Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
smima píše:
Mončo, tys měla transfér v pátek, že? Ten Pregnyl se v těle může držet dlouho, ale je individuální. Záleží, kolik se píchalo jednotek. Měla jsem myslím 5000 a test pozit. jsem měla snad ještě 12 den.ale čárka slábla, dělala jsem testy 3 dny po sobě.
Přesně tak, transfer v pátek, v pondělí jsem píchala Pregnyl 5000, takže zatím je to hoooodně předčasný, řekli mi testovat až 3.9., le jestli to vydržím je věc jiná
Takže momentálně je řadě tvoje dálnice, já si musím počkat..
U mě je to tak, že po těch pokusech a nezdarech, co jsem prošla jsem úplně otupělá. Mám teď smíšené pocity a samozřejmě, pokud se vůbec čárka objeví znovu, tomu nevěřím. Na Tvůj test je fakt ještě brzy, musíš holka vydržet…
smima píše:
A co to špinění?? ustalo to?
Ustalo, teď dva dny vůbec nic, ale na záchod jdu vždycky s obavou..
Mám za sebou rok domácího snažení a teď ten nativ a i tak mám někdy pocit, že už nemám sílu bojovat dál, je to na psychiku pěknej záhul, kdo nezažil, nepochopí, takže si dovedu představit, jak ti je, i když máš toho za sebou mnohem víc. Drž se, holka, zasloužíš si //, moc ti to přeju a samozřejmě i sobě a všem, co bojují ![]()
Ty jsi na dobrý cestě, tak hlavu vzhůru!!! ![]()
Ahojky, dneska je 11. den po KETu a test jsem měla negativní. Je divné, že 8. den jsem tam měla ducha, teď nic. Do dalších pokusů umělého opl. nepůjdeme, necháme to na přírodě, uvidíme..
Všem Vám holky přeji, ať se dočkáte krásných a zdravých miminek.
smima píše:
Ahojky, dneska je 11. den po KETu a test jsem měla negativní. Je divné, že 8. den jsem tam měla ducha, teď nic. Do dalších pokusů umělého opl. nepůjdeme, necháme to na přírodě, uvidíme..
Všem Vám holky přeji, ať se dočkáte krásných a zdravých miminek.
smima: To mi teda hlava nebere…
že by se mimísek tak rychle pustil? zkus ještě testík v pondělí, co kdyby… ale moc optimisticky to nevypadá
je mi to líto, přeju hodně síly, drž se, odpočiň si od toho všeho, třeba se zadaří doma, nebo nabereš síly na další pokus..
![]()
Tak jsem získala trošku naději v tom, že včera to nebyl 11.den ale 10. den po KETu, a snad je ještě šance. Počítala jsem dny i se dnem, kdy se KET prováděl a dny by se měly počítat až od následujícího..A na to, že včera byl 10. den a zavádělo se jen 1 embryo je možná ještě brzy, zkusím zítra. ![]()
smima píše:
Tak jsem získala trošku naději v tom, že včera to nebyl 11.den ale 10. den po KETu, a snad je ještě šance. Počítala jsem dny i se dnem, kdy se KET prováděl a dny by se měly počítat až od následujícího..A na to, že včera byl 10. den a zavádělo se jen 1 embryo je možná ještě brzy, zkusím zítra.
Teda to jsou zvraty, ale hlavne ze pozitivni!!!! Takze nadeje zije..
Jen mi teda nejde do hlavy ten duch na testu
Ale vem ho cert, hlavne, aby byl zitra nebo pozitri
Ja jsem 10. den dnes a jeste jsem netstovala, snazim se vydrzet, ale je to o nervy…
Tesim se na dalsi zpravy, snad jen dobry!!!!
jsem na Tebe moc zvědavá, až budeš testovat. Kdy to zkusíš? Dneska jsem testovala a bohužel je to negativní ![]()
smima píše:
jsem na Tebe moc zvědavá, až budeš testovat. Kdy to zkusíš? Dneska jsem testovala a bohužel je to negativní
sakryš!!! to je mi líto… odpočiň si, hlavně psychicky a uvidíš co dál… já mám doporučeno testovat 3.9. v sobotu, teď jsem 11. den po ET a upřímně - nevím, kdy do toho jít, strašně se bojím zklamání. ![]()
a jak se vlastně cítíš? Máš nějaké příznaky? Já vím, že člověk nechce nic urychlit, jsem moc zvědavá a doufám, že to Tobě výjde, moc Ti to přeju. U mě je to už na bodu mrazu. Ani slza neukápla, na krev si zajdu už zítra, ale už jsem na ty svoje neúspěchy docela zvyklá. Asi nám to mimi není souzeno, člověk asi nemůže mít všechno : skvělého partnera, výborné domácí zázemí, vytoužené dítě, to bylo moc ideální, a jak by k tomu ostatní přišli… ![]()
smima píše:
a jak se vlastně cítíš? Máš nějaké příznaky? Já vím, že člověk nechce nic urychlit, jsem moc zvědavá a doufám, že to Tobě výjde, moc Ti to přeju. U mě je to už na bodu mrazu. Ani slza neukápla, na krev si zajdu už zítra, ale už jsem na ty svoje neúspěchy docela zvyklá. Asi nám to mimi není souzeno, člověk asi nemůže mít všechno : skvělého partnera, výborné domácí zázemí, vytoužené dítě, to bylo moc ideální, a jak by k tomu ostatní přišli…
No, cítím se vesměs normálně, mám nalitý prsa, střídavě bolesti v podbřišku, chvilku hodně, chvilku vůbec, těžko říct, do jaký míry hraje roli psychika nebo Utrogestan, na obličeji mi sem tam naskočí nějakej krasavec, suma sumárum, všechno tak jak každej měsíc před menstruací. Tak nevím ![]()
smima
já bych do toho každopádně vždycky kopla, když tu čtu, kolik fajn bab bojuje, obětujou co se dá, aby měly miminko a kolikrát je to jedna jobovka za druhou
a slova útěchy se hledají fakt těžko, člověk může tisíckrát napsat, že ho to mrzí a stejně to je k ničemu.. svět je někdy fakt nespravedlivej ![]()
Tak z krve je to negativní. Zítra jdu na pohovor k mému lékaři a dohodli jsme se s mojí drahou polovičkou, že zkusíme jeden pokus IUI. Nikdy jsem to nezkusila, holky, co to obnáší? To je ale jiná rubrika diskuze..Řekli mi v CARu, že je to zdarma, berou se před zavedením nějaké hormony? Díky za každou zkušenost.
smima píše:
Tak z krve je to negativní. Zítra jdu na pohovor k mému lékaři a dohodli jsme se s mojí drahou polovičkou, že zkusíme jeden pokus IUI. Nikdy jsem to nezkusila, holky, co to obnáší? To je ale jiná rubrika diskuze..Řekli mi v CARu, že je to zdarma, berou se před zavedením nějaké hormony? Díky za každou zkušenost.
Ach jo, tak poslední naděje je v pytli
U nás IUI nepřipadala do úvahy, takže zkušenost veškerá žádná, jen ti teda aspoň posílám oooobrovský povzbuzení
![]()