt? no já čumim :mrgreen: a měli jste třeba teplotky, plakal, nebo tak něco ?
No třeba u nás se to obešlo bez veškerejch příznaků, prostě jednou za čas objevim zub :lol:

taky jsem to tak měla… ani u jedné z dcer jsem neměla ponětí o tom, že zuby rostou dokud nebyl zub venku…

• Citovat
  • Upravit
737
12.10.11 16:49

No uvidíme.. jinak děkuju. Přestaly nám prdíky, tak jsem myslela, že bude chvíli klídek :lol: a oni asi teda začínaj zoubky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
12.10.11 16:54

Klidně to mohou být, my je měli u obou holek ve čtyřech měsích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
12.10.11 17:04

Já teď řeším stejný problém, akorát našemu malému je o měsíc víc. On ani nějak neslintá, ale je neskutečně nepříjemný a nabručený, nic není dobře. Nechce pod hrazdičku, nechce ke mně, nechce houpat, nechce hračky. Prostě neví co chce, ale chce to HNED. Navíc začal špatně spát přes noc. Vůbec nevím, čím to, a právě zuby jsem brala jako jeden z možných problémů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.10.11 17:35

Já se přidám, možné to je určitě, u nás vylezl první zub ve 14 dnech a máme tam zaděláno na další. Tak proč ne ve 3 měsících :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí