4. den po ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
24.8.11 14:29

et

Jsem dnes 7.den po KETu, zaváděli mi jen jedno embryjko. Zkusím testovat asi v neděli 11.den, to už by měla být tutovka, jestli ano nebo ne. Jsem za poslední pokusy, které jsem prodělala zklamaná, protože mi to nikdy nevyšlo,na umělém opl. jsem teď popáté, nedávám tomu moc naději. Měla jsem pozitivní těhu test po Pregnylu ještě 11.den, tak pozor na to. Myslela jsem si tehdy, že jsem těhotná, vůbec jsem neměla tušení, že Pregnyl dělá testy pozitivní, takže zklamání bylo obrovské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
24.8.11 14:31
smima píše:
Jsem dnes 7.den po KETu, zaváděli mi jen jedno embryjko. Zkusím testovat asi v neděli 11.den, to už by měla být tutovka, jestli ano nebo ne. Jsem za poslední pokusy, které jsem prodělala zklamaná, protože mi to nikdy nevyšlo,na umělém opl. jsem teď popáté, nedávám tomu moc naději. Měla jsem pozitivní těhu test po Pregnylu ještě 11.den, tak pozor na to. Myslela jsem si tehdy, že jsem těhotná, vůbec jsem neměla tušení, že Pregnyl dělá testy pozitivní, takže zklamání bylo obrovské…

JJ,to mi povídej,já měla po IUI pozitivní testy ještě den před MS. Taky jsem si myslela ,že je to teď pregnyl,ale test sílil,tak jsem si začínala věřit,ale asi to byl,nebo to bylo jak jsem psala. :nevim: Teď už to nemá cenu řešit,je to pryč.

• Citovat
  • Upravit
221
24.8.11 14:54
Rozárková píše:
podívej se na diskuzi Kdy nejdříve testovat po ET… 9.stránka,tam jsou moje testy,špatná kvalita,je to z tlf,ale vidět jsou parádně,dokonce sílili den ze dne…A pak tohle. :zed:

Diskuzi jsem proběhla celou… No, definitivní to bude až po krvi, ale musí být hrozný už se radovat, že to vyšlo a pak bác.. :cry: Drž se, příště to vyjde!!! :hug: Já ještě zvážím, jestli s testem raději nepočkat tak jak mi řekli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
24.8.11 15:20

Raději počkej,i když já osobně bych to nevydržela. Říkám si…příště ŽÁDNÝ TESTY,ale lehce se to říká,hůř dělá…

• Citovat
  • Upravit
221
24.8.11 15:49
smima píše:

smima, musí to vyjít, máš toho za sebou už požehnaně.. :cry: co máte za zdravotní problém? budu na tebe moc moc myslet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.8.11 16:16

ket

Mončo, jsme dle lékařů vcelku zdraví. Mám nepravid. ms, k ovulaci dochází, jak se zachce, jestli vůbec. Jinak žádné větší potíže, každý se přitom divil, že nám ani umělé nepomohlo. Dnes mám 8. den po KETu a ráno jsem si dělala test, nevydržela jsem to a je tam duch. :think: Když jsem si test udělala, nic se neobjevilo, tak jsem ho hodila do koše. Po dvou hodinách jsem ho ještě z koše vytáhla a ejhle, v koši máme ducha, že by z těch odpadkových výparů ??? :-D zkusím přidat foto, ať mi někdo potvrdí, že neblázním a je tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
25.8.11 16:46

Já ducha vidím :hug: Zkus testnou ještě za dva dny, a to by mělo už zesílit…držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.8.11 16:53

ket

ahoj Jaaaninko, to je super, když mi někdo napíše, co chci slyšet :-D :lol: zkusím buď v sobotu, nebo neděli. Logicky : když se na testu objeví i když slabý duch, znamená to, že je v moči HCG ! A mě to připadalo divné, že jsem před dvěma dny měla chuť si dát ke klobásce kečup, který jinak ráda nemám.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.8.11 17:12
smima píše:
Mončo, jsme dle lékařů vcelku zdraví. Mám nepravid. ms, k ovulaci dochází, jak se zachce, jestli vůbec. Jinak žádné větší potíže, každý se přitom divil, že nám ani umělé nepomohlo. Dnes mám 8. den po KETu a ráno jsem si dělala test, nevydržela jsem to a je tam duch. :think: Když jsem si test udělala, nic se neobjevilo, tak jsem ho hodila do koše. Po dvou hodinách jsem ho ještě z koše vytáhla a ejhle, v koši máme ducha, že by z těch odpadkových výparů ??? :-D zkusím přidat foto, ať mi někdo potvrdí, že neblázním a je tam…

Duch tam jeeeee!!!!! :palec: Snad bude sílit a není to duch pregnylak :roll: Moc ti drzim palecky, urcite se pochlub s dalsim testikem, uz poradnyma dalnicema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.8.11 17:14
Monika29 píše:
smima píše:
Mončo, jsme dle lékařů vcelku zdraví. Mám nepravid. ms, k ovulaci dochází, jak se zachce, jestli vůbec. Jinak žádné větší potíže, každý se přitom divil, že nám ani umělé nepomohlo. Dnes mám 8. den po KETu a ráno jsem si dělala test, nevydržela jsem to a je tam duch. :think: Když jsem si test udělala, nic se neobjevilo, tak jsem ho hodila do koše. Po dvou hodinách jsem ho ještě z koše vytáhla a ejhle, v koši máme ducha, že by z těch odpadkových výparů ??? :-D zkusím přidat foto, ať mi někdo potvrdí, že neblázním a je tam…
Duch tam jeeeee!!!!! :palec: Snad bude sílit a není to duch pregnylak :roll: Moc ti drzim palecky, urcite se pochlub s dalsim testikem, uz poradnyma dalnicema :lol:

Ted koukam ze jsi po KET, takze zadnej Pregnylak, ale regulerni duch :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
25.8.11 17:23

jojo taky tady čekám na tvojí sobotní dálnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.8.11 17:27

monča

Mončo, pregnylák to asi nebude, když mi ho nepíchali. Snad to bude ten Duch - andílek, na kterého tak dlouho čekáme !! Test udělám zase za 2 dny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.8.11 17:29

holky

Holky Vy jste tak fajn, hned mi je lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.8.11 17:40

Úplně mě z toho začaly svrbět prsty, ale já bych zatím načůrala jenom toho pregnyláka, počkám si na tvoji dálnici a ve středu budu hledat taky ducha :mrgreen:
Aspoň doufám, že mě nepředběhne mrcha.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.8.11 17:46

monča

Mončo, tys měla transfér v pátek, že? Ten Pregnyl se v těle může držet dlouho, ale je individuální. Záleží, kolik se píchalo jednotek. Měla jsem myslím 5000 a test pozit. jsem měla snad ještě 12 den.ale čárka slábla, dělala jsem testy 3 dny po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí