Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@FunnyDenni
Ahoj tak už jedeme domů od lékaře a byla sem předána svému gynekologovi. Všechno je v pořádku jsem 7+4tyden.
@FunnyDenni
Ahoj včera jsem 1 slabě zakrvacela a dnes se nárazově objevují hnědé výtoky. Nic mě nebolí. Dr mi řekl že když budou komplikace ať jedu do nemocnice. Měla si něco podobného?
@Kamikaczi Jojo měla v 9+5, krvacela jsem fakt hodně, jeli jsme na pohotovost a byl to hematon, pak asi za mesic hnědý výtok, ale byl to zbytek toho hematonu. Určitě bych si pro klid zajela k doktorovi. 🙏Mne tenkrát navýšili progesteron pro udržení těhotenství.
@FunnyDenni
Já jedu ve středu k Dr tak to vydržím. Amelgen 400mg zavádím ráno a večer. Plus mám náplasti. Včera skončilo i špinění.
@Kamikaczi Tak to jsi dobra, to bych nevydrzela, mě ho navysili na 1-1-1, taky jsem před tím krvácením brala jen 2× denně.
@FunnyDenni
Ahoj tak jsem včera přijela do nemocnice na urgentní příjem a rovnou si mě tu nechali, mám hematom pod mimiskem, mimco je v pořádku a dneska pokud už nebudu krvácet tak půjdu domů. Včera jsem dostala 2 infuze na zastavení krvácení a dneska 1 se sodíkem proti hydrataci.